Libnet.ro
UNICEF

19:15

Circulatie ingreunata pe DN 1, pe Valea Prahovei, pe sensul de coborare dinspre munte

Hotnews Hotnews,
 Circulatie ingreunata pe DN 1, pe Valea Prahovei, pe sensul de coborare dinspre munte

Drumul national 1 este foarte aglomerat, duminica, in zona statiunilor de pe Valea Prahovei, unde pe sensul de coborare dinspre munte se circula in coloana, cu viteza redusa, in conditiile in care mii de turisti se intorc acasa de la munte, politistii recomandand ca alternativa DN 1 A. continuă pe Hotnews

Circulatia rutiera este ingreunata pe DN 1, pe Valea Prahovei

Drumul National 1 este foarte aglomerat, duminica, in zona statiunilor de pe Valea Prahovei, unde pe sensul de coborare dinspre munte se circula in coloana, cu viteza redusa, relateaza Mediafax. Potrivit.

Trafic ingreunat pe Valea Prahovei. Se circula in coloana pe mai multe tronsoane pe drumul spre munte

Circulatia rutiera se desfasoara cu dificultate, sambata dupa-amiaza, pe mai multe tronsoane ale drumului national 1, intre Bucuresti si Brasov, drumul fiind aglomerat in special pe Valea Prahovei, pe sensul de urcare catre munte.

STAREA partiilor de schi din tara. Sute de turisti se afla sambata in statiunile de pe Valea Prahovei, Poiana Brasov, Predeal si judetul Sibiu

Sute de turisti se afla, sambata, pe partiile din statiunile de pe Valea Prahovei, unde ninge linistit, iar stratul de zapada naturala depaseste 20 de centimetri, fiind primul weekend din acest sezon de iarna cand partiile de pe Valea Prahovei sunt acoperite cu zapada naturala. Si in judetul Sibiu sute de turisti au luat cu asalt zonele montane, unde, potrivit meteorologilor, stratul de zapada atinge aproape un metru la Balea Lac si depaseste 30 de centimetri la Paltinis.

S-a strigat Partieee! Unde se schiaza de Sarbatori: pe Valea Prahovei ninge, la Straja nu mai sunt locuri de cazare, la Vatra Dornei doar o partie deschisa

Iubitorii sporturilor de iarna care au ales sa-si petreaca Sarbatorile la munte au si de ce sa se bucure. Ninsorile cazute in acest weekend au facut ca majoritatea partiilor sa fie practicabile. De exemplu, pe Valea Prahovei acesta este primul weekend din sezon in care se poate schia in conditii bune in toate statiunile.

Sute de turisti pe partiile de pe Valea Prahovei. Unde este cea mai mare aglomeratie

Sute de turisti se afla, sambata, pe partiile din statiunile de pe Valea Prahovei, unde ninge linistit, iar stratul de zapada naturala depaseste 20 de centimetri, fiind primul weekend din acest sezon de iarna cand se schiaza in conditii bune in toate statiunile prahovene, relateaza Mediafax.

Trafic ingreunat pe DN1, spre munte: Coloana de 1,5 kilometri pe Valea Prahovei

Circulatia rutiera se desfasoara cu dificultate, sambata dupa-amiaza, pe mai multe tronsoane ale drumului national 1, intre Bucuresti si Brasov, drumul fiind aglomerat in special pe Valea Prahovei, pe.

Distractia e in toi pe partiile de la munte. Mii de turisti au umplut statiunile de pe Valea Prahovei

Dupa ce au stat ore intregi pe partie, turistii care-si petrec Craciunul pe Valea Prahovei s-au retras in cabane la o cana cu vin fiert si multa mancare buna. Oamenii si-au incarcat bateriile pentru.

Mii de turisti au umplut statiunile de pe Valea Prahovei. Chiar daca nu a nins, pe partii se poate schia

Mii de romani au plecat spre munte in ajunul Craciunului. Statiunile de pe Valea Prahovei sunt deja pline de turisti pusi pe distractie. Si chiar daca nu a nins in ultima perioada, inca se poate schia.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1972 seconds )