Libnet.ro
UNICEF

22:00

Circulatie ingreunata in cinci judete, din cauza zapezii. Care sunt zonele afectate.

România Liberă România Liberă,
Circulatie ingreunata in cinci judete, din cauza zapezii. Care sunt zonele afectate.

Circulatia este ingreunata, marti dimineata, pe drumuri nationale din cinci judete, unde s-a depus un strat de zapada intre unu si trei centimetri, transmite Mediafax. Centrul Infotrafic a anuntat marti dimineata ca nu sunt drumuri nationale sau autostrazi cu circulatie intrerupta din cauza vremii nefavorabile sau a unor evenimente rutiere. Potrivit Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania, in judetul Valcea, pe DN 7A Voineasa - Obarsia Lotrului, intre kilometri . continuă pe România Liberă

Circulatie ingreunata pe drumuri nationale din 5 judete, din cauza zapezii

Circulatia este ingreunata, marti dimineata, pe drumuri nationale din judetele Valcea, Caras-Severin, Bihor, Alba si Harghita, unde s-a depus un strat de zapada intre 1 si 3 centimetri. Centrul Infotrafic.

Traseele turistice din Fagaras, inchise din cauza zapezii.

Traseele turistice din Muntii Fagaras au fost inchise din cauza riscului de producere a avalanselor, dupa ce stratul de zapada de la Balea Lac a depasit 44 de centimetri si continua sa ninga. Stratul de zapada a fost masurat la ora 14. Atunci se inregistrau 44 de centimetri de zapada si va continua sa ninga pana maine marti -n. r. Temperaturile in zona Balea vor scadea, in noaptea de luni spre marti, pana la minus 8 - minus 10 grade Celsius, au declarat reprezentantii CMR. Potrivit .

Vine zapada: circulatie ingreunata pe drumuri nationale din 5 judete

Circulatia este ingreunata, marti dimineata, pe drumuri nationale din judetele Valcea, Caras-Severin, Bihor, Alba si Harghita, unde s-a depus un strat de zapada intre unu si trei centimetri, insa nu sunt portiuni de drum inchise sau blocate.

Cod galben de ninsori si vant puternic in 13 judete din nordul tarii si de la munte, incepand de luni de la ora 4:00

Meteorologii au emis duminica seara o atentionare Cod galben de ninsori si vant puternic pentru 13 judete din Transilvania si Moldova, valabila luni, 25 noiembrie, intre orele 4:00 si 22:00. Potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie, in intervalul mentionat, in zona montana, iar in a doua parte a zilei de luni si in Maramures, nordul Crisanei si al Moldovei si local in Transilvania, vor predomina ninsorile.

Branul nu poate fi statiune turistica de interes national, din cauza starii proaste a DN 73

Localitatea Bran nu poate sa devina statiune turistica de interes national, din cauza starii proaste a Drumului National 73, care traverseaza zona, si a lipsei unei statii proprii de ambulanta, desi la.

Traficul spre si in statiunea Harghita Bai se desfasoara cu dificultate, din cauza ninsorii

Circulatia rutiera spre si in statiunea Harghita Bai se desfasoara cu dificultate, luni, din cauza ninsorii viscolite, mai multi soferi care au ramas cu masinile blocate in zapada fiind ajutati de jandarmii montani, informeaza Mediafax.

Slovenia: Ministrul Sanatatii, Tomaz Gantar, a demisionat din cauza masurilor de austeritate

Tomaz Gantar, ministrul sloven al Sanatatii, a demisionat, luni, din cauza masurilor de austeritate, relateaza AFP. Pur si simplu, nu exista o solutie pentru sistemul de sanatate care sa satisfaca.

Studiu: Activitatea sexuala a britanicilor, redusa din cauza influentei internetului

Activitatea sexuala a britanicilor s-a redus din cauza preocuparilor financiare si a influentei internetului, se arata intr-un studiu publicat de revista The Lancet. Studiul are la baza un sondaj realizat.

Film scurt pe tema distragerii la volan din cauza telefonului mobil

O competitie din Irlanda pe tema distragerii la volan din cauza telefonului mobil a premiat cu locul 1 un clip video conceput in stilul jocului Grand Theft Auto V. Filmul scurt se numeste Wheelman si este de vazut.

Circulatia spre si in statiunea Harghita Bai se desfasoara cu dificultate din cauza ninsorii viscolite

Circulatia rutiera spre si in statiunea Harghita Bai se desfasoara cu dificultate, luni, din cauza ninsorii viscolite, soferii ramasi blocati cu masinile in zapada fiind ajutati de jandarmi montani,.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2093 seconds )