Libnet.ro
UNICEF

01:05

Circulatie ingreunata pe mai multe drumuri din tara

România Liberă România Liberă,
Circulatie ingreunata pe mai multe drumuri din tara

Centrul Infotrafic al Politiei Romane anunta ca pe mai multe tronsoane de drum circulatia rutiera este restrictionata. Printre areterele afectate sunt DN73C, DN7A, DN7, DN10, DN67 si DN2E. continuă pe România Liberă

Tot mai multe drumuri la DNA pentru Florin Popescu

In afara dosarului in care este acuzat ca ar fi cerut zeci de tone de pui pentru a le da alegatorilor in campania din iunie 2012, deputatul Florin Popescu mai are un dosar penal, a carui copie a obtinut-o ieri, de la Parchetul instantei supreme. De data aceasta, acuzatia este de conflict de interese, iar cercetarea a pornit de la o sesizare, din aprilie 2013, a Agentiei Nationale de Integritate.

Descinderi la mai multe firme din Ilfov. Politia cauta jucarii contrafacute

50 de politisti specializati in investigarea fraudelor si 15 echipe de la ANPC verifica, marti, 25 de standuri si puncte de lucru ale unor societati comerciale amplasate intr-un complex comercial din judetul Ilfov.

Christian Tour a pus ochii pe mai multe hoteluri din Spania, Grecia si Romania

Christian Tour, una dintre cele mai mari agentii de turism din Romania, si-a propus sa dezvolte un lant hotelier cu peste 2. 000 de locuri de cazare in statiuni din Grecia si Spania, si opereaza deja un resort de 4 stele in insula Corfu, unde.

Ponta: Romania vrea mai multe produse din Moldova

Romania a solicitat Comisiei Europene marirea contingentului de produse importate din Moldova, in principal mere, deoarece statul vecin a luat in calcul existenta unor repercusiuni din partea Rusiei si imposibilitatea de a mai exporta mere pe piata ruseasca, potrivit premierului Ponta si ministrului Agriculturii, transmite Mediafax.

INFOTRAFIC. Circulatie intrerupta din cauza alunecarilor de teren

Pentru mai multe drumuri din tara s-a luat masura restrictionarii circulatiei ruriere, dupa ce alunecarile de teren au afectat platformele rutiere. Printre arterele afectate se numara DN73C, DJ678A, DN7A, DN7, DN10 si DN67.

FOTO Oltul si Dunarea ameninta sa inunde mai multe localitati din Teleorman. Se lucreaza la intarirea liniilor de aparare

Apele Oltului au erodat digul de pe malul stang in localitatea Islaz. Pompierii din Teleorman alaturi de specialisti in ape din Olt si Valcea lucreaza la intarirea liniilor de aparare. Dunarea a inundat plaja din portul de la Turnu Magurele.

FOTO Oltul si Dunarea ameninta sa inunde mai multe localitati din Teleorman. Autoritatile lucreaza la intarirea liniilor de aparare

Apele Oltului au erodat digul de pe malul stang in localitatea Islaz. Pompierii din Teleorman alaturi de specialisti in ape din Olt si Valcea lucreaza la intarirea liniilor de aparare. Dunarea a inundat plaja din portul de la Turnu Magurele.

Afisele PSD, interzise in unele judete, pentru folosirea marcii USL si a sloganului Mandri sa suntem romani

In mai multe circumscriptii din tara, birourile electorale judetene au decis interzicerea afiselor PSD in care era folosita marca USL si sloganuri precum Mandri ca suntem romani.

Banca centrala de la Budapesta: Mai multe banci vor iesi din Ungaria

Banca centrala a Ungariei estimeaza ca mai multe banci vor iesi de pe piata locala.

Avere impresionanta a fiului judecatorului fugar: Acesta detine mai multe terenuri, case si autoturisme

Mai multe terenuri, case si autoturismem, aceste bunuri sunt inregistrate in prima declaratie de avere a lui Mircea Constantin Moldovan, fiul judecatorului care a fugit de DNA. Fiul unuia dintre judecatorii de la.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2086 seconds )