Libnet.ro
UNICEF

13:30

Circulatie intrerupta pe A2 Lehliu-Fetesti si pe DN 24D Balabanesti - Tulcesti

Antena3 Antena3,
Circulatie intrerupta pe A2 Lehliu-Fetesti si pe DN 24D Balabanesti - Tulcesti

Circulatia este intrerupta, miercuri dimineata, pe tronsonul Lehliu - Fetesti al autostrazii A2 si pe DN 24D Balabanesti-Tulcesti, in judetul Galati, informeaza Centrul Infotrafic din Politia. continuă pe Antena3

Infotrafic: Circulatie intrerupta pe A2 Lehliu-Fetesti si pe DN 24D Balabanesti-Tulcesti

Circulatia este in continuare intrerupta, miercuri dimineata, pe tronsonul Lehliu - Fetesti al autostrazii A2 si pe DN 24D Balabanesti-Tulcesti, in judetul Galati, informeaza Centrul Infotrafic din.

TRAFIC iNCHIS pe A3, A2 Lehliu-Fetesti si DN 24D Balabanesti - Tulcesti

26: Autostrada A3, Bucuresti - Ploiesti a fost inchisa, a anuntat Centrul Infotrafic din Politia Romana. Stire initiala 08. 20 Circulatia este intrerupta, miercuri dimineata, pe tronsonul.

Drumuri inchise de viscol: circulatia pe Lehliu-Fetesti si DN24D inchisa. Restrictii pe alte drumuri

Circulatia este in continuare intrerupta, miercuri dimineata, pe tronsonul Lehliu - Fetesti al autostrazii A2 si pe DN 24D Balabanesti-Tulcesti, in judetul Galati, informeaza Centrul Infotrafic din Politia Romana.

LIVE TEXT Cod galben si portocaliu de viscol si ninsori in sud-estul Romaniei: 177 de trenuri anulate si trafic intrerupt pe A2 Lehliu-Fetesti. Oprescu: Bucurestenii sa se planga mai putin, trotuarele sunt curatate. Traficul rutier, intrerupt pe tronsonu

Zona de sud-est a Romaniei a intrat miercuri dimineata sub incidenta a doua coduri, galben si portocaliu, de ninsori si viscol. La ora 5:30, potrivit centrului Infotrafic al Inspectoratului General al Politiei Romane, traficul rutier era intrerupt, din cauza conditiilor meteorologice nefavorabile, pe tronsonul Lehliu - Fetesti al Autostrazii Soarelui si pe un sector de drum national - DN 24D Balabanesti - Tulcesti, in judetul Galati, potrivit Agerpres. Ora 9:30 CFR Calatori: 177 de trenuri anulate si restrictii de trafic pe opt liniiOra 9:13 Infotrafic anunta ca a fost inchis traficul naval in portul Mangalia din judetul Constanta. Traficul rutier a fost inchis in ambele sensuri, pe D. 1D din judetul Ialomita, intre localitatile Urziceni si Adancata limita cu judetul Prahova).

LIVE TEXT Cod galben si portocaliu de viscol si ninsori in sud-estul Romaniei. Sorin Oprescu: Bucurestenii sa se planga mai putin, trotuarele sunt curatate. Traficul rutier, intrerupt pe tronsonul Lehliu - Fetesti al Autostrazii Soarelui.

Zona de sud-est a Romaniei a intrat miercuri dimineata sub incidenta a doua coduri, galben si portocaliu, de ninsori si viscol. La ora 5. 30, potrivit centrului Infotrafic al Inspectoratului General al Politiei Romane, traficul rutier era intrerupt, din cauza conditiilor meteorologice nefavorabile, pe tronsonul Lehliu - Fetesti al Autostrazii Soarelui si pe un sector de drum national - DN 24D Balabanesti - Tulcesti, in judetul Galati, potrivit Agerpres.

LIVE TEXT Cod galben si portocaliu de viscol si ninsori in sud-estul Romaniei: 177 de trenuri anulate si trafic intrerupt pe A2 Bucuresti - Fetesti si pe A3 Bucuresti - Ploiesti. Oprescu: Bucurestenii sa se planga mai putin, trotuarele sunt curatate. Tra

Zona de sud-est a Romaniei a intrat miercuri dimineata sub incidenta a doua coduri, galben si portocaliu, de ninsori si viscol. La ora 5:30, potrivit centrului Infotrafic al Inspectoratului General al Politiei Romane, traficul rutier era intrerupt, din cauza conditiilor meteorologice nefavorabile, pe tronsonul Lehliu - Fetesti al Autostrazii Soarelui si pe un sector de drum national - DN 24D Balabanesti - Tulcesti, in judetul Galati, potrivit Agerpres. Ora 10:01 Potrivit Infotrafic, traficul rutier a fost inchis pe autostrada A3 Bucuresti - Ploiesti dar si pe A2, tronsonul kilometric 12 - 65 Bucuresti - Lehliu), astfel incat pe autostrada A2 nu se circula pe tronsonul Bucuresti - Fetesti. Totodata, a fost oprita circulatia pe doua tronsoane ale DN2. Ora 9:30 CFR Calatori: 177 de trenuri anulate si restrictii de trafic pe opt liniiOra 9:13 Infotrafic anunta ca a fost inchis traficul naval in portul Mangalia din judetul Constanta. Traficul rutier a fost inchis in ambele sensuri, pe D. 1D din judetul Ialomita, intre localitatile Urziceni si Adancata limita cu judetul Prahova).

LIVE TEXT Cod galben si portocaliu de viscol si ninsori in sud-estul Romaniei.Oprescu: Bucurestenii sa se planga mai putin, trotuarele sunt curatate. Traficul rutier, intrerupt pe A2 Bucuresti - Fetesti si pe A3 Bucuresti - Ploiesti; 177 de trenuri anula

Zona de sud-est a Romaniei a intrat miercuri dimineata sub incidenta a doua coduri, galben si portocaliu, de ninsori si viscol. La ora 5:30, potrivit centrului Infotrafic al Inspectoratului General al Politiei Romane, traficul rutier era intrerupt, din cauza conditiilor meteorologice nefavorabile, pe tronsonul Lehliu - Fetesti al Autostrazii Soarelui si pe un sector de drum national - DN 24D Balabanesti - Tulcesti, in judetul Galati, potrivit Agerpres. Ora 10:58 ANM ar putea emite miercuri dupa-amiaza un Cod Rosu de ninsori si viscol pentru sase judete din sud-estul tarii. Ora 10:01 Potrivit Infotrafic, traficul rutier a fost inchis pe autostrada A3 Bucuresti - Ploiesti dar si pe A2, tronsonul kilometric 12 - 65 Bucuresti - Lehliu), astfel incat pe autostrada A2 nu se circula pe tronsonul Bucuresti - Fetesti. Totodata, a fost oprita circulatia pe doua tronsoane ale DN2. Ora 9:30 CFR Calatori: 177 de trenuri anulate si restrictii de trafic pe opt liniiOra 9:13 Infotrafic anunta ca a fost inchis traficul naval in portul Mangalia din judetul Constanta. Traficul rutier a fost inchis in ambele sensuri, pe D. 1D din judetul Ialomita, intre localitatile Urziceni si Adancata limita cu judetul Prahova).

LIVE TEXT Cod galben si portocaliu de viscol si ninsori in sud-estul Romaniei.Oprescu: Bucurestenii sa se planga mai putin, trotuarele sunt curatate. Traficul rutier, intrerupt pe A2 Bucuresti - Fetesti, pe A3 Bucuresti - Ploiesti si pe DN 2; 177 de tren

Zona de sud-est a Romaniei a intrat miercuri dimineata sub incidenta a doua coduri, galben si portocaliu, de ninsori si viscol. La ora 5:30, potrivit centrului Infotrafic al Inspectoratului General al Politiei Romane, traficul rutier era intrerupt, din cauza conditiilor meteorologice nefavorabile, pe tronsonul Lehliu - Fetesti al Autostrazii Soarelui si pe un sector de drum national - DN 24D Balabanesti - Tulcesti, in judetul Galati, potrivit Agerpres. Ora 11:43 Incepand cu ora 11:15, a fost inchis traficul rutier pe DN 22Ora 11:28 Infotrafic: Situatia retelei de drumuri la ora 10:45Ora 10:58 ANM ar putea emite miercuri dupa-amiaza un Cod Rosu de ninsori si viscol pentru sase judete din sud-estul tarii. Ora 10:01 Potrivit Infotrafic, traficul rutier a fost inchis pe autostrada A3 Bucuresti - Ploiesti dar si pe A2, tronsonul kilometric 12 - 65 Bucuresti - Lehliu), astfel incat pe autostrada A2 nu se circula pe tronsonul Bucuresti - Fetesti. Totodata, a fost oprita circulatia pe doua tronsoane ale DN2. Ora 9:30 CFR Calatori: 177 de trenuri anulate si restrictii de trafic pe opt linii.

Infotrafic: Circulatie inchisa pe A2 Lehliu-Fetesti si pe noua drumuri nationale din sapte judete

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Politiei Romane informeaza, potrivit datelor primite de la structurile teritoriale de politie, ca traficul rutier este in continuare intrerupt, marti la pranz, din.

ACCIDENT rutier in Harghita: Circulatie intrerupta pe DN13 A.

In judetul Harghita, circulatia autovehiculelor este intrerupta pe sensul de deplasare Sovata Odorheiul Secuiesc al D. 13A, intre localitatile Sovata si Praid, din cauza unui accident rutier, in care au fost implicate doua autovehicule, conform Centrului Infotrafic al Politiei Romane Din primele informatii, reiese ca in urma producerii acestui eveniment, trei persoane sunt ranite. La fata locului se circula pe un fir alternativ, sub indrumarea politiei rutiere competenta teritorial.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2482 seconds )