Libnet.ro
UNICEF

06:15

Circulatie ngreunata pe Centura Capitalei din cauza unui accident ntre un tir si o masina

Hotnews Hotnews,
 Circulatie ngreunata pe Centura Capitalei din cauza unui accident ntre un tir si o masina

Pe soseaua de centura a Capitalei, la km 12+500 de meri, in zona localitatii ilfovene Afumati, a avut loc un accident intre un tir si un autoturism, o persoana fiind ranita, anunta Centrul Infotrafic al Politiei Romane. continuă pe Hotnews

Iran: Femeie arestata din cauza unui filmulet postat pe Instagram

Autoritatile din Iran au arestat un numar mare de persoane pentru postarea de videoclipuri pe Instagram, printre care si o tanara a carei pasiune pentru dans pe care o afisa in filmuletele postate a provocat revolta, potrivitThe Guardian.

FOTO Masina in flacari din cauza unui incendiu de miriste. Soferul a ajuns la spitalul din Craiova in stare critica. Alte trei vehicule au fost avariate.

Accidentul in lant a avut loc la iesire din localitatea doljeana Segarcea. Au fost implicate 3 autoturisme si un TIR.

FOTO Masina in flacari din cauza unui incendiu de miriste. Soferul a ajuns la spitalul din Craiova in stare critica. Alte trei vehicule au fost avariate

Accidentul in lant a avut loc la iesire din localitatea doljeana Segarcea. Au fost implicate 3 autoturisme si un TIR.

ACCIDENT pe Centura Capitalei: O masina si un TIR s-au ciocnit. BILANTUL VICTIMELOR

O persoana a fost ranita in urma unui accident rutier dintre o masina si un TIR, ce a avut loc pe soseaua de centura a Capitalei, la kilometrul 12+500 de meri, in zona localitatii Afumati, Ilfov.

Accident pe Centura Capitalei. Traficul este ingreunat

Un accident rutier s-a produs luni dimineata pe soseaua de centura a Capitalei, informeaza Centrul Infotrafic din cadrul Politiei Romane.

Arges: Patru raniti in urma unui accident rutier

Patru persoane, intre care doi copii, au fost ranite in urma unui accident rutier in localitatea Corbi, Arges. Potrivit autoritatilor, o soferita de 50 de ani a pierdut controlul asupra volanului si a.

Mai multe case au ramas fara curent electric sau au fost inundate, din cauza ploilor

Mai multe case au fost inundate si au fost semnalate intreruperi cu energie electrica, duminica, in intervalul orar 8. 00, din cauza precipitatiilor abundente, in 8 localitati din 7 judete - Alba, Brasov, Buzau, Cluj, Covasna, Harghita, Teleorman, dar si in municipiul Bucuresti, informeaza MAI.

Zaharul ar putea sa se scumpeasca. Criza la nivel mondial, din cauza diminuarii productiei

Zaharul ar putea sa se scumpeasca din cauza diminuarii productiei la nivel mondial. Brazilia, primul producator al lumii si tarile din UE au estimat o productie scazuta in perioada 2017-2018, arata.

Romania, tara europeana unde se va pierde cel mai mare numar de joburi din cauza automatizarii

Romania este tara europeana unde se va pierde cel mai mare numar de joburi 61,93% din totalul locurilor de munca existente) din cauza automatizarii, potrivit documentului Raportul asupra stabilitatii.

Tragedie fara margini! O intreaga familie a murit in urma unui accident rutier

Tragedie fara margini in Beius, judetul Bihor! Patru persoane au murit, dupa ce soferul ar fi adormit la volan si s-au rasturnat intr-un sant. Din primele date culese de politisti la locul accidentului.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2088 seconds )