Libnet.ro
UNICEF

13:00

Arges: Patru raniti in urma unui accident rutier

B1 B1,
Arges: Patru raniti in urma unui accident rutier

Patru persoane, intre care doi copii, au fost ranite in urma unui accident rutier in localitatea Corbi, Arges. Potrivit autoritatilor, o soferita de 50 de ani a pierdut controlul asupra volanului si a. continuă pe B1

Caz incredibil in Neamt! Victima unui accident rutier,trimisa acasa din spital cu recomandarea sa ia paracetamol

Un barbat implicat intr-un accident rutier in Neamt, in urma caruia fusese descarcerat, a fost trimis acasa din spital cu recomandarea de a lua paracetamol. Barbatul sustine ca ii este rau si are dureri.

Ramnicu Valcea: 5 victime in urma unui GRAV ACCIDENT (VIDEO)

Doi copii si trei adulti au fost raniti intr-un accident rutier ce a avut loc pe DN64, la Ramnicu Valcea. Adultii au fost transportati la spital, in timp ce cei doi copii primesc ingrijiri medicale in.

Caz HALUCINANT: O femeie declarata moarta dupa un accident rutier, a fost gasita vie la morga

O femeie din Africa de Sud, declarata moarta in urma unui accident rutier, a fost gasita in viata, la morga. Totul s-a intamplat pe 24 iunie dupa un grav accident rutier. Paramedicii au constatat ca cele .

Circulatia tramvaielor, blocata pe ambele sensuri pe bulevardul Timisoara, din cauza unui accident

Circulatia tramvaielor este blocata joi pe ambele sensuri pe bd Timisoara, in urma unui accident rutier, a anuntat Brigada Rutiera a Capitalei. Potrivit politistilor, in accident au fost implicate un tramvai.

GRAV accident rutier in Iasi. Bilantul VICTIMELOR

Un accident rutier a avut loc, joi dimineata, in Iasi, in urma impactului, patru persoane, din Ucraina, suferind diferite leziuni. Din cate se pare, o familie alcatuita din patru persoane, sot, sotie si.

GRAV accident rutier in Iasi. Bilantul VICTIMELOR

Un accident rutier a avut loc, joi dimineata, in Iasi, in urma impactului, patru persoane, din Ucraina, suferind diferite leziuni. Din cate se pare, o familie alcatuita din patru persoane, sot, sotie si.

12 ani de inchisoare pentru soferul care a provocat un accident rutier la Taraclia, soldat cu patru victime

Soferul care, in toamna anului trecut, a urcat beat la volan si a provocat un accident rutier in Taraclia, soldat cu moartea a patru persoane si ranirea altor doua, a fost condamnat la 12 ani de inchisoare. Barbatul a fost privat de dreptul de a conduce mijloace de transport timp de cinci ani, transmite IPN.

FOTO Accident rutier grav pe DN 7. Cinci oameni au fost raniti, dintre care doi sunt copii, iar o masina a luat foc

Un accident rutier soldat cu cinci raniti, dintre care doi sunt minori, s-a produs dupa ce un sofer a intrat pe contrasens, pe DN 7.

GRAV accident rutier in Hunedoara. Bilantul VICTIMELOR

Un accident rutier a avut loc pe DN 7, intre localitatile Lesnic si Sacamas din judetul Hunedoara, cinci persoane, dintre care doi minori, cu varste de 7 si 17 ani, fiind ranite. Soferul unui autoturism.

Accident rutier pe DN64, la Ramnicu Valcea. Sunt cinci victime, printre care si doi copii

Doi copii si trei adulti au fost raniti intr-un accident produs joi dupa-amiaza pe DN64, la Ramnicu Valcea, traficul rutier in zona fiind blocat pe sensul Dragasani - Ramnicu Valcea, potrivit.

ştiri de la B1

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2324 seconds )