Libnet.ro
UNICEF

22:30

Circulatie restrictionata pe Autostrada Soarelui din cauza lucrarilor de reparatii

Adevărul Adevărul,
Circulatie restrictionata pe Autostrada Soarelui din cauza lucrarilor de reparatii

Marti, 30 mai, pe sensul catre litoral al autostrazii A2 Bucuresti - Constanta se executa lucrari de reparare si inlocuire a rosturilor de dilatatie ale unui pod, la kilometrul 58, in zona localitatii calarasene Lehliu-Gara, pe banda numarul unu. continuă pe Adevărul

O masina a luat foc pe Autostrada Soarelui. Din cauza fumului dens un vehicul s-a ciocnit cu o motocicleta

Accident rutier pe Autostrada Soarelui. O masina s-a ciocnit cu o motocicleta, din cauza fumului dens provenit de la un alt vehicul care a luat foc pe sosea. Un alt eveniment rutier s-a petrecut in judetul Ialomita, in urma caruia 5 masini s-au ciocnit.

Reparatii pe Autostrada Soarelui. Cat si unde este restrictionat traficul

Pe Autostrada Soarelui se circula in conditii de ploaie, iar soferii sunt sfatuiti sa reduca viteza si din cauza lucarilor care au loc la carosabil.

Acest site iti spune cat de probabil e sa-ti pierzi slujba din cauza robotilor

Pe masura ce Inteligenta Artificiala si Robotica continua sa faca progrese, mii de slujbe traditionale ar putea fi automatizate pentru a reduce din costurile de operare. insa de unde stii cat de probabil esa-ti pierzi slujba din cauza robotilor? Exista un site pe Internet care poate calcula probabilitatea ca slujba pe care o ai sa [].

Lista avioanelor anulate si intarziate din cauza grevei Romatsa

Trei curse aeriene au fost anulate marti pe aeroportul Otopeni din cauza grevei sindicalistilor de la Romatsa. Alte cateva zeci sunt intarziate. Cele trei curse anulate apartin companiei Ryanair, .

Compania Samsung a fost data in judecata din cauza altor telefoane care explodeaza. Ce modele risca sa ia foc

Galaxy Note 7 nu este singurul gadget Samsung care avea probleme cu bateria. Compania a fost data in judecata de mai multe persoane, din cauza bateriilor care au explodat. Potrivit Daily Mail, procesele au.

Laurentiu Reghecampf a plecat, dar Gigi Becali a ramas cu teapa. Cum a pierdut patronul ros-albastrilor o suma importanta din cauza fostului antrenor

Situatie fara precedent la FCSB. Ros-albastrii si-au schimbat locul de cantonament din cauza unui apropiat al lui Laurentiu Reghecampf. Mai exact, finul fostului antrenor al FCSB-ului, Cristi Voicu, cel care.

Scene socante pe strada: O femeie a fost arestata din cauza ca nu a respectat codul islamic in privinta vestimentatiei (VIDEO)

Scene socante pe o strada din Iran. O femeie a fost arestata din cauza ca nu a respectat codul islamic in privinta vestimentatiei. Femeia a fost arestata pe strada intr-un mod destul de violent.

Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, amenintari pe Autostrada Soarelui

Ministrul Transporturilor Razvan Cuc si directorul general al CNAIR Stefan Ionita au inspectat din nou inopinat santierul autostrazii Bucuresti-Ploiesti. Cu aceasta ocazie s-a constatat un progres al lucrarilor de la ultima vizita.

Proteste marti, in Bucuresti si in tara: grefierii, angajatii din administratia publica si din agentiile de mediu sunt nemultumiti de legea salarizarii. La Romatsa, greva din cauza contractului colectiv de munca

Grefierii, angajatii din administratia publica, din agentiile de mediu si cei ai Romatsa protesteaza marti, in Bucuresti si in tara. Sindicatele angajatilor din administratia publica vor organiza un miting in fata Palatului Parlamentului incepand cu ora 11. 00, nemultumiti de proiectul Legii salarizarii. Angajatii din Agentia Nationala pentru Protectia Mediului anunta proteste intre 11. In acelasi timp, grefierii de la mai multe instante din tara vor intrerupe lucrul in acelasi interval. Angajatii Romatsa vor intra in greva incepand cu ora 9. 00, din cauza neincheierii contractului colectiv de munca.

Pietele europene, in declin din cauza cotatiilor petroliere

Bursele din Europa au urmat un curs negativ ieri, ca urmare a declinului cotatiilor titeiului.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2132 seconds )