Libnet.ro
UNICEF

23:15

Circulatie restrictionata in Capitala: Traficul este inchis pe mai multe artere din jurul National Arena

B1 B1,
Circulatie restrictionata in Capitala: Traficul este inchis pe mai multe artere din jurul National Arena

Mai multe restrictii de circulatie vor fi aplicate duminica, incepand cu ora 12:30, in Capitala, pentru a permite accesul suporterilor la stadionul Arena Nationala, pentru vizionarea meciului Serbia - Romania,. continuă pe B1

Restrictii de trafic in Capitala pentru meciul Romania - Serbia. Circulatia va fi oprita progresiv pe mai multe artere din jurul Arenei Nationale

Nationala Romaniei intalneste Serbia, duminica, pe Arena Nationala, de la ora 16. 00, in grupa 4 a Ligii Natiunilor. Pentru a permite accesul publicului la stadion, Brigada Rutiera va impune restrictii de trafic pe mai multe artere, incepand cu ora 12.

Descinderi la mai multe persoane din domeniul pazei bunurilor, valorilor si protectiei persoanelor

Politisti din cadrul Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti actioneaza vineri in mai multe locatii din Capitala, pe linia verificarii respectarii legislatiei in vigoare din domeniul pazei bunurilor, valorilor si protectiei persoanelor, a domiciliului, precum si pe linia legalitatii avizelor in domeniul constructiilor, in complexuri rezidentiale de locuinte.

Veste buna pentru sute de mii de romani! Ar putea beneficia de mai multe zile de concediu

Anumite persoane ar puteabeneficia de mai multe zile de concediu. Deputatul Matei Dobrovie intentioneaza sa modifice Legea. Astfel, concediul paternal ar putea creste de la cinci zile, cat este in.

Un avion de mici dimensiuni s-a prabusit n multime n Germania / Mai multe persoane au murit

Mai multe persoane au murit, dupa ce un avion Cessna s-a prabusit in multime in statulHessa, vestul Germaniei, a spus Politia, relateaza Reuters. De asemenea, mai multe persoane au fost ranite.

Exercitiu Seism 2018: Operatiunile de salvare a persoanelor prinse sub daramaturi sau ranite continua in mai multe zone din Bucuresti

Operatiunile de salvare a persoanelor prinse sub daramaturi sau ranite, in cadrul exercitiului de simulare a unui cutremur cu magnitudinea de 7,5, continua in mai multe zone din Bucuresti. De asemenea, se construiesc doua tabere pentru sinistrati pe stadioanele din Afumati si Voluntari, avand in vedere ca se estimeaza ca 30. 000 de persoane au ramas fara adapost.

Care sunt zonele din Bucuresti cu cele mai multe victime provocate de seism, potrivit scenariului realizat de autoritati

Cele mai multe victime cauzate de seism, in scenariul realizat de Departmentul pentru Situatii de Urgenta, sunt in zona Universitate-Centrul Vechi: aproximativ 200 de persoane. Totodata, din cauza aceluiasi cutremur ipotetic s-a daramat unul dintre corpurile Spitalului Colentina.

Un radiotelescop din Australia a detectat mai multe impulsuri radio rapide misterioase

O echipa de cercetatori din statul Western Australia a detectat, pe parcursul unui an, cu ajutorul unui radiotelescop, 20 de semnale radio misterioase, care poarta denumirea de impulsuri radio rapide FRB - fast radio burst), aproape de doua ori mai multe decat numarul identificat la nivel global de la descoperirea acestui fenomen, in 2007, potrivit dpa, citat de Agerpres.

PAS solicita sa se faca publice mai multe acte despre privatizarea Air Moldova

Partidul Actiune si Solidaritate solicita Ministerului Economiei si Infrastructurii sa faca publice mai multe acte cu privire la procesul de privatizare a companiei aeriene Air Moldova. Joi, 11 octombrie, in cadrul unei conferinte de presa, conducerea PAS a spus ca documentele trebuie publicate pentru a intelege de unde vin datoriile dubioase care au fost folosite drept argument pentru privatizarea companiei, transmite IPN.

ANOFM: Peste 2.000 de locuri de munca, cele mai multe in Spania, la cules de capsuni

Angajatorii din Spatiul Economic European ofera peste 2. 000 de locuri de munca, cele mai multe oferte de angajare fiind in Spania, unde se cauta persoane pentru cules de capsuni, anunta Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM).

Descinderi la huligani care i-au batut pe cei doi jandarmi care au ajuns la spital pe 10 august. Mai multe persoane vor fi duse la audieri

Mai multe descinderi au loc, joi dimineata, la mai multi huligani care i-au batut pe cei doi jandarmi pe data de 10 august 2018, cand a avut loc mitingul diasporei. Persoanele ridicate vor fi duse la audieri la Politia Capitalei.

ştiri de la B1

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.217 seconds )