Libnet.ro
UNICEF

15:00

Veste buna pentru sute de mii de romani! Ar putea beneficia de mai multe zile de concediu

Antena3 Antena3,
Veste buna pentru sute de mii de romani! Ar putea beneficia de mai multe zile de concediu

Anumite persoane ar puteabeneficia de mai multe zile de concediu. Deputatul Matei Dobrovie intentioneaza sa modifice Legea. Astfel, concediul paternal ar putea creste de la cinci zile, cat este in. continuă pe Antena3

Veste proasta pentru milioane de romani! S-a dat legea care scumpeste asigurarile

O noua lege pe piata asigurarilor stabileste un regim juridic mai favorabil consumatorului, prin implementarea unor obligatii de transparenta si informare in sarcina brokerilor de asigurare, potrivit.

Veste buna pentru cei doi romni condamnati la moarte n Malaezia: Guvernul opreste executiile si anunta ca va aboli pedeapsa capitala

Noul guvern din Malaezia a decis abolirea pedepsei cu moartea pentru toate infractiunile si va opri toate executiile care erau programate, informeaza site-ul agentiei Associated Press.

CCR a decis: Noi persoane cu handicap vor putea beneficia de reducerea varstelor standard de pensionare

Curtea Constitutionala a constatat ca sintagma preexistent calitatii de asigurat cuprinsa in Legea privind sistemul unitar de pensii publice este neconstitutionala. Astfel, si persoanele care au realizat un stagiu de cotizare in conditii de handicap ulterior calitatii de asigurat vor putea beneficia de reducerea varstelor standard de pensionare, in functie de gradul de handicap.

Veste proasta pentru Dragnea. Zegrean sustine ca nerespectarea termenului privind motivarea unei sentintei nu poate fi un temei de revizuire a acesteia (VIDEO)

Augustin Zegrean, fost presedinte al Curtii Constitutionale, a declarat ca daca o hotarare a instantei nu este motivata in maxim 90 de zile asa cum prevede legea, asta nu constituie un motiv pentru revizuirea.

Veste extraordinara pentru bugetari. Vei sari in sus de bucurie! S-a stabilit o noua minivacanta

Ne vom bucura de o noua minivacanta la sfarsitul lunii noiembrie, datorita faptului ca ultima zi a acesti lunieste zi libera, pentru ca se sarbatoreste Sfantul Andrei. Aceasta sarbatoare va fi.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2024 seconds )