Libnet.ro
UNICEF

22:30

Circulatie restrictionata in zona Unirii din Capitala, cu ocazia raliului Gumball 3000

Adevărul Adevărul,
Circulatie restrictionata in zona Unirii din Capitala, cu ocazia raliului Gumball 3000

Circulatia rutiera va fi restrictionata in zona Unirii din centrul Capitalei, de vineri, ora 15. 00, pana sambata, ora 01. 00, cu ocazia raliului Gumball 3000. Peste 100 de masini sport vor trece linia de sosire in Bucuresti, dupa ce au parcurs 4. 800 de kilometri 3. 000 de mile) plecand din Dublin. continuă pe Adevărul

Masina de TAXI, cuprinsa de flacari in zona Obor din Capitala. Traficul este blocat

Un autoturism a luat foc in zona Obor din Capitala. Incidentul s-a produs in fata magazinului Obor, pe sensul catre Doamna Ghica. Traficul in zona este blocat. Nu sunt victime. Potrivit surselor din cadrul Brigazii de Politie Rutiera, ar fi vorba despre un taximetru. Acesta ar fi luat foc in mers.

O masina este cuprinsa de flacari in zona Obor din Capitala. Traficul este blocat

Un autoturism a luat foc in zona Obor din Capitala. Incidentul s-a produs in fata magazinului Obor, pe sensul catre Doamna Ghica.

Razbunarea manelistilor: Un grup de romi au ascultat manele si au dansat in semn de protest dupa bataia dintr-un mijloc de transport din Capitala (VIDEO)

La doua zile dupa bataia care s-a iscat intr-un tramvai din Capitala din cauza unor romi care ascultau manele, confratii acestora s-au razbunat pe calatorii care circula pe linia de transport 41 in.

Protest in Piata Universitatii din Capitala. Sute de persoane acuza Ministerului Sanatatii si autoritatile pentru lipsa de masuri in cazul dezinfectantilor diluati (VIDEO)

Cateva sute de persoane protesteaza in Piata Universitatii, fata de probleme din sistemul medical si lipsa masurilor luate de autoritati. Situatia dezastruoasa din sanatate scoate oamenii.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )