Libnet.ro
UNICEF

20:00

Cirstea a pierdut finala de la Taskert

România Liberă România Liberă,
Cirstea a pierdut finala de la Taskert

Sorana Cirstea a fost invinsa de belgianca Alison van Uytvanck, cu 6-2, 4-6, 6-4, in finala turneulu. continuă pe România Liberă

Sorana, ce luptatoare, ce pacat: Cirstea a pierdut finala de la Taskent dupa un meci electrizant, de peste doua ore

Sorana Cirstea 96 WTA) a disputat, la Taskent, a patra finala WTA din cariera, insa ramane, deocamdata, cu un singur trofeu, cel castigat in capitala Uzbekistan-ului, in 2008.

Sorana Cirstea a pierdut finala turneului de la Taskent

Jucatoarea romana de tenis Sorana Cirstea a fost invinsa de belgianca Alison van Uytvanck, cu 6-2, 4-6, 6-4, sambata, in finala turneului WTA de la Taskent, dotat cu premii totale de 250. 000 de.

VIDEO Cupa Ligii Angliei: Eliminare rusinoasa pentru Tottenham - A fost invinsa la penalty-uri de o echipa din Liga a 4-a (Rezultatele serii)

Tottenham Hotspur, finalista ultimei editii a Ligii Campionilor, a fost invinsa la loviturile de departajare de o echipa de divizia a patra, Colchester United, marti seara, in turul al 3-lea al Cupei Ligii engleze de fotbal.

Liga 1: Antrenorul Costel Enache si-a dat demisia, dupa ce Hermannstadt a fost invinsa de FC Botosani, scor 0-1

Costel Enache 46 de ani) si-a depus demisia dupa infrangerea din ultima etapa din Liga 1, cu FC Botosani, scor 0-1. Antrenorul care a dus-o pe Astra in finala Cupei Romaniei din sezonul precedent a facut anuntul la conferinta de presa.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2301 seconds )