Libnet.ro
UNICEF

20:31

Cisterna cu gaz petrolier lichefiat, rasturnata pe DN 6, in Caras-Severin

Hotnews Hotnews,
 Cisterna cu gaz petrolier lichefiat, rasturnata pe DN 6, in Caras-Severin

Circulatia rutiera este blocata, duminica, pe DN 6, intre localitatile Cornea si Plugova, judetul Caras-Severin, dupa ce o cisterna incarcata cu gaz petrolier lichefiat s-a rasturnat pe sosea, fara ca vreo persoana sa fie ranita, relateaza Mediafax. continuă pe Hotnews

O cisterna cu gaz petrolier s-a rasturnat intr-un sant de pe DN 6 (VIDEO)

O autocisterna cu gaz petrolier lichefiat s-a rasturnat intr-un sant, duminica, pe DN 6, la kilometrul 397, intre localitatile Cornea si Lugova din judetulCaras-Severin. Oamenii au fost evacuati.

O cisterna cu gaz petrolier s-a rasturnat intr-un sant de pe DN 6

O autocisterna cu gaz petrolier lichefier s-a rasturnat intr-un sant, duminica, pe DN6, localitatile Cornea si Lugova. Oamenii au fost evacuati din zona, iar traficul este blocat ae ambele sensuri.

Avertizare de fenomene meteorologice imediate in Caras-Severin

Meteorologii au emis, vineri, o noua atentionare Cod Galben de averse, vant puternic si grindina, valabila in urmatoarea ora in zone din judetul Caras-Severin.

Doi comisari ai Garzii Financiare Caras Severin, cercetati de DNA pentru luare de mita

Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie DNA) - Serviciul teritorial Timisoara efectueaza cercetari penale fata de Sebastian Zeicu si Remus Alin Doban, ambii comisari din cadrul Garzii Financiare Caras Severin, in sarcina carora s-au retinut urmatoarele infractiuni: luare de mita, in forma continuata si fals intelectual in scopul ascunderii comiterii infractiunii de luare de mita, potrivit unui comunicat de presa.

Caras Severin. Comisari din cadrul Garzii Financiare, cercetati penal pentru luare de mita.

Doi comisari din cadrul Garzii Financiare Caras Severin vor fi cercetati penal pentru luare de mita si fals intelectual, au decis procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie DNA) Serviciul teritorial Timisoara, se arata intr-un comunicat pe presa al DNA, remis Romania Libera. In perioada 2011 2012, Sebastian Zeicu si Alin Doban, cu ocazia efectuarii unor controale de specialitate, au pretins, acceptat si primit de la un reprezentant al unei societati comerciale, .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2192 seconds )