Libnet.ro
UNICEF

10:00

De citit: Vocea Rusiei

Adevărul Adevărul,
De citit: Vocea Rusiei

Cine cauta obiectivitate jurnalistica ar trebui sa mearga la New York Times. Vocea Rusiei nu se impiedica in asemenea fineturi. continuă pe Adevărul

Vocea Rusiei: Privatizarea Oltchim, o serie intreaga de erori grave. ...

In procesul de privatizare a combinatului Oltchim a fost comisa o serie intreaga de erori grave care au permis lui Dan Diaconescu sa castige licitatia si sa genereze o multitudine de probleme pentru Oltchim si pentru guvernul USL, se afirma intr-o analiza publicata de Vocea Rusiei. Postul de radio sprijinut de guvernul rus a fost foarte critic la adresa presedintelui Traian Basescu in ultimele luni. PricewaterhouseCoopers PWC) a fost desemnat drept consultant al procesului de privatizare a .

Vocea Rusiei: Dan Diaconescu - asul din maneca lui Traian Basescu

Dan Diaconescu ar fi asul din maneca presedintelui Traian Basescu, prin care PDL urmareste si reduca sansele USL la alegerile parlamentare, arata un editorial din Vocea Rusiei. Perspectivele electorale.

Vocea Rusiei: Dan Diaconescu - asul din maneca lui Traian Basescu.

Dan Diaconescu este asul din maneca presedintelui Traian Basescu, succesul acestuia in procesul de privatizare a Oltchim fiind parte a unei strategii mai largi de reducere a sanselor USL la alegerile parlamentare, comenteaza Vocea Rusiei, citata de Mediafax. Pentru orice observator avizat, succesul obtinut de Dan Diaconescu in lupta pentru privatizarea Oltchim este un semnal de ordin politic care se inscrie intr-o strategie mai larga de reducere a sanselor USL de a obtine o majoritate .

Vocea Rusiei: Privatizarea Oltchim e o capcana teribila si complexa intinsa guvernului Victor Ponta si USL

Romania confirma ca ramane un taram al faptelor bizare, pe lista de ciudatenii ocupand de acum un loc fruntas privatizarea Combinatului Oltchim Ramnicu Valcea, scrie Vocea Rusiei. Castigarea.

Vocea Rusiei: Privatizarea Oltchim e o CAPCANA teribila si complexa intinsa guvernului ...

Romania confirma ca ramane un taram al faptelor bizare, pe lista de ciudatenii ocupand de acum un loc fruntas privatizarea Combinatului Oltchim Ramnicu Valcea, scrie Vocea Rusiei, potrivit b1. ro. Castigarea licitatiei cu oferta in plic pentru achizitionarea a 54,8% din capitalul Oltchim de catre Dan Diaconescu ar ascunde astfel numeroase semnificatii politice. Dimensiunea neserioasa, balcanica, si pur romaneasca a scandalului privatizarii Combinatului Oltchim Ramnicu Valcea nu poate sa .

Vocea Rusiei, atac dur la PricewaterhouseCoopers pentru privatizarea Oltchim: O comedie a erorilor. De ce seful OSPI mai este in functie?

Ziua Rusiei ataca dur compania PricewaterhouseCoopers pentru modul in care a realizat caietul de sarcini la privatizarea Oltchim, afirmand ca increderea oarba in consultanti financiari straini a fost si ramane una dintre marele vulnerabilitati ale guvernelor din tari in curs de tranzitie.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2134 seconds )