Libnet.ro
UNICEF

00:07

Citu anunta ca finantarea pentru primele patru-cinci luni ale anului viitor este asigurata. Bugetul, alcatuit pe structura cu 16 ministere

Adevărul Adevărul,
Citu anunta ca finantarea pentru primele patru-cinci luni ale anului viitor este asigurata. Bugetul, alcatuit pe structura cu 16 ministere

Ministrul Finantelor Publice, Florin Citu, afirma ca nu exista nicio problema cu finantarea cheltuielilor in prima parte a anului viitor, fiind asigurati banii pentru primele patru-cinci luni. De asemenea, Citu precizeaza ca la Minister se lucreaza la bugetul pentru anul viitor, pe structura actualului Guvern, cu 16 ministere. O sa fie foarte usor de ajustat daca prin negociere politica se ajunge la o alta structura, a precizat Citu. continuă pe Adevărul

IN PRIMELE 11 LUNI ALE ACESTUI AN COMPARATIV CU ANUL TRECUT Telekom Romania - vanzari mai mari cu 18%

Andreas Elsner, Telekom Romania: Vrem sa devenim un Uber pe piata de telefonie mobila Telekom Romania a inregistrat vanzari mai mari cu 18% in primele 11 luni ale anului 2020, comparativ cu perioada similara din 2019, a anuntat, ieri, Andreas Elsner, director executiv comercial la companie, in cadrul unei conferinte de presa. Despre viitorul companiei, Elsner a spus ca Telekom Romania are in plan sa devina un Uber al pietei de telefonie mobila.

Scaderi importante in productia industriala in primele zece luni ale anului

Toate sectoarele industriale au inregistrat scaderi in perioada ianuarie octombrie iar intreaga pr.

Florin Citu: Am asigurat finantarea pentru prima parte a anului viitor (VIDEO)

Florin Citu, ministrul de Finante, a declarat, intr-un videoclip publicat pe pagina sa de Facebook, ca finantarea pentru prima parte a anului viitor, respectiv primele patru sau cinci luni ale anului 2021, este.

CITU: Am asigurat finantarea pentru prima parte a anului viitor

Florin Citu a transmis printr-un mesaj video pe pagina de Facebook ca finantarea pentru prima parte a anului viitor este asigurata si nu exista nicio problema pentru cheltuieli, mai ales in ceea ce priveste cheltuielile pentru Sanatate.

INS: Productia industriala a scazut cu 11% ca serie bruta, in primele zece luni, fata de anul 2019

Productia industriala a scazut cu 11% ca serie bruta in primele zece luni ale anului si cu 11,5% ca serie ajustata in functie de numarul de zile lucratoare si de sezonalitate, fata de perioada similara a anului trecut, arata datele publicate luni de Institutul National de Statistica.

Florin Citu: Am asigurat cheltuielile pentru primele patru-cinci luni din 2021

Florin Citu, ministrul Finantelor, a anuntat ca in acest moment bugetul de stat are acoperite cheltu.

Afacerile cu motociclete aproape ca s-au dublat in primele 10 luni. Frizeriile si saloanele de coafura rezista

Comertul cu masini a scazut in primele 10 luni din acest an fata de perioada similara din 2019 cu mai mult de 15%, arata datele transmise miercuri de Institutul National de Statistica. Cel mai mare recul a fost cel din domeniul turismului, agentiile turistice vazandu-si redusa activitatea la jumatate. De asemenea, un alt perdant a fost businessul jocurilor de noroc. Marele castigator a fost comertul cu motociclete, care aproape ca s-a dublat. Frizeriile si coafurile sunt la peste 90% din businessul de anul trecut, iar service-urile auto sunt cu putin peste 100% din cat realizasera in primele 10 luni din anul trecut.

ONRC: Peste 41.000 de firme au fost radiate in primele zece luni din 2020

Numarul firmelor radiate la nivel national a scazut cu aproape 54% in primele zece luni din 2020 comparativ cu perioada similara a anului trecut, pana la 41. 119 radieri, conform statisticilor Oficiului National al Registrului Comertului.

Nelu Tataru: in luna ianuarie vom primi 600.000 de doze de vaccin anti-COVID-19. in primele trei luni intra personalul medical, cei institutionalizati, grupele de risc si cei care asigura functionalitatea societatii

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat, miercuri, la Digi 24, ca primele 10. 000 de doze de vaccin anti-COVID vor ajungein perioada dintre Craciun si Anul nou. Vaccinarea va fi organizata.

Elbit Systems a castigat un contract de 27 milioane de dolari pentru modernizarea IAR-99 ale Fortelor Aeriene Romane

Elbit Systems Ltd. NASDAQ: ESLT, TASE: ESLT) Elbit Systems) a anuntat astazi ca a castigat un contract in valoare de aproximativ 27 de milioane de dolari de la Avioane Craiova SA, pentru prima faza a programului de modernizare a avioanelor trainer IAR-99 Standard ale Fortelor Aeriene Romane. Contractul va fi executat pe o perioada de patru ani si include suport logistic integrat, conform unui comunicat.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2251 seconds )