Libnet.ro
UNICEF

20:30

Citu, despre amanarea ratelor bancare: Un milion de oameni ar putea intra in somaj, dar speram sa nu se ajunga acolo. Trebuie schimbat regulamentul BNR

Adevărul Adevărul,
Citu, despre amanarea ratelor bancare: Un milion de oameni ar putea intra in somaj, dar speram sa nu se ajunga acolo. Trebuie schimbat regulamentul BNR

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a vorbit marti seara despre amanarea ratelor bancare, in conditiile in care este de asteptat ca un milion de oameni sa intre in somaj, sugerand ca trebuie schimbat regulamentul BNR, pentru ca altfel bancile vor trebui sa suporte niste costuri. continuă pe Adevărul

Orban, despre amanarea platii ratelor bancare: Putem sa luam si astfel de decizii, in momentul in care va fi necesar

Premierul Ludovic Orban a declarat ca Guvernul a luat masuri gradual si, in momentul in care va fi necesar, ar putea lua si decizii precum amanarea platii ratelor bancare.

Paul Anghel propune amanarea cu 90 de zile a platii ratelor bancare

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor ANPC) analizeaza, din perspectiva afectarii interesului economic al consumatorului, amanarea platii ratelor bancare cu 90 de zile pentru romanii care au credite imobiliare si nu numai, in contextul pandemiei de coronavirus, a declarat, duminica, Paul Anghel, directorul general al ANPC.

Protectia Consumatorilor propune amanarea cu 90 de zile a platii ratelor bancare

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor ANPC) analizeaza din perspectiva afectarii interesului economic al consumatorului amanarea platii ratelor bancare cu 90 de zile pentru romanii care au credite imobiliare si nu numai, in contextul pandemiei de coronavirus, a declarat, duminica, pentru Agerpres, Paul Anghel, directorul general al ANPC.

Anghel (ANPC): Propun amanarea cu 90 de zile a platii ratelor bancare din perspectiva afectarii interesului economic al consumatorului

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor ANPC) analizeaza din perspectiva afectarii interesului economic al consumatorului amanarea platii ratelor bancare cu 90 de zile pentru romanii care au credite imobiliare si nu numai, in contextul.

ADRIAN VASILESCU, BNR: Bancile vor anunta amanarea ratelor la unele credite

Avocatul Gheorghe Piperea: Suspendarea platii ratelor bancare pe 2-3 luni nu rezolva, ci agraveaza problema supra-indatorarii care va veni dupa starea de urgenta Bancile de la noi au decis, la nivel de sistem, sa amane plata ratelor pentru unele credite, pe o perioada detereminata, a anuntat, aseara, Adrian Vasilescu, consultant de strategie in acdrul Bancii Nationale a Romaniei BNR), citat de sursele de presa. Potrivit oficialului BNR, urmeaza ca fiecare banca sa isi anunte clientii.

Plata ratelor bancare, amanata

Avocatul Gheorghe Piperea: Suspendarea platii ratelor bancare pe 2-3 luni nu rezolva, ci agraveaza problema supra-indatorarii care va veni dupa starea de urgenta Florin Citu, ministrul Finantelor Publice, a anuntat ca poarta discutii cu mediul bancar pentru ca debitorii care au rate la banci sa poata plati cu intarziere, prin prisma dificultatilor generate de criza epidemiei de coronavirus.

GHEORGHE PIPEREA: Suspendarea platii ratelor bancare agraveaza problema supra-indatorarii care va veni dupa starea de urgenta

Avocatul Gheorghe Piperea considera ca suspendarea platii ratelor bancare pe 2-3 luni, ceruta de ministrul Florin Citu nu rezolva, ci agraveaza problema supra-indatorarii care va veni dupa starea de urgenta.

Business report: Solutia gasita de BNR pentru a sprijini bancile care permit amanarea ratelor; Momentul 02.2020: cum va schimba Covid lumea

Economica. net: Sedinta la Banca Nationala, in contextul Coronavirus: Solutia gasita de BNR pentru a sprijini bancile care permit amanarea ratelor * Curs de Guvuernare: Momentul 02. 2020: cum va schimba Covid-19 lumea * Profit. ro: Bancile americane anunta oprirea programelor de rascumparari * Economica. net: Chinezii, cu un pas mai aproape sa livreze trenuri noi in Romania.

Suciu: BNR ar putea ajuta bancile sa inlesneasca rambursarea ratelor bancare

Bancile gasesc solutii pentru ce putin urmatoarele 2-3 luni de a depasi aceasta situatie, iar daca va fi nevoie vom ajuta si noi la gasirea unei scheme de inlesnire a rambursarii ratelor, a declarat, miercuri, la Digi 24, purtatorul de cuvant al Bancii Nationale a Romaniei BNR), Dan Suciu.

Citu, vestea surprinzatoare pentru 1 milion de romani care intra in somaj. Decizia care sa le salveze joburile

Florin Citu a facut declaratii despre cum vor reusii unii romani sa-si pastreze job-urile. Peste 1 milion de oameni vor urma sa intre in somaj. Ce a mai spus Ministrul de Finante despre perioada grea pe care o traversam si care ar fi solutiile imediate pentru unii dintre angajati? Citu anunta ca 1 milion de .

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )