Libnet.ro
UNICEF

21:15

Citu, vestea surprinzatoare pentru 1 milion de romani care intra in somaj. Decizia care sa le salveze joburile

Playtech Playtech,
Citu, vestea surprinzatoare pentru 1 milion de romani care intra in somaj. Decizia care sa le salveze joburile

Florin Citu a facut declaratii despre cum vor reusii unii romani sa-si pastreze job-urile. Peste 1 milion de oameni vor urma sa intre in somaj. Ce a mai spus Ministrul de Finante despre perioada grea pe care o traversam si care ar fi solutiile imediate pentru unii dintre angajati? Citu anunta ca 1 milion de . continuă pe Playtech

Mesajul ferm al primarului Timisoarei pentru miile de romani care vor intra in tara: Pe repede inainte spre casele dumneavoastra, fara cazari in oras

Mii de cetateni romani urmeaza sa intre in tara in aceasta noapte, dupa ce Ungaria a permis, la cererea Ministerului de Extrene Roman, un tranzit umanitar special.

Florin Citu, anuntul pentru toti romanii care au credite si afaceri. Scenariile care le-au fost pregatite in plina criza

Ministrul de Finante, Florin Citu, a facut declaratii prin care a explicat romanilor masurile pe care le va lua statul in urmatoarea perioada, pentru a putea trece cu bine de criza sanitara instaurata in tara. Ministrul a anuntat masurile care vor fi luate pentru protectia romanilor care au credite, dar si a celor care au .

Stare de urgenta in Romania. Masurile care intra in vigoare imediat sau gradual

Romania este in stare de urgenta din cauza epidemiei de coronavirus, masurile care intra in vigoare fiind anuntate de presedintele Klaus Iohannis care a emis decretul.

CORONAVIRUS |MAE, recomandari pentru cetatenii romani care sunt turisti in strainatate: Sa depuna demersuri pentru scurtarea sederii

Ministerul Afacerilor Externe MAE, n. r. ) le recomanda cetatenilor romani care se afla ca turisti in strainatate sa depuna demersuri pentru scurtarea sederii si sa revenina in tara in cel mai scurt.

infrangeri pe linie pentru pugilistii romani la turneul preolimpic

Toti cei trei pugilisti romani care au evoluat sambata, in prima zi a turneului preolimpic de box de.

Coronavirus: Mii de romani care vor sa revina in tara sunt blocati inca la granitia dintre Austria si Ungaria Ungaria a acceptat sa isi dechida granitele si permite accesul de la ora 12.00, pana la eliminarea blocajului

Cateva mii de romani sunt in continuare blocati la granita dintre Austria si Ungaria, ei nereusind sa intre in Ungaria spre Romania in cursul acestei nopti, cand a fost creat un culoar special prin care tranzitul a fost permis pana la ora 5. Ministerul de Externe anunta ca Ungaria va permite accesul pe teritoriul acestei tari in vederea tranzitului, tuturor cetatenilor romani care se afla la acest moment la granita dintre Austria si Ungaria incepand cu ora 12. 00, ora Ungariei, pana la eliminarea blocajului.

Opt cetateni romani care s-au aflat la bordul navei de croaziera Grand Princess au revenit in tara

Opt cetateni romani care s-au aflat la bordul navei de croaziera Grand Princess, aflata in carantina in largul coastei californiene, au revenit in tara cu un zbor pus la dispozitie de autoritatile americane, in coordonarea Delegatiei UE la Washington, informeaza Ministerul Afacerilor Externe.

Surpriza neasteptata pentru toti cei care au masini pe benzina si motorina. Cat a ajuns sa coste litrul de carburant

Urgenta medicala impusa de pandemie a determinat o scadere a cererii de carburanti fosili, ceea ce a dus la scaderea continua a pretului acestora. O campanie de ieftinire anticipata de specialistii in domeniu. ingrijorari care scad pretul petrolului La inceputul acestei saptamani, in Moldova, zona cu cele mai mici preturi la pompa, un litru de .

Oficial BNR pentru toti cei care au card bancar. Ce se intampla acum cu banii din bancomate

Apel la calm din partea Bancii Nationale a Romaniei. in contextul temerilor create de raspandirea COVID-19, reprezentantii BNR recomanda oamenilor sa nu isi paraseasca locuintele pentru a merge sa retraga bani de la bancomate. Este lichiditate suficienta pe piata in acest moment, dar nu recomandam nimanui sa se duca la ATM-uri sa scoata bani, a .

3000 de romani care au tranzitat Ungaria au intrat in tara, in aceasta noapte, prin Vama Nadlac 2!

Politia de Frontiera a efectuat formalitatile de intrare in tara pentru aproximativ 3. 000 de cetaten.

ştiri de la Playtech

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2504 seconds )