Libnet.ro
UNICEF

01:05

CITU, DESPRE BUGET: Eu nu sunt de acord sa sustin in continuare nenorocirile acordate de PSD

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
CITU, DESPRE BUGET: Eu nu sunt de acord sa sustin in continuare nenorocirile acordate de PSD

ACTUALIZARE - Citu: Nu am primit inca niciun program de restructurare a companiilor de stat --- Premierul Florin Citu a declarat astazi intr-o conferinta de presa ca in guvernarea PSD cheltuielile au crescut fara niciun fel de sustenabilitate. continuă pe Ziarul Bursa

Florin Citu, despre buget: Estimam un deficit de 7,16%. Cei de la Comisia Europeana nu sunt foarte fericiti. Vom reveni sub 3% abia in 2024

Premierul Florin Citu a declarat miercuri ca bugetul pentru 2021 va fi pus in dezbatere publica miercuri seara sau joi dimineata. El a declarat ca in acest an vom inregistra un deficit de 7,16%, cu care Comisia Europeana nu este foarte fericita, motiv pentru care Guvernul vine cu un program pe patru ani pentru a reveni la un deficit sub 3%.

Florin Citu, despre cum a fost realizat bugetul pe 2021: Ne bazam pe o realitate dura in anul de pandemie a trebuit sa crestem cheltuielile, in timp ce economia a stagnat (VIDEO)

In timpul conferintei de presa de sambata, premierul Florin Citu a abordat si tema bugetului pentru 2021. Primul-ministru a anuntat cum a fost realizat acest buget si mai ales ce obiective are. Am.

Premierul Citu exclude orice potential acord de imprumut cu Fondul Monetar International

Prim-ministrul Romaniei acrediteaza ideea ca imprumuturile din pietele externe sunt mai ieftine.

Florin Citu, despre vaccinarea cadrelor didactice: O mare parte din ele sunt in proces de vaccinare Vom avea centre in orase, in zonele rurare poate vor fi folosite centrele mobile (VIDEO)

Sambata, revenit de la Bruxelles, premierul Florin Citu a anuntat ca Romania va primi 2. 4 doze de vaccin anti-COVID in luna martie. in ceea ce priveste vaccinarea cadrelor didactice, premieurl a anuntat ca.

VIRGIL POPESCU, DESPRE BUGET: Nu este unul de austeritate, dar nici nu multumeste pe toata lumea

Bugetul pentru 2021 nu este unul de austeritate, dar nici nu multumeste pe toata lumea si, desi ministrii isi doresc cat mai multi bani de la buget, nu se poate pentru ca trebuie sa ne incadram in deficit, a declarat, joi, ministrul Energiei, Virgil Popescu.

Ministrul Energiei, despre buget: Nu este unul de austeritate, dar nici nu multumeste pe toata lumea

Ministrul Energiei, Virgil Popescu, considera ca bugetul pentru 2021 nu este unul de austeritate, dar nici nu multumeste pe toata lumea si, desi ministrii isi doresc cat mai multi bani de la buget, nu se poate pentru ca trebuie sa ne incadram in deficit.

Premierul Florin Citu, despre cazul inginerului dat afara de la Apele Romane: I sa oferit alt post, a refuzat si acum a ajuns la finalul perioadei in care putea sa opteze pentru alt post

Premierul Florin Citu a oferit detalii despre cazul lui Gabriel Musteata, cel care a fost dat afara de la Apele Romane dupa ce a dezvaluit cazul chelneritei angajate pe filiera politica, pe un post.

Citu, despre inginerul de la Apele Romane lasat fara functie: I s-a oferit post, a refuzat si acum a ajuns la finalul perioadei in care putea sa opteze pentru altul

Premierul Florin Citu a declarat referitor la cazul inginerului Gabriel Musteata, care a facut publica situatia fostei chelnerite angajata la Administratia Bazinala de Apa Prut-Barlad, ca nu a luat nimeni decizia de a-l concedia. A fost o reorganizare anul trecut, in 3 noiembrie, prin care a fost desfiintat postul, spune premierul. Florin Citu a mai spus ca i-a fost oferit un post lui Gabriel Musteata, insa l-a refuzat.

Florin Citu, despre introducerea cazurilor de COVID-19 din focare in formula de calcul a incidentei: Se va aplica peste 14 zile. Nu va afecta foarte mult. Este doar o modificare pur statistica (VIDEO)

Premierul Florin Citu a anuntat ca schimbarea formulei de calcul a incidenteu cazurilor de coronavirus din localitati, in sensul includerii si cazurilor din focare, se va aplica abia dupa 14 zile, pentru a.

Citu, despre reducerea cheltuielilor bugetare: Sa lasam ipocrizia si sa ne dam seama ca asa nu se mai poate. Vorbim de cheltuieli care au fost crescute din pix in ultimii patru ani

Guvernul a discutat, in sedinta de miercuri, prima forma a OUG care prevede unele masuri pentru reducerea cheltuielilor bugetare, documentul fiind in procesul de avizare. Premierul Florin Citu a afirmat ca trebuie luate masuri, pentru ca asa nu se mai poate. Vorbim de cheltuieli care nu pot fi sustinute de aceasta economie, cheltuieli care au fost crescute din pix in ultimii patru ani de zile, a afirmat premierul.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2215 seconds )