Libnet.ro
UNICEF

15:31

Florin Citu, despre cum a fost realizat bugetul pe 2021: Ne bazam pe o realitate dura in anul de pandemie a trebuit sa crestem cheltuielile, in timp ce economia a stagnat (VIDEO)

B1 B1,
Florin Citu, despre cum a fost realizat bugetul pe 2021: Ne bazam pe o realitate dura in anul de pandemie a trebuit sa crestem cheltuielile, in timp ce economia a stagnat (VIDEO)

In timpul conferintei de presa de sambata, premierul Florin Citu a abordat si tema bugetului pentru 2021. Primul-ministru a anuntat cum a fost realizat acest buget si mai ales ce obiective are. Am. continuă pe B1

Florin Citu, despre buget: Estimam un deficit de 7,16%. Cei de la Comisia Europeana nu sunt foarte fericiti. Vom reveni sub 3% abia in 2024

Premierul Florin Citu a declarat miercuri ca bugetul pentru 2021 va fi pus in dezbatere publica miercuri seara sau joi dimineata. El a declarat ca in acest an vom inregistra un deficit de 7,16%, cu care Comisia Europeana nu este foarte fericita, motiv pentru care Guvernul vine cu un program pe patru ani pentru a reveni la un deficit sub 3%.

Premierul Florin Citu, despre cazul inginerului dat afara de la Apele Romane: I sa oferit alt post, a refuzat si acum a ajuns la finalul perioadei in care putea sa opteze pentru alt post

Premierul Florin Citu a oferit detalii despre cazul lui Gabriel Musteata, cel care a fost dat afara de la Apele Romane dupa ce a dezvaluit cazul chelneritei angajate pe filiera politica, pe un post.

Florin Citu, despre vaccinarea cadrelor didactice: O mare parte din ele sunt in proces de vaccinare Vom avea centre in orase, in zonele rurare poate vor fi folosite centrele mobile (VIDEO)

Sambata, revenit de la Bruxelles, premierul Florin Citu a anuntat ca Romania va primi 2. 4 doze de vaccin anti-COVID in luna martie. in ceea ce priveste vaccinarea cadrelor didactice, premieurl a anuntat ca.

Florin Citu, despre introducerea cazurilor de COVID-19 din focare in formula de calcul a incidentei: Se va aplica peste 14 zile. Nu va afecta foarte mult. Este doar o modificare pur statistica (VIDEO)

Premierul Florin Citu a anuntat ca schimbarea formulei de calcul a incidenteu cazurilor de coronavirus din localitati, in sensul includerii si cazurilor din focare, se va aplica abia dupa 14 zile, pentru a.

Florin Citu, despre gratuitatea calatoriilor cu trenul pentru studenti: Se modifica si se revine la 50%. Eu nu vad un capat de tara

Premierul Florin Citu a vorbit, miercuri, la finalul sedintei de guvern, despre reducerea de 50% a studentilorla calatoriile cu trenul. Acesta a precizat caRomania trebuie sa urmeze exemplul.

FLORIN CITU: Voucherele de vacanta care ar fi trebuit sa fie emise anul acesta vor fi emise in 2022

Voucherele de vacanta care ar fi trebuit sa fie emise anul acesta vor fi emise in 2022, a declarat, miercuri, prim-ministrul Florin Citu, care a anuntat ca in Guvern a fost discutata in prima lectura o ordonanta de urgenta privind o serie de masuri structurale, transmite Agerpres.

Comisia Europeana estimeaza o crestere economica de 3,8% pentru Romania in acest an. Florin Citu: Este un semnal bun pentru investitori

Comisia Europeana estimeaza pentru Romania o crestere a PIB de 3,8% in 2021 si de 4% in 2022. Premierul Florin Citu sustine ca suntincurajatoare vestile de la Comisia.

USR ameninta ca nu va vota bugetul! Razboi total intre ministrii USR-PLUS si Florin Citu

Razboi total intre ministrii USR-PLUS si premierul Florin Citu pe banii care decid soarta tarii. Acestia ameninta ca nu vor da avizele pentru aprobarea bugetului pentru 2021 daca nu vor primi sumele cerute. Potrivit unor surse Antena 3 este vorba despre Ministerul Economiei, Sanatatii, Transporturilor si Fondurilor Europene.

Business report: Florin Citu si principiul plastilinei. Masinile anului 2021. Buget 2021: Bani, fundamente, distribuire. Romanii care au spart Mexicul. Parintii care strang monede virtuale pentru zestrea copiilor. Salarii Metrorex: 7.000 lei pentru un tr

Masinile anului 2021* Buget 2021: Banii, fundamentele, distribuirea * Crypto-alocatia. Parintii care strang monede virtuale pentru zestrea copiilor * Negocierea contractului de munca: 10 aspecte de luat in considerare * Cum am aflat ca angajatii se impart in zece categorii * Bill Gates incearca sa cumpere una dintre cele mai populare platforme de social media din lume * S-a redus la jumatate zona de check-in din Aeroportul Otopeni* Cum au ajuns tinerii sa aiba prioritate pe platforma de vaccinare, iar varstnicii sa nu aiba locuri * Salarii Metrorex: aproape 7. 000 lei pentru un traducator, care ia si spor de tunel* De ce nu ar trebui sa sarbatoreasca cuplurile Valentines Day* Victor Andrei, seful operatiunilor BNR, cel care intervine pe cursul valutar si pe dobanzi, vorbeste despre cum s-au format pietele financiare * Romania, obligata sa recupereze de la CFR Marfa ajutorul de stat de 570 milioane de euro plus dobanda * Bugetul MADR 2021: banii de seceta nu exista * inainte era mai bine sau cum psihicul uman iti deformeaza imaginea vremurilor trecute * Romanii care au spart Mexicul.

Florin Citu, atac la adresa liderului PSD, dupa criticile privind bugetul pe 2021: Tovarase Ciolacu, da-mi un telefon! (VIDEO)

Premierul Florin Citu a raspuns in timpul conferintei de sambaat criticilor pe care liderul social - democratilor le-a adus bugetului pe 2021. Reparam dezmatul facut de PSD, a declarat Florin Citu s.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 15:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2466 seconds )