Libnet.ro
UNICEF

23:30

Citu, despre relaxarea masurilor in Capitala: Daca ar fi dupa mine, as vrea ca toata economia sa fie deschisa

Adevărul Adevărul,
Citu, despre relaxarea masurilor in Capitala: Daca ar fi dupa mine, as vrea ca toata economia sa fie deschisa

Premierul Florin Citu a declarat, luni, dupa relaxarea restrictiilor in Bucuresti, ca si-ar dori ca toate economia sa fie deschisa, insa trebuie tinut cont de recomandarile specialistilor. Citu a precizat ca decizia pentru Bucuresti a fost luata pe baza legislatiei in vigoare si avand in vedere indicatorii folositi in ultimul an. Daca indicatorii se modifica, daca suntem iarasi peste 3 la mie, bineinteles ca vom reveni, a precizat Citu. continuă pe Adevărul

Florin Citu: Daca ar fi dupa mine, as vrea ca toata economia sa fie deschisa maine, dar trebuie sa tinem cont de recomandarile medicilor (VIDEO)

Premierul Florin Citu a subliniat ca Romania are nevoie de o economie deschisa si de investitii, dar a explicat ca trebuie tinut cont de recomandarile expertilor din sectorul sanitar. Cat despre relaxarea.

FLORIN CITU: Daca ar fi dupa mine, as vrea ca toata economia sa fie deschisa

Premierul Florin Citu a declarat, astazi, dupa relaxarea restrictiilor in Bucuresti, ca si-ar dori ca toate economia sa fie deschisa, insa trebuie tinut cont de recomandarile specialistilor.

Medicul Beatrice Mahler, avertisment privind relaxarea masurilor in Capitala: Poate fi o falsa scadere a numarului de cazuri in acest moment numarul de teste care se fac este destul de scazut (VIDEO)

Medicul Beatrice Mahler considera ca decizia autoritatilor privind o eventuala relaxare a restrictiilor in Capitala, in contextul in care au fost descoperite alte noi cazuri de infectie cu noua tulpina de.

Raed Arafat, despre relaxarea restrictiilor in Capitala: Daca se va observa ca incepe o crestere a incidentei in Bucuresti, masura poate sa fie automat inversata si sa fie inchis totul din nou (VIDEO)

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, a declarat vineri, la finalul sedintei Comietetului Municipiului Bucuresti pentru Situatii de Urgenta, ca decizia de relaxare a unor restrictii.

Specialistul Romaniei, anunt de ultima ora despre relaxarea restrictiilor. Cand vom reveni la o viata normala

Medicul Valeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei de vaccinare anti-Covid-19, a vorbit in cursul zilei de joi despre momentul in care romanii isi vor putea relua iar viata dinaintea pandemiei. Specialistul a atras atentia, de asemenea, asupra comportamentului pe care cetatenii vaccinati trebuie sa il aiba pentru o perioada de timp. Romania are nevoie de o imunizare .

Beatrice Mahler, despre relaxarea restrictiilor: Daca ne uitam la cifrele care sunt date publicitatii, suntem in termenii legali. Daca ma uit in spital, avem o reala problema. Numarul de cazuri severe din spital e foarte mare (VIDEO)

Medicul Beatrice Mahler, manager al Institutului de Pneumaftiziologie Marius Nasta, a vorbit duminica seara, pe B1 TV, despre relaxarile care urmeaza sa intre in vigoare incepand de luni, in Capitala.

Traian Berbeceanu, despre relaxarea restrictiilor in Bucuresti: Institutia Prefectului nu poate sa aprecieze daca cifrele furnizate de INSP si DSP sunt corecte

Traian Berbeceanu, prefectul municipiului Bucuresti, a comentat, sambata, intr-o interventie pe B1 TV, subiectulridicarii restrictiilor in Capitala, in contextul in care noile tulpini COVID, mai9.

Reactia dura a unui medic fata de relaxarea masurilor, in contextul noii tulpini a coronavirusului: Bau-bau-ul Europei, iar Romania da cu var?

Medicul Aurel Nechita, actualmente deputat, reactioneaza dur la adresa masurilor luate de guvernanti in ceea ce priveste pandemia de coronavirus. Acesta sustine intr-un mesaj publicat pe Facebook ca Romania da cu var in loc sa ia masuri, iar guvernarea este comparata cu un sofer care merge cu viteza, pe contrasens.

Traian Berbeceanu, despre relaxarea restrictiilor in Capitala: Am fost obligati sa punem in executare Hotararea de Guvern, care a fost semnata inclusiv de ministrul Vlad Voiculescu

Prefectul Capitalei, Traian Berbeceanu, a insistat ca autoritatile locale nu au avut alta optiune decat de a relaxa restrictiile in Bucuresti. Recent, ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, a pus la.

Florin Citu, despre redeschiderea scolilor: Vom lua o decizie ferma pe 2 februarie Masca, dezinfectantul si distanta sociala ne protejeaza si de noua tulpina SARS-CoV-2 (VIDEO)

Premierul Florin Citu a declarat, luni, ca autoritatile vor lua pe 2 februarie o decizie finala in privinta redeschiderii scolilor odata cu inceperea celui de-al doilea semestru. Citu a spus ca,.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2286 seconds )