Libnet.ro
UNICEF

19:30

Citu, despre somajul tehnic: Se va prelungi si dupa 15 mai, dar ar putea fi mai mic

Adevărul Adevărul,
Citu, despre somajul tehnic: Se va prelungi si dupa 15 mai, dar ar putea fi mai mic

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a declarat miercuri la postul public de radio ca masura somajului tehnic va fi prelungita si dupa data de 15 mai, insa doar pentru anumite categorii, iar cuantumul ar putea fi mai mic. continuă pe Adevărul

VIOLETA ALEXANDRU: Somajul tehnic se va prelungi dupa 15 mai, in anumite conditii

Ministrul muncii, Violeta Alexandru, a declarat sambata seara la Digi24 ca este aproape de o decizie finala in privinta somajului tehnic, prefigurandu-se prelungirea acestuia pentru acele sectoare ale economiei in care vor ramane restrictii dupa data de 15 mai.

Iohannis: Activitatea restaurantelor, hotelurilor si a serviciilor se va relua gradual Sprijinul pentru somajul tehnic, mentinut dupa 14 mai Alte masuri anuntate pentru economie

Pericolul COVID nu a trecut si nu exista elemente care sa ne arate ca virusul va disparea de la sine intr-un orizont de timp apropiat, motiv pentru care redeschiderea activitatii in sectorul restaurantelor, hotelurilor, turismului si a serviciilor se va face gradual, a declarat marti presedintele Klaus Iohannis. El a mai spus ca somajul tehnic si schemele de ajutor de stat vor fi mentinute si dupa 14mai, cand inceteaza starea de urgenta.

Florin Citu: Somajul tehnic va fi prelungit pentru anumite categorii dupa 15 mai. Ce spunde despre cresterea pensiilor

Somajul tehnic va fi prelungit pentru anumite categorii de persoane, dupa 15 mai, a anuntat, miercuri, Florin Citu, ministrul Finantelor Publice. Acesta a mentionat ca va pregati si scenariile de risc in legatura cu cresterea punctului de pensie cu 40%.

VIOLETA ALEXANDRU, MINISTRUL MUNCII: Somajul tehnic, posibil sa fie platit de Guvern si dupa 15 mai, pentru unele sectoare

Aplicabilitatea masurii platii de la bugetul de stat a somajului tehnic ar putea fi prelungita, pentru anumite sectoare ale economiei nationale, si dupa 15 mai, a declarat, in urma cu doua zile, Violeta Alexandru, ministrul Muncii. Decizia ar urma sa fie luata in cursul acestei saptamani, dupa o runda de noi discutii cu partenerii sociali.

Cum se schimba vizita la stomatolog dupa 15 mai! Medicul Adrian Mina explica ce masuri se iau pentru protectia clientilor!

Incepand cu 15 mai se redeschid cabinetele stomatologice, insa, pentru protectia pacientilor si a angajatilor, va fi necesara adoptarea unui nou protocol de functionare. Modul in care se va derula vizita la cabinet se va schimba radical in viitorul apropiat. Medicul stomatolog Adrian Mina, de la DaVinci Dental Clinic, explica ce masuri va lua pentru a-si desfasura activitatea in siguranta, diminuand la minimum riscul de raspandire a coronavirusului.

Canotorii romani isi reiau cantonamentul dupa 15 mai. Cum si-au mentinut tonusul acasa in ultimele doua luni?

Dupa doua luni in care s-au antrenat in siguranta, acasa, insa sub stricta supraveghere a antrenorilor, sportivii din Lotul Roman de Canotaj isi vor relua pregatirea la Complexul Sportiv National Snagov dupa data de 15 mai.

Vela: Ne dorim ca dupa 15 mai sa nu mai fie nevoie de declaratii pe propria raspundere, dar sa nu fie o explozie de cazuri de infectari

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a declarat, luni, ca se analizeaza ca, dupa 15 mai, cand urmeaza sa intre in vigoare starea de alerta, sa nu mai fie nevoie de declaratii pe proprie raspundere decat in zonele aflate in carantina, insa mai sunt doua saptamani pana atunci, iar cazurile de infectare cu noul coronavirus trebuie sa se afle pe un trend descendent.

Noi amenzi dupa 15 mai. Anuntul facut de ministrul Sanatatii

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a recunoscut ca se vor aplica noi amenzi dupa 15 mai, mai ales celor care nu poarta masca in spatiile inchise sau mijloacele de transport in comun.

CALIN POPESCU-TARICEANU: Avem in vedere o motiune de cenzura, dupa 15 mai sau la inceputul toamnei

Parlamentarii ALDE, alaturi de cei PSD si Pro Romania, au in vedere depunerea unei motiuni de cenzura, dar nu a fost stabilita o data, poate fi dupa 15 mai sau la inceputul toamnei, a declarat, luni, presedintele ALDE, Calin Popescu-Tariceanu.

Consultatiile medicale prin telefon si eliberarea de retete online, mentinute si dupa 15 mai

Posibilitatea ca pacientii sa fie consultati prin telefon sau online, acolo unde prezenta in cabinetul medicului nu este neaparat necesara, iar retetele medicale sa poata fi trimise pe mail sau prin alte mijloace electronice, reglementata pe perioada starii de urgenta, va fi prelungita dupa 15 mai, anunta Casa Nationala de Asigurari de Sanatate.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2339 seconds )