Libnet.ro
UNICEF

11:45

VIOLETA ALEXANDRU: Somajul tehnic se va prelungi dupa 15 mai, in anumite conditii

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
VIOLETA ALEXANDRU: Somajul tehnic se va prelungi dupa 15 mai, in anumite conditii

Ministrul muncii, Violeta Alexandru, a declarat sambata seara la Digi24 ca este aproape de o decizie finala in privinta somajului tehnic, prefigurandu-se prelungirea acestuia pentru acele sectoare ale economiei in care vor ramane restrictii dupa data de 15 mai. continuă pe Ziarul Bursa

Somajul tehnic platit de stat, in vizorul autoritatilor: ce se intampla dupa 15 mai, conform ministrului Muncii

Foarte multi romani se afla la aceasta ora in somaj tehnic si sunt panicati de situatia in care se vor afla dupa 15 mai. Ministrul Muncii si Protectiei Sociale are insa o veste.

Vor putea romanii sa faca nunti dupa 15 mai? Ce raspunde Marcel Vela

Autoritatile analizeaza daca romanii vor putea sa faca nunti dupa data de 15 mai, cand se ridica starea de urgenta, a afirmat ministrul de Interne, Marcel Vela, pe pagina sa de Facebook, unde a raspuns mai multor intrebari adresate de romani. El spune ca pentru a ajunge intr-o faza optimista dupa 15 mai romanii trebuie sa fie in continuare foarte constiinciosi si foarte responsabili: Depinde de comportamentul nostru, sa mai rabdam un pic, inca doua saptamani.

Fost presedinte CCR: Dupa 15 mai, Parlamentul e unica solutie

Augustin Zegrean sustine dupa 15 mai, cel mai probabil va exista un proiect de lege in Parlament pentru pastrarea unor restrictii, aceasta fiind singura solutie ca deciziile viitoare legate de masurile din perioada coronavirusului sa fie constitutionale.

Regulament pentru turism dupa 15 mai. Ministrul Economiei a facut anuntul

Virgil Popescu vine cu noi lamuriri despre turism. Ministrul Economiei sustine ca se lucreaza la un set de masuri si reguli pentru sectorul turistic, dupa 15 mai.

Orban: Dupa 15 mai, autoritatile vor ridica acele restrictii pentru care exista cel mai mic risc epidemiologic

Premierul Ludovic Orban a declarat ca intr-o prima faza, dupa data de 15 mai, autoritatile vor ridica acele restrictii pentru care exista cel mai mic risc epidemiologic, punctand ca acest lucru se va face gradual, scrie Agerpres.

Gabriela Firea sustine redeschiderea parcurilor si a cimitirelor dupa 15 mai

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, anunta ca va pleda pentru redeschiderea parcurilor si a cimitirelor dupa data de 15 mai, ea spunand ca nu va sustine pentru moment redeschiderea creselor, a gradinitelor sau a institutiilor de tip after school. Firea sustine ideea ca unul dintre parinti sa fie platit de stat pentru a sta acasa cu copiii.

Digi24: Cum va arata viata noastra dupa 15 mai. Raed Arafat a prezentat cateva cazuri concrete

Secretarul de stat in MAI Raed Arafat a exemplificat, duminica seara, la Digi24, cateva cazuri concrete cu privire la modul in care ne vom trai viata dupa data de 15 mai, odata cu posibila relaxare a masurilor care asigura prevenirea raspandirii coronavirusului.

Marcel Vela: Se vor da amenzi si dupa 15 mai Valoarea amenzilor de pana acum - peste 120 de milioane de euro. Banii se vor duce catre spitale

Ministrul de interne Marcel Vela a declarat sambata seara, la Digi24, ca si dupa data de 15 mai vor fi date amenzi pentru nerespectarea restrictiilor care vor mai ramane in vigoare, el mentionand totodata ca valoarea totala a contraventiilor aplicate pana acum de la inceputul epidemiei se ridica la aproximativ 600 de milioane de lei, adica peste 120 de milioane de euro. Potrivit lui Vela, banii vor merge catre sistemul medical.

Ministrul Economiei: Va fi nevoie de 100 milioane de masti dupa 15 mai. O masca va costa 2 lei

Ministrul Economiei, Virgil Popescu, spune ca, dupa primele estimari, vor fi necesare 100 de milioane de masti de protectie dupa ridicarea restrictiilor din 15 mai. Aproximativ 30% dintre acestea vor putea fi asigurate din productia interna, iar pretul ar trebui sa fie de aproximativ 2 lei pe bucata.

Pot romanii sa faca nunta dupa 15 mai? Raspunsul ministrului de Interne, Marcel Vela

Autoritatile analizeaza daca romanii vor putea sa faca nunti dupa data de 15 mai, cand se ridica starea de urgenta, a afirmat, joi, ministrul de Interne, Marcel Vela, pe pagina sa de Facebook, unde a raspuns mai multor intrebari adresate de cetateni.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2237 seconds )