Libnet.ro
UNICEF

01:05

Citu: Jumatate din deficitul bugetar reprezinta costul crizei economice

Adevărul Adevărul,
Citu: Jumatate din deficitul bugetar reprezinta costul crizei economice

Ministrul de Finante Florin Citu a afirmat ca, in acest an, jumatate din deficitul bugetar reprezinta costul crizei economice, cauzat de cresterea cheltuielilor bugetare neprevazute si reducerea semnificativa a veniturilor bugetare fata de estimarea initiala. El a precizat ca aceasta e realitatea pe care parlamentarii PSD vor sa o ascunda romanilor. continuă pe Adevărul

Citu: Jumatate din deficitul bugetar reprezinta costul crizei economice

Intr-o postare pe contul personal de Facebook, ministrul Finantelor, Florin Citu, a declarat ca juma.

Florin Citu, ministrul Finantelor: in 2020 jumatate din deficitul bugetar reprezinta costul crizei economice

Florin Citu, ministrul Finantelor, sustine ca jumatate din deficitul bugetar inregistrat in 2020 reprezinta costul crizei economice, iar acest cost este generat de cresterea cheltuielilor neprevazute, pe de o .

FLORIN CITU: Jumatate din deficitul bugetar din 2020 reprezinta costul crizei economice

Jumatate din deficitul bugetar din 2020 reprezinta costul crizei economice, iar acest cost are doua componente, o crestere a cheltuielilor bugetare neprevazute, precum cheltuieli cu sanatatea, asistenta sociala si o reducere semnificativa a veniturilor bugetare fata de estimarea initiala, a anuntat ministrul Finantelor, Florin Citu.

Ce subventii a primit fiecare partid de la stat in prima decada a lunii august: PSD a primit jumatate din suma totala

Autoritatea Electorala Permanenta AEP) a virat, in prima decada a lunii august, in conturile a sapte partide - PSD, PNL, USR, ALDE, PMP, Pro Romania si Partidul Forta Nationala - subventii in valoare totala de putin peste 6 milioane de lei. PSD a primit jumatate din suma.

Florin Citu pierde din nou: inca o decizie a Curtii de Apel in defavoarea Reorganizarii Ministerului Finantelor - Update

Reorganizarea Ministerului Finantelor, propusa de Florin Citu si adoptata de Guvern, in prima parte anului, primeste inca o lovitura, dupa ce saptamana trecuta HotNews. ro arata de ce a pierdut Ministerul Finantelor in fata lui Ciprian Badea la Curtea de apel Bucuresti, fiind multe indicii de nelegalitate. Ca rezultat, reorganizarea directiei juridice a fost suspendata. Astazi, 11 august, Curtea de Apel Bucuresti a decis sa suspende executarea reorganizarii Directiei generale de trezorerie si contabilitate publica - postul de director general pana la pronuntarea instantei de fond. *Reprezentantii MFP spun ca au castigat si 3 procese pe tema Reorganizarii, cu: Mihai Diaconu, Alina Petre si Raluca Zamfir.

Jumatate din cele 100.000 cazuri zilnice de Covid din Americi sunt in SUA (OMS), in timp ce peste o treime dintre americani nu sunt dispusi sa se vaccineze impotriva coronavirusului (studiu)

Peste 100. 000 de cazuri de Covid-19 sunt raportate zilnic in Americi, jumatate dintre ele fiind in Statele Unite si exista cresteri ingrijoratoare in tari care reusisera sa limiteze epidemia, precum Argentina si Columbia, a spus marti directorul regional al Organizatiei Mondiale a Sanatatii, Carissa Etienne, potrivit Reuters. in acelati timp, potrivit unui sondaj Gallup, o treime dintre americani nu sunt dispusi sa se vaccineze impotriva Covid.

Kanye West, acuzat de frauda electorala. Mai bine de jumatate din semnaturile stranse erau false sau invalide

Dupa ce s-a aflat in mijlocul unui scandal din cauza afirmatiilor pe care le-a facut despre sotia sa si familia acesteia, Kanye West a fost acuzat de frauda electorala. Se pare ca de cand a anuntat ca va.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2002 seconds )