Libnet.ro
UNICEF

5 Mai.

Citu: Lucian Heius e propunerea la Ministerul Finantelor. Saptamana viitoare incep discutiile pentru formarea majoritatii (VIDEO)

B1 B1,
Citu: Lucian Heius e propunerea la Ministerul Finantelor. Saptamana viitoare incep discutiile pentru formarea majoritatii (VIDEO)

Florin Citu, premierul desemnat, a anuntat ca va depune vineri, in Parlament, lista ministrilor si programul de guvernare. A mai precizat, de asemenea, ca de luni vor incepe negocierile pentru formarea. continuă pe B1

Florin Citu: Lucian Heius, propus pentru Ministerul Finantelor. Astazi depunem lista Guvernului la Parlament

Premierul desemnat Florin Citu a anuntat, vineri, ca deputatul PNL Lucian Heius este propunerea PNL pentru Ministerul Finantelor, lista cu membrii Cabinetului si programul de guvernare urmand sa fie astazi depusa la Parlament.

Cine este Lucian Heius, propunerea premierului desemnat pentru functia de ministru al Finantelor Publice

Biroul Executiv al PNL a aprobat la 28 februarie 2020, in unanimitate, lista si programul de guvernare ale Cabinetului Citu, singura modificare in componenta noului Guvern fiind la Ministerul Finantelor Publice, unde Lucian Heius il inlocuieste pe Florin Citu, scrie Agerpres. Noul ministru propus pentru Finante s-a nascut la 13 noiembrie 1965 in Orastie, judetul Hunedoara. A absolvit Facultatea de Mecanica, din cadrul Politehnicii Cluj- Napoca 1990), Facultatea de Stiinte Economice in cadrul Universitatii Babes-Bolyai Cluj Napoca 1999) si Facultatea de Management Turistic si Comercial din cadrul Universitatii Crestine Dimitrie Cantemir din Bucuresti 1999).

Cine este Lucian Heius, propunerea lui Citu pentru Ministerul Finantelor

Lucian Ovidiu Heius este deputat ales in circumscriptia Hunedoara din 2016 si vicelider al Partidului National Liberal din septembrie 2018.

Cine este Lucian Heius, un deputat crescator de oi propus sa ii ia locul lui Florin Citu la Finante

Lucian Heius a fost propus pentru functia de ministru al Finantelor in locul lui Florin Citu, desemnat premier. El este singurul nume nou din Guvern. Heius este deputat, fost sef al Fiscului in regiunea Timisoara si crescator de oi.

Seful UNIFARM: Saptamana viitoare vom aduce 5-6 milioane de masti si 25 de tone de dezinfectanti

Directorul UNIFARM, Adrian Ionel, a declarat joi ca saptamana viitoare vor fi aduse 5-6 milioane de masti de protectie si patru tipuri de dezinfectanti, transmite Agerpres.

UNIFARM: Saptamana viitoare vom aduce in Romania 5-6 milioane de masti de protectie, dezinfectanti si combinezoane

UNIFARM va aduce in romania, saptamana viitoare, 5-6 milioane de masti de protectie si patru tipuri de dezinfectanti. Directorul UNIFARM, Adrian Ionel, a anuntat, joi, ca au fost deja incheiate.

Ministerul Finantelor a respins toate ofertele bancilor la licitatia de obligatiuni in euro de marti

Ministerul Finantelor Publice MFP) a respins, marti, toate ofertele bancilor depuse in cadrul licitatiei pentru o emisiune de obligatiuni de stat pe 64 de luni, prin care intentiona sa atraga 200 de milioane de euro, considerandu-le la un nivel neacceptabil al pretului ofertat.

Lucian Ovidiu Heius ar putea fi propunerea lui Florin Citu la Ministerul Finantelor

Deputatul PNL Lucian Ovidiu Heius ar putea fi propunerea liberalilor pentru functia de ministru de Finante, dupa desemnarea lui Florin Citu in fruntea Guvernului.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 5 Mai.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3077 seconds )