Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cine este Lucian Heius, un deputat crescator de oi propus sa ii ia locul lui Florin Citu la Finante

Adevărul Adevărul,
Cine este Lucian Heius, un deputat crescator de oi propus sa ii ia locul lui Florin Citu la Finante

Lucian Heius a fost propus pentru functia de ministru al Finantelor in locul lui Florin Citu, desemnat premier. El este singurul nume nou din Guvern. Heius este deputat, fost sef al Fiscului in regiunea Timisoara si crescator de oi. continuă pe Adevărul

Cine este Lucian Heius, propunerea premierului desemnat pentru functia de ministru al Finantelor Publice

Biroul Executiv al PNL a aprobat la 28 februarie 2020, in unanimitate, lista si programul de guvernare ale Cabinetului Citu, singura modificare in componenta noului Guvern fiind la Ministerul Finantelor Publice, unde Lucian Heius il inlocuieste pe Florin Citu, scrie Agerpres. Noul ministru propus pentru Finante s-a nascut la 13 noiembrie 1965 in Orastie, judetul Hunedoara. A absolvit Facultatea de Mecanica, din cadrul Politehnicii Cluj- Napoca 1990), Facultatea de Stiinte Economice in cadrul Universitatii Babes-Bolyai Cluj Napoca 1999) si Facultatea de Management Turistic si Comercial din cadrul Universitatii Crestine Dimitrie Cantemir din Bucuresti 1999).

Cine este Lucian Heius, propunerea lui Citu pentru Ministerul Finantelor

Lucian Ovidiu Heius este deputat ales in circumscriptia Hunedoara din 2016 si vicelider al Partidului National Liberal din septembrie 2018.

Florin Citu: Lucian Heius, propus pentru Ministerul Finantelor. Astazi depunem lista Guvernului la Parlament

Premierul desemnat Florin Citu a anuntat, vineri, ca deputatul PNL Lucian Heius este propunerea PNL pentru Ministerul Finantelor, lista cu membrii Cabinetului si programul de guvernare urmand sa fie astazi depusa la Parlament.

Cine este fostul iubit al Larisei Iordache. Iata cu cine a inlocuit-o Roland. Iata cum se purta cu el fosta gimnasta

Cine este fostul iubit al Larisei Iordache si cu cine a inlocuit-o pe sportiva, dupa despartirea ferita de ochii lumii. Iata cum se purta cu el fosta gimnasta si posibilul motivul pentru care cei doi s-au despartit! Cine este fostul iubit al Larisei Iordache? Roland si Larisa si-au luat adio dupa o relatie de cateva .

Cine este mama lui Ianis Hagi. Femeia care a stat mereu in umbra Regelui

Ianis Hagi, fiul celebrului fotbalist Gheorghe Hagi, la doar 21 de ani este considerat unul dintre cei mai buni fotbalisti ai noii generatii. Ianis Hagi a inceput sa joace fotbal de indata ce a invatat sa mearga si s-a lansat cu succes in lumea fotbalului romanesc, fiind sustinut de tatal lui. Cine este mama lui .

A nascut Madalina Pamfile, eleva lui Radu Mazare. Cine este tatal fetitelor sale

Bucurie mare in familia Madalinei Pamfile! Aceasta a dat nastere azi, 27 februarie, celei de-a doua fetite. Cine este tatal celor doi copii ai vedetei? Putini stiu detalii despre el. Madalina Pamfile a nascut! Vedeta a devenit mama pentru a doua oara Madalina Pamfile a devenit mama pentru a doua oara! Fosta asistenta de televiziune .

Cine este Monica Odagiu, femeia pentru care Dan Bittman a divortat. Ce spunea despre ea, acum 4 ani

In ultimele zile au aparut zvonuri ca Monica Odagiu ar avea o relatie cu Dan Bittman. Mai mult, relatia cu mult mai tanara artista, cu 33 de ani mai mica decat solistul de la Holograf, nu este una recenta, ci se intinde pe cativa ani. Cine este femeia pentru care vedeta a divortat si ce .

Liviu Varciu va fi din nou tata. Cine este mama celui de-al treilea copil al vedetei Antena 1

Liviu Varciu este de trei ori mai fericit, caci va fi din nou tata. Cine este mama celui de-al treilea copil al vedetei Antena 1? Liviu Varciu, tata pentru a treia oara Liviu Varciu a fost casatorit intre 2009 si 2010 cu Adelina Pestritu. Din relatia cu Amy Teiceanu, prezentatorul de televiziune are o fiica, .

Cine este italianul infectat cu coronavirus, care a plecat din Romania. in ce oras a fost in vizita

Autoritatile din Romania si din Italia au aflat detalii despre barbatul de origine italiana care s-a reintors in tara natala dupa o vizita in Craiova. Cine este barbatul si care sunt datele oficiale transmise de autoritati? UPDATE: Numele individului strain este Cesare Emendatori. Barbatul de 71 de ani a fost diagnosticat cu coronavirus, dupa ce .

Cine este Serban Nicolae, candidatul PSD pentru sefia Senatului. Poate deveni al doilea om in statul roman

Dupa demisia lui Melescanu din functia de presedinte al Senatului Romaniei, numele vehiculat in ultimele 24 de ore este cel al lui Serban Nicolae, candidatul PSD la cea de a doua functie in stat. Cine este Serban Nicolae, candidatul PSD pentru sefia Senatului Serban Nicolae este avocat, lucru de care este foarte mandru iar istoria .

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2246 seconds )