Libnet.ro
UNICEF

01:06

Citu: Pastram obiectivul de a vaccina 10,4 milioane de romani, cu ambele doze, pana la sfarsitul lui septembrie

Hotnews Hotnews,
 Citu: Pastram obiectivul de a vaccina 10,4 milioane de romani, cu ambele doze, pana la sfarsitul lui septembrie

Campania de vaccinare contra Covid-19 merge bine in Romania, spune premierul Florin Citu, adaugand ca este pastrat obiectivul de a imuniza complet 10,4 milioane de romani pana la sfarsitul lunii septembrie. continuă pe Hotnews

Florin Citu: Pastram obiectivul de a vaccina 10,4 milioane de romani pana la finalul lui septembrie

Campania de vaccinare merge bine, afirma premierul Florin Citu, intr-o postare pe Facebook. Citu a mentionat ca se pastreaza obiectivul ca 10,4 milioane de romani sa fie vaccinati, cu ambele doze, pana la sfarsitul lunii septembrie.

FLORIN CITU: Pastram obiectivul de a vaccina 10,4 milioane de romani pana la finalul lui septembrie

Campania de vaccinare merge bine, afirma premierul Florin Citu, mentionand ca pastreaza obiectivul ca 10,4 milioane de romani sa fie vaccinati, cu ambele doze, pana la sfarsitul lunii septembrie.

Florin Citu: Campania de vaccinare merge bine. Pastram obiectivul de a vaccina cel putin 1.2 milioane romani, cu ambele doze, pana la 29 martie

Florin Citu s-a declarat multumit de cum decurge campania nationala de vaccinare, pana in acest moment. Premierul a postat, sambata, un mesaj pe pagina persoanala deFacebook, in care a.

Citu: Aproape 10,5 milioane de romani, vaccinati cu ambele doze pana in septembrie

Premierul Florin Citu a anuntat, sambata, ca Guvernul isi pastreaza obiectivul de a vaccina pana la sfarsitul lui septembrie 10,4 milioane de romani si sustine ca pana in 29 martie vor fi imunizati 1,2 milioane de oameni.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )