Libnet.ro
UNICEF

22:15

FLORIN CITU: Pastram obiectivul de a vaccina 10,4 milioane de romani pana la finalul lui septembrie

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
FLORIN CITU: Pastram obiectivul de a vaccina 10,4 milioane de romani pana la finalul lui septembrie

Campania de vaccinare merge bine, afirma premierul Florin Citu, mentionand ca pastreaza obiectivul ca 10,4 milioane de romani sa fie vaccinati, cu ambele doze, pana la sfarsitul lunii septembrie. continuă pe Ziarul Bursa

Citu: Pastram obiectivul de a vaccina 10,4 milioane de romani, cu ambele doze, pana la sfarsitul lui septembrie

Campania de vaccinare contra Covid-19 merge bine in Romania, spune premierul Florin Citu, adaugand ca este pastrat obiectivul de a imuniza complet 10,4 milioane de romani pana la sfarsitul lunii septembrie.

Florin Citu: Pastram obiectivul de a vaccina 10,4 milioane de romani pana la finalul lui septembrie

Campania de vaccinare merge bine, afirma premierul Florin Citu, intr-o postare pe Facebook. Citu a mentionat ca se pastreaza obiectivul ca 10,4 milioane de romani sa fie vaccinati, cu ambele doze, pana la sfarsitul lunii septembrie.

Florin Citu: Campania de vaccinare merge bine. Pastram obiectivul de a vaccina cel putin 1.2 milioane romani, cu ambele doze, pana la 29 martie

Florin Citu s-a declarat multumit de cum decurge campania nationala de vaccinare, pana in acest moment. Premierul a postat, sambata, un mesaj pe pagina persoanala deFacebook, in care a.

Premierul Florin Citu: Nu cred ca PSD mai are ceva de spus pentru urmatorii patru ani. Ce au avut de spus au facut-o in 2017 cand, dupa ce au avut guvernul investit, lumea a iesit in strada cu sutele de mii

Intrebat daca isi va da demisia in situatia in care obiectivul de a vaccina peste 10 milioane de persoane pana in septembrie, premierul Florin Citu a declarat ca nu si-a asumat niciodata acest lucru, dar.

Florin Citu: Etapa a treia de vaccinare ar putea fi accelerata si sa inceapa in martie

Guvernul a aprobat in sedinta de miercuri proiectul de hotarare prin care este suplimentata lista persoanelor care se pot vaccina in a doua etapa. Premierul Florin Citu sustine ca in aceasta etapa intra doar personalul cheie din institutiile publice, care sunt necesari functionarii statului, nu toti angajatii acestora. Cand se vor face aceste liste cu aceste persoane le recomand conducatorilor acestor institutii sa aiba in vedere acel personal esential, fara de care nu pot functiona. Nu vorbim de toata institutia in aceasta etapa, a spus Citu. Acesta a mai afirmat ca este posibil ca etapa a treia sa inceapa in martie, nu aprilie cum era prevazut initial.

Gabriela Firea, atac dur la Florin Citu din cauza bugetului. I-a dat de gol tot planul pe 2021

Pe baza bugetului, Gabriela Firea nu s-a sfiit sa aduca un atac dur la adresa Premierului Florin Citu, printr-o postare pe Facebook. Fostul edil al Capitalei considera ca PSD detine o alternativa mult mai buna decat politica economica actuala. Firea vine cu un atac dur la adresa lui Florin Citu pe baza politicii economice intr-o .

PREMIERUL FLORIN CITU: Etapa a doua de vaccinare a fost accelerata si vom accelera si etapa a treia

Campania de vaccinare se desfasoara in ritm accelerat, a sustinut, ieri, premierul Florin Citu, care se asteapta ca etapa a III-a sa debuteze mai devreme decat a fost stabilit anterior n. red. - pentru finalul lunii martie-inceputul lunii aprilie).

FLORIN CITU: Sporurile salariale din administratie, nesustenabile

Premierul Florin Citu a declarat ca intelege protestele sindicatelor care au loc in aceasta perioada, dar considera ca pentru a plati salariile din sistemul bugetar si pentru a asigura fondurile necesare platii pensiilor, este nevoie de investitii care sa duca la o crestere economica sustenabila, care sa aduca la buget venituri suficiente.

FLORIN CITU: Nu, au fost inghetate salariile, a fost luata o decizie

Premierul Florin Citu a precizat ca salariile bugetarilor au fost inghetate pentru anul in curs, fiind luata o decizie in acest sens, subliniind ca asteapta solutii de la nivel local si central, avand in vedere ca evolutia salariilor, sporurilor, cheltuielilor cu personalul din administratia locala, dar si centrala, din ultimii patru ani, nu este sustenabila, transmite Agerpres.

FLORIN CITU: in etapa a doua trebuie vaccinat personalul cheie din institutii

Prim-ministrul Florin Citu a declarat miercuri ca in cadrul etapei a doua de vaccinare trebuie avut in vedere personalul cheie din institutiile publice necesare functionarii statului, fara de care acestea nu pot functiona, transmite Agerpres.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2122 seconds )