Libnet.ro
UNICEF

20:00

Citu: Prejudiciu de 40 de milioane de euro la Primaria Capitalei

Adevărul Adevărul,
Citu: Prejudiciu de 40 de milioane de euro la Primaria Capitalei

Ministrul Finantelor Florin Citu afirma ca prejudiciul total rezultat in urma controlului realizat la Primaria Capitalei se ridica la aproximativ 200 milioane lei 40 milioane euro). continuă pe Adevărul

Florin Citu, dupa controlul facut la Primaria Capitalei: Prejudiciul calculat e in jur de 40 de milioane euro Reactia Gabrielei Firea

Ministrul Finantelor, liberalul Florin Citu, a sustinut, luni, ca inspectorii Ministerului au gasit nereguli grave in timpul controlul efectuat la Primaria Generala a Capitalei, condusa inca de.

Citu anunta dezvaluiri dupa controalele de la Primaria Capitalei: Sunt probleme mari

Ministrul Finantelor, Florin Citu, anunta dezvaluiri dupa controalele dispuse de Inspectia Economica la Primaria Capitalei.

Florin Citu: Sa fie clar! Prejudiciul gasit la Primaria Capitalei este de 200 milioane lei. Firea: E de ras, e realmente de ras!

Ministrul Finantelor Publice, Florin Citu, a postat un mesaj pe o retea sociala, potrivit caruia, in urma controlului efectuat la Primaria Capitalei, a fost gasit un prejudiciu de aproximativ 40 de milioane de euro.

Florin Citu: Au fost gasite nereguli mari la Primaria Capitalei

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a anuntat ca, luni, in cadrul declaratiilor de presa saptamanale,.

FLORIN CITU: La Primaria Capitalei s-a constatat un prejudiciu de aproximativ 200 de milioane de lei

Florin Citu a efectuat un control la Primaria Capitalei, in urma caruia au fost identificate nereguli. El a spus ca ar fi vorba de un prejudiciu de aproximativ 200 de milioane de lei, adica 40 de milioane de euro, intr-o postare pe Facebook.

FLORIN CITU: in urma unui control la Primaria Capitalei, s-a constatat prejudicierea acesteia de proximativ 200 de milioane de lei

Florin Citu a efectuat un control la Primaria Capitalei, in urma caruia au fost identificate nereguli. El a spus ca ar fi vorba de un prejudiciu de aproximativ 200 de milioane de lei, adica 40 de milioane de euro, intr-o postare pe Facebook.

Florin Citu, despre controlul la Primaria Capitalei: Raportul a fost trimis deja la DNA, pentru ca sunt fapte penale Se fac verificari la toate institutiile (VIDEO)

Controlul la Primaria Capitalei nu s-a incheiat, iar de verificari sunt vizate si alte institutii, a subliniat Florin Citu, ministrul Finantelor, care a precizat ca raportul inspectiei efectuate la.

Firea ii raspunde lui Citu: Controlul Finantelor la Primaria Capitalei a fost politic. Nu au gasit absolut nimic

Primarul general in functie, Gabriela Firea, il acuza pe ministrul Finantelor Publice, Florin Citu, ca a demarat un control politic la Primaria Capitalei in decembrie 2019, in urma caruia nu a gasit absolut nimic, ea precizand ca afirmatiile liberalului pe acest subiect ar fi, realmente, de ras.

Florin Citu, dupa controlul la Primaria Capitalei: E vorba aici de proasta organizare. Sume s-au dat, dar subventiile nu s-au achitat. La cine au ajuns banii? Reactia Gabrielei Firea (VIDEO)

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a prezentat, luni, rezultatele controlului efectuat la Primaria Capitalei, condusa inca de social-democrata Gabriela Firea. Liberalul a afirmat ca PMB a avut bani anul acesta,.

Citu acuza Primaria Capitalei ca nu a platit energia termica, desi a primit subventia de la buget. Primarul ne-a interzis accesul in Primarie

Ministrul Finantelor Florin Citu a anuntat luni problemele gasite la Primaria Capitalei in urma controalelor realizate de catre Inspectia Economica din cadrul ministerului. Citu a acuzat Primaria ca, desi a primit bani de la buget, energia termica a fost platita doar partial. Totodata, el afirma ca primarul general a interzis echipei Finantelor accesul in Primarie si derularea controlului.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2441 seconds )