Libnet.ro
UNICEF

17:00

CITU: PSD este un pericol pentru sanatatea economica

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
CITU: PSD este un pericol pentru sanatatea economica

Ministrul Finantelor Publice, Florin Citu, afirma, miercuri seara, ca nu a exagerat cu nimic in momentul in care a afirmat ca PSD este un pericol pentru sanatatea economica a Romaniei, referindu-se la amendamentele adoptate de comisiile reunite de buget. PSD a votat sa creasca deficitul bugetar la 15% in 2020 si in acelasi timp sa reduca gradul aprobat de indatoare cu 4 puncte procentuale, a afirmat Citu, precizand ca pentru aceste mpsuri au votat si doi fosti ministri ai Finantelor Publice. Va este clar acum de ce Romania este la coada Europei?, a mai declarat ministrul, conform news. ro. continuă pe Ziarul Bursa

Citu: Cresterea pensiilor cu 40% va adanci deficitul in 2020.PSD e un pericol pentru sanatatea economica

Ministrul Finantelor Publice, Florin Citu, a afirmat ca PSD este un pericol pentru sanatatea economica a Romaniei, referindu-se la amendamentele adoptate de comisiile reunite de buget, respectiv cresterea pensiilor cu 40%, masura care va adanci deficitul bugetar.

Florin Citu: Social-democratii nu se lasa pana nu arunca tara in aer. PSD e un pericol pentru sanatatea economica a Romaniei si trebuie sa dispara

Florin Citu, ministrul Finantelor, a avut o reactie extrem de dura dupa ce, in comisiile reunite de buget-finante din Parlament, PSD si aliatii au votat majorarea pensiilor cu 40%, dar si alte masuri cu.

Florin Citu: PSD inseamna pentru romani taxe mari si multe, inflatie mare si dobanzi mari. Pentru sanatatea economica a Romaniei PSD trebuie sa dispara

Ministrul Finantelor, Florin Citu, lanseaza un atac dur la adresa PSD, intr-o postare pe Facebook. Liberalul ii acuza pe social-democrati ca au distrus economia Romaniei in perioada in care s-au aflat la.

Florin Citu, atac dur la social-democrati: Pentru sanatatea economica a Romaniei, PSD trebuie sa dispara

Ministrul Finantelor, Florin Citu, sustine ca PSD inseamna pentru romani taxe mari si multe, inflatie mare si dobanzi mari, iar din acest motiv, social-democratii trebuie sa dispara de pe scena politica.

Cea mai buna planta pe care trebuie s-o ai in casa. Este perfecta pentru respiratie

Este frumoasa, usor de ingrijit si o gura de aer curat pentru sanatate. Aceasta este planta pe care toata lumea ar trebui sa o aiba in casa. Planta ce nu ar trebui sa-ti lipseasca din casa. Este recunoscuta pentru capacitatea de a curata aerul din incapere Cunoscuta sub denumirile de voalul miresei, planta paianjen, crinul .

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2221 seconds )