Libnet.ro
UNICEF

13:45

Florin Citu: PSD inseamna pentru romani taxe mari si multe, inflatie mare si dobanzi mari. Pentru sanatatea economica a Romaniei PSD trebuie sa dispara

B1 B1,
Florin Citu: PSD inseamna pentru romani taxe mari si multe, inflatie mare si dobanzi mari. Pentru sanatatea economica a Romaniei PSD trebuie sa dispara

Ministrul Finantelor, Florin Citu, lanseaza un atac dur la adresa PSD, intr-o postare pe Facebook. Liberalul ii acuza pe social-democrati ca au distrus economia Romaniei in perioada in care s-au aflat la. continuă pe B1

Florin Citu, atac dur la social-democrati: Pentru sanatatea economica a Romaniei, PSD trebuie sa dispara

Ministrul Finantelor, Florin Citu, sustine ca PSD inseamna pentru romani taxe mari si multe, inflatie mare si dobanzi mari, iar din acest motiv, social-democratii trebuie sa dispara de pe scena politica.

FLORIN CITU: Start-up Nation, nefinantat de guvernarea Dancila

Ministrul Finantelor Publice, Florin Citu, acuza PSD-ul ca nu a vrut sa plateasca facturile restante la Start-up Nation, exact ca in cazul pensiilor. Acesta a afirmat intr-o postare pe Facebook ca in anul 2019 restantele la plata facturilor era de 1. 4 miliarde de lei si Cu toate acestea, PSD a alocat pentru tot anul 2019 un buget de DOAR 383,6 milioane lei pentru plata facturilor restante in acest program.

Datoria statului s-a majorat la 42,2% din PIB, in iulie. Curand, Florin Citu va trebui sa prezinte un raport

Datoria administratiei publice a crescut in iulie la 42,2% din PIB, dupa ce cu o luna in urma era la 40,2%, conform datelor Ministerului Finantelor Publice MFP). Ca valoare a crescut cu circa 13,6 miliarde lei in iulie, adica intr-o singura luna. Pentru ca va ajunge curand la primul prag al Legii responsabilitatii fiscal-bugetare, ministrul Finantelor, Florin Citu, va trebui sa faca un raport privind justificarea cresterii datoriei si sa prezinte propuneri pentru mentinerea acestui indicator la un nivel sustenabil.

Florin Citu, ministrul Finantelor: Sustinem finantarea bugetului UE pe baza principiilor echitatii, eficientei, transparentei si simplitatii

Ministrul Finantelor Publice, Florin Citu a afirmat sambata, in cadrul Consiliului Afacerilor Economice si Financiare, ca Romania nu sustine trecerea de la unanimitate la majoritate calificata in ceea ce.

Ludovic Orban, anuntul momentului despre starea de alerta. Vesti bune pentru romani!

Ludovic Orban, premierul Romaniei, a faut anuntul momentului despre starea de alerta. Astfel, Guvernul urmeaza sa discute luni, 14 septembrie, prelungirea acesteia, inclusiv masurile sanitare pentru alegerile locale si reducerea unor anumite restrictii. Ludovic Orban, anuntul momentului despre starea de alerta. Vesti bune pentru romani! Ludovic Orban a facut anuntul momentului depsre prelungirea starii de .

Stare de alerta pentru romani de luni, in toata tara. Nelu Tataru a stabilit regulile

Noul an scolar incepe, iar autoritatile se asteapta la o explozie de cazuri noi, in plina stare de alerta, drept pentru care au fost stabilite noi reguli, valabile de luni si transmise de ministrul Nelu Tataru. Stare de alerta de luni. Ministrul Nelu Tataru: Anul scolar 2020-2021 incepe cu daca si cu parca, spun elevii .

Se dau bani pentru romani! Cine poate primi 15.000 de euro nerambursabili

Programul Casa Eficienta Energeticaloca o finantare nerambursabila de 15. 000 euro pentru persoanele care vor sa-si eficientizeze energetic locuinta.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2299 seconds )