Libnet.ro
UNICEF

01:05

Citu: PSD vrea banii pentru sectorul privat ca sa plateasca pensiile speciale pentru demnitari

Adevărul Adevărul,
Citu: PSD vrea banii pentru sectorul privat ca sa plateasca pensiile speciale pentru demnitari

Ministrul Finantelor, Florin Citu, sustine ca PSD foloseste majoritatea din Parlament pentru a impiedica plata facturilor catre sectorul privat, bani cu care ar putea creste salariile si pensiile speciale pentru demnitari. continuă pe Adevărul

FLORIN CITU: PSD vrea sa resusciteze OUG 114, ordonanta care a destabilizat economia Romaniei

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a anuntat, vineri, ca PSD ar vrea sa resusciteze OUG 1142018, ordonanta care a destabilizat economia Romaniei, iar anticipatele reprezinta, in acest context, o solutie pentru a schimba majoritatea parlamentara.

Citu: PSD vrea sa resusciteze OUG 114. Nu-i intereseaza stabilitatea economica, e vorba doar despre buzunarul lor!

Florin Citu acuza PSD ca vrea sa resusciteze controversata Ordonanta de Urgenta 114 din 2018, cea care a destabilizat economia Romaniei. Ministrul Finantelor a insistat din nou ca e nevoie de alegeri an.

PSD vrea alegeri anticipate conditionat: parlamentare si locale in aceeasi zi Pesedistii intentioneaza sa blocheze Guvernul Orban 2 pana la sfarsitul lunii - surse

Majoritatea liderilor PSD a pledat, in spatele usilor inchise, pentru alegerile anticipate. Lideri ca Paul Stanescu, Marcel Ciolacu si Lia Olguta Vasilescu au pledat pentru declansarea alegerilor anticipate, au declarat pentru HotNews. ro surse social-democrate. Totodata, liderii PSD au decis in sedinta Comitetului Executiv sa nu renunte la sesizarea la Curtea Constitutionala in ceea ce priveste desemnarea lui Ludovic Orban pentru a doua ora pentru postul de premier. PSD vrea sa taraganeze astfel planul PNL de declansare a anticipatelor.

Stanescu, contrazis de Ciolacu pe anticipate: A spus ca PSD este pregatit pentru orice fel de alegeri

Liderul PSD Marcel Ciolacu a explicat, duminica, dupa ce Paul Stanescu a afirmat ca PSD ar trebui sa spuna vrem anticipate, ca secretarul general a afirmat, de fapt, ca partidului nu-i este teama de niciun fel de alegeri, relateaza Mediafax.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2358 seconds )