Libnet.ro
UNICEF

05:00

FLORIN CITU: PSD vrea sa resusciteze OUG 114, ordonanta care a destabilizat economia Romaniei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
FLORIN CITU: PSD vrea sa resusciteze OUG 114, ordonanta care a destabilizat economia Romaniei

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a anuntat, vineri, ca PSD ar vrea sa resusciteze OUG 1142018, ordonanta care a destabilizat economia Romaniei, iar anticipatele reprezinta, in acest context, o solutie pentru a schimba majoritatea parlamentara. continuă pe Ziarul Bursa

Citu: PSD vrea sa resusciteze OUG 114. Nu-i intereseaza stabilitatea economica, e vorba doar despre buzunarul lor!

Florin Citu acuza PSD ca vrea sa resusciteze controversata Ordonanta de Urgenta 114 din 2018, cea care a destabilizat economia Romaniei. Ministrul Finantelor a insistat din nou ca e nevoie de alegeri an.

Repararea OUG 114, in pericol. Modificarile aduse de Guvernul PNL , respinse in Senat. Citu: Vor sa resusciteze ordonanta

Proiectul de lege pentru aprobarea Ordonantei care repara controversata OUG 114 a primit raport de respingere in comisiile de specialitate din Senat. Ministrul Finantelor Florin Citu sustine ca astfel PSD vrea sa resusciteze Ordonanta 114.

Florin Citu cere comisie de ancheta pentru OUG 114 si spune ca PNL a venit la guvernare pentru a salva Romania

Florin Citu cere o comisie de ancheta pentru OUG 114 si spune ca Viorica Dancila si Eugen Teodorovici trebuie sa dea explicatii pentru respectiva ordonanta.

Viorica Dancila ii raspunde lui Florin Citu: Sa vina in Parlament si sa spuna ce face cu banii imprumutati

Viorica Dancila a comentat afirmatia lui Florin Citu, potrivit careia ministrul cere o comisie de ancheta pentru OUG 114 si precizeaza ca fostul premier si Eugen Teodorovici trebuie sa dea explicatii pentru respectiva ordonanta.

Viorica Dancila vrea sa clarifice nelamuririle despre OUG 114: Nu imi este teama sa vin in Parlament

Viorica Dancila ii raspunde, marti, ministrului Finantelor, Florin Citu, care a acuzat-o ca, impreuna cu Eugen Teodorovici, au dus la devalizarea tarii. Dancila spune ca este pregatita sa vina in.

Florin Citu: Dancila si Teodorovici sa vina in Parlament, sa explice OUG 114

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a anuntat ca fostul premier Viorica Dancila si fostul ministru al.

FLORIN CITU: Dancila si Teodorovici trebuie sa vina sa explice de ce au aruncat economia Romaniei in haos

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a anuntat, marti, ca fostul premier Viorica Dancila si fostul ministru al Finantelor, Eugen Teodorovici, trebuie sa vina sa explice in Parlament, in cadrul unei comisii de ancheta, de ce au aruncat economia Romaniei in haos, in decembrie 2018, cu OUG 114.

Florin Citu: Trei luni de guvernare PNL: dobanzile scad, preturile scad. Nu ne oprim aici. Urmeaza lucruri fantastice pentru romani

Ministrul demis al Finantelor, Florin Citu, a atras atentia romanilor ca in cele trei luni de guvernare, Partidul National Liberal a reusit sa faca dobanzile si preturile sa scada. De asemenea, Citu a mai spus ca acesta e doar inceputul si ca lucrurile bune nu se vor opri aici.

Critici dure la adresa lui Florin Citu

Florin Citu, ministrul de Finante, este criticat dur chiar de catre unul dintre sustinatorii guvernului liberal.

Comisiile reunite de buget si cea economica din Senat au dat raport de respingere a ordonantei care corecta celebra OUG 114 (DOCUMENT)

Proiectul de lege pentru aprobarea OUG nr. 12020 privind unele masuri fiscal-bugetare si pentru modificarea si completarea unor acte normative a primit raport de respingere la Comisia pentru buget si Comisia economica din Senat, dupa ce Biroul Permanent din Senat a admis cererea Comisiei economice de a emite raport comun.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2633 seconds )