Libnet.ro
UNICEF

13:30

Citu recomanda celor care vor sa amane plata ratelor sa fie foarte atenti si sa nu se intinda mult

Adevărul Adevărul,
Citu recomanda celor care vor sa amane plata ratelor sa fie foarte atenti si sa nu se intinda mult

Ministrul Finantelor Publice, Florin Citu, ii sfatuieste pe cei cu credite la banca sa fie cumpatati in cazul in care vor solicita amanarea ratelor, sa fie foarte atenti si sa nu se intinda prea mult. continuă pe Adevărul

Clientii OTP Bank pot sa-si amane plata ratelor pana in 29 mai

Clientii OTP Bank pot sa-si amane plata ratelor pana in data de 29 mai, a anuntat, ieri, institutia de credit.

Anunt important al premierului Ludovic Orban: Vom testa cel putin 2.000 de persoane intr-un interval de 5-7 zile

Premierul Ludovic Orban a anuntat luni seara, intr-o conferinta de presa la Palatul Victoria, ca va creste considerabil numarul persoanelor care vor fi testate pentru depistarea coronavirusului.

KLAUS IOHANNIS, AVERTISMENT IN PRIVINTA COVID 19: Urmeaza saptamani critice, care vor pune la grea incercare toate capacitatile statului

Decidentii politici vor lua masuri mai dure decat in prezent, in momentul in care vor deveni absolut obligatorii pentru limitarea raspandirii Covid 19, a afirmat presedintele Klaus Iohannis, in ocazia unei declaratii facuta ieri de Palatul Cotroceni. Mai ales ca, asa cum a precizat Klaus Iohannis, urmeaza saptamani critice, care vor pune la grea incercare toate capacitatile statului, dar si rezistenta noastra morala si emotionala.

Ministerul Economiei a publicat certificatele pentru firmele care vor ajutor de la stat

Ministerul Economiei a publicat, joi, in Monitorul Oficial ordinul de ministru care aproba forma certificatelor necesare firmelor care vor sa beneficieze de masurile de sprijin guvernamental.

Florin Citu anunta ca in cateva zile Guvernul va veni cu o solutie privind plata ratelor: Va fi in directia de a sustine ratele pentru o perioada de timp (VIDEO)

Ministrul Finantelor Florin Citu a anuntat, luni, intr-o interventie telefonica in cadrul emisiunii Dosar de politician, ca in zilele urmatoare Guvernul va anunta o solutie in privinta platii.

Guvernul a adoptat OUG care prevede amanarea platii ratelor la banci cu pana la noua luni. Care sunt conditiile (VIDEO)

Guvernul a adoptat in sedinta de joi Ordonanta de urgenta cre priveste suspendarea platii ratelor la banca pentru o perioada de pana la noua luni, in contextul crizei provocate de pandemia de.

Guvernul a adoptat OUG care prevede amanarea platii ratelor la banci cu pana la noua luni Bonificatii intre 5% si 10% pentru firmele care platesc impozitele pe profit pana la 25 aprilie (VIDEO)

Guvernul a adoptat in sedinta de joi Ordonanta de urgenta cre priveste suspendarea platii ratelor la banca pentru o perioada de pana la noua luni, in contextul crizei provocate de pandemia de.

Gheorghe Flutur, dupa testul pozitiv: Nu am simptome Despre situatia de la Suceava: Numarul celor care au venit din strainatate a fost destul de mare. Inclusiv aseara a fost o cursa pe aeroport (VIDEO)

Gheorghe Flutur, presedintele Consiliului Judetean Suceava, sustine ca numarul persoanelor venite in judet din strainatate a fost destul de mare, in conditiile in care inclusiv aseara a existat.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2305 seconds )