Libnet.ro
UNICEF

01:05

Florin Citu anunta ca in cateva zile Guvernul va veni cu o solutie privind plata ratelor: Va fi in directia de a sustine ratele pentru o perioada de timp (VIDEO)

B1 B1,
Florin Citu anunta ca in cateva zile Guvernul va veni cu o solutie privind plata ratelor: Va fi in directia de a sustine ratele pentru o perioada de timp (VIDEO)

Ministrul Finantelor Florin Citu a anuntat, luni, intr-o interventie telefonica in cadrul emisiunii Dosar de politician, ca in zilele urmatoare Guvernul va anunta o solutie in privinta platii. continuă pe B1

Licentele 3G ale Orange si Vodafone expira in cateva zile: Guvernul PNL, atentionat ca statul ar putea pierde 60 milioane de euro daca nu le prelungeste

Guvernul nu a adoptat inca hotararea in baza careia statul ar urma sa incaseze 60 de milioane de euro de la Orange si Vodafone pentru prelungirea licentelor 3G, desi proiectul a fost dezbatut cu operatorii telecom si ar avea toate avizele, a atentionat luni Catalin Drula, liderul grupului USR din Camera Deputatilor. Frecventele sunt folosite de milioane de romani pentru accesul la servicii de voce si date mobile, iar banii pe care statul i-ar incasa ar fi de mare folos in aceasta perioada, sustine deputatul.

Florin Citu anunta ce se intampla cu pensiile si salariile romanilor: Nu lasam pe nimeni in urma

Ministrul Finantelor da asigurari ca salariile si pensiile vor fi platite la timp.

Florin Citu, anunt de ultima ora: Firmele care nu depun declaratiile fiscale pe 25 martie nu patesc nimic

Firmele care nu depun declaratiile fiscale pe 25 martie nu patesc nimic, spune intr-o postare pe Facebook ministrul Finantelor Florin Citu, care acuza politicienii ca induc panica in societate.

Florin Citu, despre pensii si salariile bugetarilor: Simt ca sunteti ingrijorati VIDEO

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a tinut vineri sa faca o serie de precizari legate de plata salariilor bugetarilor si a pensiilor, dar si despre facilitatile acordate mediului privat.

Florin Citu se revolta fata de linsajul mediatic pe care i l-a opus PSD

Ministrul de Finante, Florin Citu, a tinut sa transmita un mesaj video catre cetateni, in care s-a p.

Ce a facut Mihaela Buzarnescu in plina pandemie de coronavirus, la cateva zile dupa ce a anuntat ca are probleme financiare

Mihaela Buzarnescu se alatura si ea luptei impotriva coronavirusului si anunta ca va face o donatie Spitalului Gerota din Bucuresti. Anuntul sportivei vine la cateva zile dupa ce aceasta dezvaluise ca se confrunta cu mari probleme financiare.

Florin Citu face apel la membrii si simpatizantii PSD sa nu mai induca panica VIDEO

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a lansat, printr-un mesaj postat pe Facebook, un avertisment catr.

Selly, inchis in casa de cateva zile. Cine l-a vizitat in tot acest timp: doar doua persoane

Selly respecta regulile in plina pandemie de coronavirus si sta izolat in locuinta proprie. Acesta a povestit pe Instagram ca singurele persoane care l-au vizitat pe acesta sunt iubita sa si un curier. Selly, inchis in casa de cateva zile. Cine l-a vizitat in tot acest timp: doar doua persoane Selly sta acasa in aceasta .

Un violator eliberat in baza recursului compensatoriu a incercat sa abuzeze sexual o batrana la cateva zile de la iesirea din puscarie

Un tanar de 21 de ani, din localitatea vasluiana Tanacu, a fost arestat preventiv la sfarsitul saptamanii trecute, fiind acuzat ca a atacat o octogenara pe care a incercat sa o abuzeze sexual. Agresorul iesise din inchisoare de cateva zile, dupa ce in urma cu doi ani a incercat sa violeze o fetita de 11 ani.

Florin Citu: in maximum 48 de ore vom prezenta o solutie pentru clientii bancilor

Ministrul finantelor Florin Citu a anuntat pe Facebook ca discuta cu Banca Nationala o solutie pentru clientii bancilor, in contextul efectelor negative ale pandemiei coronavirus. Ministrul crede ca solutia ar putea fi prezentanta in maximum 48 de ore.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2211 seconds )