Libnet.ro
UNICEF

19:30

Citu: Am reusit sa avem incasari mai mari decat in anul trecut

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Citu: Am reusit sa avem incasari mai mari decat in anul trecut

Ministrul Finantelor Publice, Florin Citu, a declarat miercuri ca agentia de rating Moody039;s a mentinut ratingul de tara pentru Romania in evaluarea pe care a facut-o, subliniind ca in raportul Moody039;s se spune foarte clar ca mentinerea ratingului de. continuă pe Wall-Street Ro

Salariul Patriarhului Daniel. Are venituri lunare mai mici sau mai mari decat presedintele Klaus Iohannis?

Numele lui parca il auzim tot mai des de cand e pandemie de coronavirus in Romania. Patriarhul Daniel i-a incurajat mereu pe credinciosi la rugaciune, mai ales in aceste momente complicate nu doar pentru Romania, ci pentru intreaga lume. Pentru activitatea sa din cadrul biserii, Patriarhul Daniel primeste un salariu pe masura, aproape cat presedintele tarii, Klaus Iohannis.

VIDEO Gafa a lui Florin Roman de la tribuna Parlamentului: Cu ajutorul bunului Dumnezeu, sa avem cat mai multe victime

Liderul grupului PNL din Camera Deputatilor, Florin Roman, a facut marti, o gafa de la tribuna plenului. in timpul dezbaterii unui proiect de lege care viza masurile privind epidemia de coronavirus, Roman a spus la microfon ca spera ca in curand sa avem cat mai multe victime.

Black Friday 2020. Cele mai mari reduceri de pe Altex

Black Friday, cel mai asteptat eveniment de shopping al anului, va avea loc pe data de 15 noiembrie la Altex, unul dintre cei mai mari retailer online din Romania. O metoda buna de a economisi, este.

TARICEANU: Carantinarea masiva are urmari in societate mai dramatice decat infectarea catorva dintre noi

Senatorul Calin Popescu-Tariceanu a afirmat pe pagina de Facebook ca izolarea si carantinarea masiva au urmari in societate mult mai dramatice decat eventuala infectare a catorva dintre noi.

Liderul deputatilor PNL, gafa in plenul Parlamentului: Cu ajutorul bunului Dumnezeu, sper sa avem cat mai multe victime COVID

Gafa de zile mari, facuta marti, in plenul Parlamentului, de unul dintre liderii PNL, chiar in timp ce vorbea despre victimele pandemiei de coronavirus.

Reprezentantii celei mai mari companii din Polonia, PKN Orlen, vin sa discute cu Ludovic Orban

Premierul Ludovic Orban are in programul de joi o intalnire cu reprezentantii companiei energetice PKN Orlen. Este cea mai mare companie poloneza si una dintre cele mai importante din domeniul petrolier din Europa. La intalnire va participa si ministrul economiei Virgil Popescu.

Black Friday 2020. Cele mai mari reduceri de pe Elefant.ro

Elefant. ro, mall-ul online al familiei tale, asa cum il cunosc toti romanii, intra in cursa reducerilor de Black Friday. incepand din 13 noiembrie, pe Elefant. ro gasiti reduceri la cele mai cunoscute.

Black Friday 2020. Cele mai mari reduceri de pe Media Galaxy

A mai ramas putin pana laBlack Friday2020, cunoscut si sub numele de Vinerea neagraa preturilor. Conform traditiei americane, Black Friday 2020 este celebrata in ziua de dupa a patra.

Efectele pandemiei: Carrefour raporteaza cele mai mari vanzari din ultimii douazeci de ani

Carrefour, cel mai mare retailer european, a raportat in trimestrul trei cel mai solid avans al vanzarilor, cel putin din ultimele doua decenii, datorita performantelor mai bune de pe pietele sale cheie din Franta, Spania si Brazilia, transmite Reuters citat de Agerpres.

Black Friday 2020. Cele mai mari reduceri de pe Flanco

A mai ramas putin pana laBlack Friday2020, cunoscut si sub numele de Vinerea neagraa preturilor. Pandemia de Covid-19 a dat peste cap cifrele multor retaileri si producatori, iar.

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1961 seconds )