Libnet.ro
UNICEF

12:45

Black Friday 2020. Cele mai mari reduceri de pe Altex

B1 B1,
Black Friday 2020. Cele mai mari reduceri de pe Altex

Black Friday, cel mai asteptat eveniment de shopping al anului, va avea loc pe data de 15 noiembrie la Altex, unul dintre cei mai mari retailer online din Romania. O metoda buna de a economisi, este. continuă pe B1

Black Friday 2020. Cele mai mari reduceri de pe eMag

Black Friday la eMAG are loc pe 13 noiembrie in acest an, fiind evenimentul de shopping cu cele mai multe oferte si reduceri pregatite special pentru aceasta zicunoscutadrept Vinerea.

Black Friday 2020. Cele mai mari reduceri de pe Flanco

A mai ramas putin pana laBlack Friday2020, cunoscut si sub numele de Vinerea neagraa preturilor. Pandemia de Covid-19 a dat peste cap cifrele multor retaileri si producatori, iar.

Black Friday 2020. Unde gasesti cele mai ieftine laptopuri

Sarbatoarea de Black Friday se bucura de un succes urias in Romania, fiind una dintre zilele in care oamenii aleg sa achizitioneze electrocasnice, laptopuri, carti, vacante sau produse de infrumusetare la.

Cele mai mari pensii din Romania care nu sunt speciale: au platit contributii fabuloase la stat

Cei mai multi dintre noi asociaza pensiile de zeci de mii de lei cu ideea pensiilor speciale, acelea care sunt platite de statul roman in fiecare luna, dar nu se bazeaza pe contributii.

Black Friday 2020. Unde gasesti cele mai bune promotii la Xbox

Black Friday este programat anul acesta pe 13 noiembrie 2020. Ca in fiecare an milioane de produse vor avea preturi reduse iar marile companii se vor intrece in oferte. Cele mai bune promotii la.

Black Friday 2020. Unde gasesti cele mai ieftine telefoane Samsung

Anul 2020 ne aduce editia cu numarul 10 a campaniei Black Friday, iar dupa cum era de asteptat, eMAG este retailerul care anunta data desfasurarii acestui eveniment de shopping, data pe care si ceilalti o.

Black Friday 2020. Unde gasesti cel mai ieftin iPhone

Vinerea neagra se apropie cu pasi repezi, iar romanii dornici de cumparaturi si-au pregatit deja listele de dorinte. Unul dintre produsele preferate cu aceasta ocazie sunt telefoanele mobile, pe lista de.

TOP 2020: cele mai ieftine pickup-uri si platforme din Romania!

In oferta din Romania, exista un numar relativ mic de modele papuc. Ei bine, le-am clasificat descrescator in functie de pret si ti le prezint in cele ce urmeaza. Iata care sunt cele mai ieftine.

Black Friday 2020. Unde gasesti cele mai bune oferte pentru PlayStation

PlayStation 5 va fi lansat pe data de 12 noiembrie in SUA, Canada, Mexic, Australia, Noua Zeelanda, Japonia si Coreea de Sud. in Romania, care face parte din al doilea val, va putea fi achizitionat din 19.

CORONAVIRUS |Zonele cu cele mai mari rate de infectare. Ce judetele au depasit pragul de 3 la mia de locuitori

Grupul de Comunicare Strategica a anuntat, marti, ca inca 4. 724 de persoane au fost depistate pozitiv cu coronavirus, fapt ce duce numarul total al infectarilor la 217. Sunt 155. 630de persoane.

ştiri de la B1

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )