Libnet.ro
UNICEF

06:30

CITU: in vara evaluez performanta ministrilor si executia bugetara si, apoi, luam decizii

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
CITU: in vara evaluez performanta ministrilor si executia bugetara si, apoi, luam decizii

Premierul Florin Citu a declarat, marti, ca, in vara, el va evalua performanta ministrilor in ceea ce priveste executia bugetara si apoi vor fi luate decizii. continuă pe Ziarul Bursa

Citu, despre remaniere: Premierul evalueaza performanta ministrilor si executia bugetara in vara, apoi luam decizia

Premierul Florin Citu a declarat, marti, faptul ca nu ar vrea sa discute despre o posibila remaniere pana in vara, moment in care va exista o evaluare a sa asupra activitatii fiecarui ministru si a executiei bugetare.

Florin Citu: Performanta ministrilor, evaluata in vara. Premierul evalueaza, bineinteles, pentru ca avem un singur premier (VIDEO)

Florin Citu: Performanta ministrilor, evaluata in vara. Premierul evalueaza, bineinteles, pentru ca avem un singur premier VIDEO) Prim-ministrul Florin Citu a declarat, marti, ca in vara va evalua.

Citu: Avem bugete mai mari, dar vreau performanta. Discutam executia cu mandatele pe masa. Companiile de stat trebuie reformate pana in vara

Premierul Florin Citu a anuntat ca aproape toate ministerele au bugete mai mari fata de anul trecut, precizand ca asteapta de la ministrii performanta si eficienta si ca, la jumatatea anului, cand se va face rectificarea bugetara, vrea sa discute executia cu mandatele ministrilor pe masa.

Citu, avertisment la adresa ministrilor dupa vizita de la Bruxelles: Discutam la jumatatea anului executia bugetara, cu mandatele pe masa

Premierul Florin Citu a declarat, sambata, dupa intoarcerea de la Bruxelles ca asteapta de la ministrii performanta, eficienta iar rectificarea bugetara va fi discutata cu mandatele pe masa. Citu a tinut sa precizeze ca la jumatatea anului va face o evaluare a ministrilor. Declaratia acestuia apare in contextul in care la elaborarea bugetului de stat, mai multi ministrii din Coalitie au fost nemultumiti de modul cum au fost impartiti banii.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,212 seconds )