Libnet.ro
UNICEF

10:00

Citu, despre remaniere: Premierul evalueaza performanta ministrilor si executia bugetara in vara, apoi luam decizia

Adevărul Adevărul,
Citu, despre remaniere: Premierul evalueaza performanta ministrilor si executia bugetara in vara, apoi luam decizia

Premierul Florin Citu a declarat, marti, faptul ca nu ar vrea sa discute despre o posibila remaniere pana in vara, moment in care va exista o evaluare a sa asupra activitatii fiecarui ministru si a executiei bugetare. continuă pe Adevărul

CITU: in vara evaluez performanta ministrilor si executia bugetara si, apoi, luam decizii

Premierul Florin Citu a declarat, marti, ca, in vara, el va evalua performanta ministrilor in ceea ce priveste executia bugetara si apoi vor fi luate decizii.

Citu: Avem bugete mai mari, dar vreau performanta. Discutam executia cu mandatele pe masa. Companiile de stat trebuie reformate pana in vara

Premierul Florin Citu a anuntat ca aproape toate ministerele au bugete mai mari fata de anul trecut, precizand ca asteapta de la ministrii performanta si eficienta si ca, la jumatatea anului, cand se va face rectificarea bugetara, vrea sa discute executia cu mandatele ministrilor pe masa.

Florin Citu: Performanta ministrilor, evaluata in vara. Premierul evalueaza, bineinteles, pentru ca avem un singur premier (VIDEO)

Florin Citu: Performanta ministrilor, evaluata in vara. Premierul evalueaza, bineinteles, pentru ca avem un singur premier VIDEO) Prim-ministrul Florin Citu a declarat, marti, ca in vara va evalua.

Florin Citu, despre pasaportul de vaccinare: Am vazut discutiile in spatiul public, nu cred ca este momentul Suntem in plina campanie de vaccinare

Premierul Florin Citu a declarat canu s-a discutat oficial in Guvern despre pasaport de vaccinare. Acesta a mai adaugat ca nu crede ca estemomentul pentru ca suntem in plina campanie de.

Florin Citu, despre pasaportul de vaccinare: Am vazut discutiile in spatiul public, nu cred ca este momentul Suntem in plina campanie de vaccinare (VIDEO)

Premierul Florin Citu a declarat canu s-a discutat oficial in Guvern despre pasaport de vaccinare. Acesta a mai adaugat ca nu crede ca estemomentul pentru ca suntem in plina campanie de.

Florin Citu, despre nemultumirile privind bugetul pentru 2021: Multi nu stiu sa citeasca un buget sau vor doar scandal

Premierul Florin Citu vorbit, luni dimineata, despre nemultumirile aparute in spatiul public cu privire la bugetul pe anul 2021. Prim-ministrul a transmis ca este un buget mai mare decat cel de anul trecut si ca multi nu stiu sa citeasca un buget sau vor doar scandal.

Florin Citu, despre posibila lege a vaccinarii obligatorii: Este in Parlament de trei ani de zile. Nu are nicio legatura cu camapania de vaccinare pe care o avem acum (VIDEO)

Premierul Florin Citu a fost intrebat luni despre un document al Guvernului, ce se afla in Parlament, care ar putea obliga populatia sa se vaccineze. Prim-ministrul afirma ca documentul de la Ministerul.

CITU, DESPRE BUGET: Eu nu sunt de acord sa sustin in continuare nenorocirile acordate de PSD

ACTUALIZARE - Citu: Nu am primit inca niciun program de restructurare a companiilor de stat --- Premierul Florin Citu a declarat astazi intr-o conferinta de presa ca in guvernarea PSD cheltuielile au crescut fara niciun fel de sustenabilitate.

Florin Citu, despre vaccinarea cadrelor didactice: O mare parte din ele sunt in proces de vaccinare Vom avea centre in orase, in zonele rurare poate vor fi folosite centrele mobile (VIDEO)

Sambata, revenit de la Bruxelles, premierul Florin Citu a anuntat ca Romania va primi 2. 4 doze de vaccin anti-COVID in luna martie. in ceea ce priveste vaccinarea cadrelor didactice, premieurl a anuntat ca.

Florin Citu, despre cum a fost realizat bugetul pe 2021: Ne bazam pe o realitate dura in anul de pandemie a trebuit sa crestem cheltuielile, in timp ce economia a stagnat (VIDEO)

In timpul conferintei de presa de sambata, premierul Florin Citu a abordat si tema bugetului pentru 2021. Primul-ministru a anuntat cum a fost realizat acest buget si mai ales ce obiective are. Am.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2276 seconds )