Libnet.ro
UNICEF

14:00

Florin Citu, anuntul pentru toti romanii care au credite si afaceri. Scenariile care le-au fost pregatite in plina criza

Playtech Playtech,
Florin Citu, anuntul pentru toti romanii care au credite si afaceri. Scenariile care le-au fost pregatite in plina criza

Ministrul de Finante, Florin Citu, a facut declaratii prin care a explicat romanilor masurile pe care le va lua statul in urmatoarea perioada, pentru a putea trece cu bine de criza sanitara instaurata in tara. Ministrul a anuntat masurile care vor fi luate pentru protectia romanilor care au credite, dar si a celor care au . continuă pe Playtech

Recomandari pentru toti romanii, in plina criza coronavirus. Ce sa faci in aceste 5 situatii

Grupul de Analiza a facut recomandari in ceea ce priveste pandemia din Romania. Acestea sunt luate in considerare in mai multe cazuri. Mai ales atunci cand se intra in contact cu o persoana aflata in izolare. Recomandari pentru toti romanii, in plina criza coronavirus Deoarece Romania a devenit o tara din ce in ce mai .

Este oficial: Reguli noi de la ANAF pentru toti cei care au conturi in banci. Totul se pune in aplicare de pe 27 martie

ANAF da drumul la noi reguli in ceea ce privesc popririle, acestea vor intra in vigoare de pe data de 27 martie 2020. Deoarece au fost multe probleme in ultimul timp, au apelat la noi mecanisme. Este oficial: Reguli noi de la ANAF pentru toti cei care au conturi in banci Pe data de 12 .

Florin Citu: Contribuabilii care achita integral impozitul pe cladiri, pe teren si pe mijloacele de transport beneficiaza de bonificatie

Florin Citu a anuntat prorogarea primului termen de plata a impozitului pe cladiri, pe teren si pe mijloacele de transport. Citu le-a transmis contribuabililor ca cei care achita integral impozitele pana la 30 iunie 2020, vor primi bonificatia stabilita de Consiliul Local.

Anuntul pentru romani facut de Florin Citu. Ce se intampla cu impozitele si taxele

Ministrul interimar al Finantelor, Florin Citu, a venit cu un mesaj foarte important pentru romani, mai ales pentru pensionarii care se ingramadeau la cozi pentru a-si plati taxele, cu riscul de a se infecta cu coronavirus, doar pentru a beneficia de reducerile oferite de Guvern. S-a prelungit termenul pentru plata taxelor si impozitelor Ei bine, .

Florin Citu si-a depus mandatul de premier desemnat. Ce plan are PNL

Florin Citu si-a depus mandatul de premier desemnat. Anuntul vine cu mai putin de 10 minute inaintea sedintei Parlamentului pentru votul de investitura iar sansele erau mari pentru validarea lui Citu. Surse liberale au declarat pentru HotNews. ro ca Ludovic Orban a facut presiuni asupra lui Florin Citu de a renunta la desemnare. Presedintele Klaus Iohannis, care a girat scenariul, urmeaza sa-l desemneze din nou pe Orban pentru functia de premier. Strategia este ca, din nou desemnat, Orban sa formeze un Guvern, cel mai probabil cu PMP si USR. Seful statului va face declaratii la ora 19. Noi jocuri de culise marca PSD-PNL Ciolacu si Orban s-ar fi inteles sa amane sedinta de investire a Guvernului Citu Anticipate sau Orban premier interimar - doua variante gandite la Cotroceni- surseFlorin Roman: Citu, un gest de mare responsabilitate Orban are puterea sa gestioneze criza coronavirusPrima reactie a PSD - Ciolacu: Cea mai buna decizie. Promit sa urgentam investirea unui nou guvernReactia USR: PNL isi bate joc de RomaniaDacian Ciolos: Citu era ieri hotarat sa-si asume mandatul de prim-ministru. Jocul PNL e iresponsabil.

Planul ministrului Finantelor ar putea ajuta semnificativ romanii care au rate

Romania are guvern, in sfarsit. Si ministrul Finantelor, acelasi ca in vechiul Guvern, a spus ca are un plan pentru romanii cu rate. Ce vrea sa obtina de la banci? Florin Citu,.

Florin Citu, atac dur la adresa colegilor sai: Nu am putut sa trec peste gandul ca ajung premier cu voturile Olgutei Vasilescu

Momente tensionate la Cotroceni! Florin Citu a explicat astazi inaintea consultarilor pentru alegerea unui nou prim-ministru, ce l-a determinat de fapt sa-si depuna mandatul de premier desemnat, chiar inainte de sedinta de plen in care ar fi avut toate sansele sa ajunga la Palatul Victoria. Florin Citu, atac dur la adresa colegilor de breasla. Adevar .

Nu este banc. Pe ce data e nascut Florin Citu. Cel mai mare esec din cariera lui

Detalii despre Florin Citu! Iata tot ce este mai putin cunoscut despre senatorul roman! Pe ce data e nascut, care a fost evoutia sa si care a fost cel mai mare esec din cariera de pana acum? Despre Florin Citu: Cel mai mare esec din cariera lui Florin-Vasile Citu este un senator roman, nascut pe .

Florin Citu a cerut amanarea platii ratelor la banci. Ce spune despre pensii si salarii

Ministrul de Finante, Florin Citu, a declarat, sambata, ca ministerul pe care il conduce este pregatit pentru criza coronavirusului si ca are banii suficienti pentru a face platile la pensii si salarii, dar si ca a alocat deja bani pentru Ministerul Sanatatii. De asemenea, a solicitat amanarea platii ratelor bancare, dar si oprirea popririlor, atat la persoane fizice, cat si juridice.

Digi24: Florin Citu: Avem discutii cu sistemul bancar sa se amane plata ratelor cu 2-3 luni

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a anuntat sambata seara, la Digi24, ca poarta discutii cu mediul bancar pentru ca cetatenii care au rate la banci sa poata plati cu intarziere, date fiind dificultatile generate de criza epidemiei de coronavirus.

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2042 seconds )