Libnet.ro
UNICEF

01:05

in ciuda crizei economice, Europa are cele mai prospere orase din lume

B1 B1,
in ciuda crizei economice, Europa are cele mai prospere orase din lume

Programul Natiunilor Unite pentru Asezari Umane a realizat un top care vizeaza cele mai instarite 25 de orase din lume. Dintre acestea, 19 sunt din Europa, iar 9 folosesc euro ca moneda oficiala, scrie. continuă pe B1

Caru cu Vedete: Andreea Balan si-a scos sanii la vedere. Ce bine ii sta fara sutien; Mircea Radu socheaza din nou: Sunt gay; Ea e Nicoleta Luciu a muzicii populare! Silvana Raciu are cele mai mari silicoane din folclorul romanesc!

Bianca si Cristea s-au impacat! Uite ce fericiti sunt impreuna si cat de spasit este Adrian in bratele dragostei vietii lui. Mai fericiti ca niciodata. Andreea Marin, cum nu ai mai vazut-o vreodata: grasa si cu o mustata dizgratioasa. Vedeta apare in ipostaze nemaivazute pana acum.

Batranii din Europa nu vor sa iasa la pensie, din cauza crizei economice

Angajatii in varsta din Europa evita se se pensioneze din cauza crizei economice, ponderea celor de peste 55 de ani pe piata muncii fiind in crestere la nivelul Uniunii Europene, ceea ce poate provoca un conflict.

Angajatii in varsta din Europa evita sa se pensioneze, din cauza crizei economice.

Angajatii in varsta din Europa evita se se pensioneze din cauza crizei economice, scrie Mediafax. Ponderea celor de peste 55 de ani pe piata muncii este in crestere la nivelul Uniunii Europene, ceea ce poate provoca un conflict intre generatii, in contextul in care somajul din randul tinerilor este ridicat. Din punct de vedere financiar, pensionarea nu este o optiune. Ma gandesc sa lucrez cel putin pana la 66 de ani, a declarat Jean-Luc Guillaume, in varsta de 61 de ani, biolog la .

Kelemen, la PPE: Romania e obosita; alegerile din 9 decembrie, cele mai grele din ultimii 23 ...

Liderul UDMR Kelemen Hunor a afirmat, in discursul de la deschiderea lucrarilor Congresului PPE, ca societatea din Romania da semne de oboseala pe fondul crizei economice si crizei morale, iar alegerile parlamentare din 9 decembrie vor fi cele mai grele din ultimii 23 de ani, informeaza Mediafax. Dupa aprecierile mele, alegerile din acest an vor fi cele mai grele din ultimii 23 de ani. Criza economica nu a trecut si, dupa toate previziunile credibile, mai avem mult de lucru, nu de asteptat, .

Talentul acestei romance a cucerit intreaga lume. Acum canta pe una dintre cele mai renumite scene de opera

Romanii continua sa uimeasca intreaga lume cu talentul lor innascut. De data aceasta, este vorba de o soprana romanca, ce a debutat pe una dintre cele mai renumite scene de opera din lume. Vocea sa a facut.

Romanii si-au portat peste 870.000 de numere de telefon in 4 ani/Pana la data de 15 octombrie, Cosmote castigase cele mai multe numere de mobil din alte retele /UPC, lider in continuare pe telefonie fixa

Romanii si-au portat 873. 213 de numere de telefon in cei patru ani de la lansarea portabilitatii in Romania 21 octombrie 2008), respectiv a posibilitatii ca un abonat sa-si pastreze numarul de telefon atunci cand isi schimba furnizorul, a anuntat joi Autoritatea de reglementare in comunicatii ANCOM). Astfel, pana la data de 15 octombrie din acest an, Cosmote a atras cele mai multe numere de mobil din alte retele 195. 349 de numere), fiind urmata de Vodafone 194. 774 numere) si Orange 189. Pe segmentul telefonie fixe, castigator este UPC.

Este una dintre cele mai frumoase fotografii din lume. Acestia sunt imparatii din adancurile apelor inghetate

O imagine care prezinta o frenezie de bule si pene, in timp ce mai multi pinguini imperiali se pregatesc sa intre printr-o gaura din gheata i-a adus lui Paul Nicklen premierul cel mare la una dintre cele mai.

Album omagial cu cele mai reusite coperte Playboy, lansat in SUA

Un album cu peste 300 din cele mai reusite coperte ale revistei Playboy, a fost lansat in Statele Unite ale Americii, relateaza Le Parisien. Din album nu putea lipsi coperta numarului inaugural, din 1953, pe care a.

Vanzarile auto din Europa, in cel mai important declin din ultimii doi ani

Cele mai afectate companii sunt Renault si Fiat Vanzarile auto din Europa au inregistrat, luna trecuta, cel mai important declin din ultimii doi ani, companiile Renault SA si Fiat SpA fiind afectate de cele mai mari scaderi ale livrarilor, pe fondul crizei datoriilor suverane din regiune, a anuntat, ieri, Asociatia Producatorilor de Automobile din Europa ACEA).

BCR a dat semnalul: ADIO CREDIT de locuinta in euro. Care sunt cele mai bune alternative in lei.

Cea mai mare banca din Romania a anuntat recent ca va conecentra activitatea de creditare ipotecara pe oferta in lei, renuntand la creditele imn euro, informeaza revista Capital. In urma unei schimbari majore de strategie, generata cel mai probabil de epuizarea plafonului pentru Prima Casa in euro, BCR incearca sa vanda credite ipotecare in lei pe o perioada de 30 la dobanzi in jurul a 10% pe an. Spre exemplu la un credit ipotecar de 181. 324 lei echivalentul a 40. 000 de euro la cursul BNR .

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,217 seconds )