Libnet.ro
UNICEF

10:00

Cladire secreta in Capitala, pentru romanii intorsi recent din China. Doua persoane suspecte de coronavirus au fost deja izolate, iar locatia poate gazdui 100. Firea: Nu pot sa va dau adresa

B1 B1,
Cladire secreta in Capitala, pentru romanii intorsi recent din China. Doua persoane suspecte de coronavirus au fost deja izolate, iar locatia poate gazdui 100. Firea: Nu pot sa va dau adresa

Primaria Capitalei a pus la dispozitiu un spatiu pentru persoanele care au fost in zona in care a fost depistat coronavirusul si care vor trebui sa fie in carantina timp de 14 zile, a anuntat, luni, primarul ge. continuă pe B1

Alte patru persoane au fost bagate in carantina la Galati, dupa ce au revenit recent din China

Alte patru persoane venite recent din China au fost plasate in carantina la Galati dupa ce vineri un grup de 13 persoane au fost izolate la domicliu tot la Galati. Printre aceste persoane se numara si.

Firea: Am pus la dispozitie o locatie unde sunt tinuti in carantina romanii intorsi din China. Adresa este secret de serviciu

Primaria Capitalei a pus la dispozitie o locatie unde sa fie carantinate timp de 14 zile persoanele care se intorc din China, a declarat luni Gabriela Firea, care a sustinut ca adresa este secret de serviciu. Firea a mai spus ca acest spatiu securizat si primitor are o capacitate de pana la 100 de persoane, iar acum se afla in carantina acolo doi oameni.

Cati bani castiga Vlad Ciobanu, copilul de 4 ani de la Romanii au Talent, din pagina de Youtube. Like-urile au explodat dupa ce a aparut la PRO TV

Vlad Ciobanu a surprins pe toata lumea cu talentul si interpretarea sa deosebita la doar 4 ani. Majoritatea celor care s-au uitat ieri seara la Romanii au Talent s-au intrebat din ce face bani micutul. Iata doar cat castiga din YouTube! Cati bani castiga Vlad Ciobanu din YouTube Un baietel de doar 4 ani a .

Cum a aparut Andra, in prima emisiune Romanii au Talent din sezonul 10 FOTO

Sotia lui Catalin Maruta a surprins pe toata lumea, in prima editie Romanii au Talent, din sezonul 10. Vedeta de la PRO TV si-a facut aparitia la masa juriului intr-o tinuta inedita, din care nu au lipsit nici accesoriile. Artista le-a oferit fanililor o mare surpriza, odata cu vestea ca va interpreta melodia de promo .

S-a imprastiat coronavirusul?. Medicii au scapat targa cu prima pacienta suspecta de infectie, pe cand o duceau spre Capitala pentru investigatii... Nici ridicarea n-a fost lipsita de emotii (VIDEO)

Romania are primul pacient suspect de coronavirus, ce a provocat deja sute de morti la nivel global si alte cateva mii de cazuri de infectie. Mai exact, este vorba despre o profesoara de engleza din Suceava, care.

ANAF promite un formular simplificat pentru directionarea unei sume din impozitul pe venit aferent anului 2019

Ministerul Finantelor Publice si Agentia Nationala de Administrare Fiscala elaboreaza un formular simplificat pentru directionarea, catre entitatile non-profit sau unitatile de cult, a unei sume din impozitul pe venit aferent anului 2019, se arata intr-un comunicat al celor doua institutii. Acesta ar urma sa fie publicat saptamana viitoare si va putea fi utilizat, optional, pana la termenul de 25 mai de catre contribuabilii care nu si-au exprimat deja optiunile.

Comisarul european pentru Justitie critica reforma din sistemul judiciar polonez si atentioneaza cu taieri de fonduri

Recentele reforme din sistemul judiciar al Poloniei sunt distructive, a declarat comisarul european pentru Justitie, Vera Jourova, intr-un interviu oferit Der Spiegel, amenintand cu taieri de fonduri pentru tarile care nu respecta valorile europene, informeaza DPA.

Prima noapte cu zapada pentru oamenii fara adapost din Bucuresti

Daca noi ne bucuram ca niste copii, din caldura apartamentelor noastre, de venirea, intr-un final, a zapezii, nu acelasi lucru se intampla cu oamenii care-si petrec zilele si noptile pe strada. Oamenii fara adapost sunt cei mai vulnerabili dintre noi. Pentru ei, frigul e cel mai cumplit iar zapada nu le aduce bucurie, ci teama. Ganditi-va - cum ar fi sa va petreceti urmatoarea noapte pe strada? Ca, dupa o plimbare, sa zicem, sa nu aveti unde va intoarce la caldura? Pentru oamenii fara adapost, iarna vine cu degeraturi, boala si, uneori, de ce sa nu o spunem, moarte.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )