Libnet.ro
UNICEF

05:15

Cladiri istorice din Bucuresti, scoase la vanzare

Antena3 Antena3,
Cladiri istorice din Bucuresti, scoase la vanzare

Monumentele arhitecturale ale Capitalei sunt scoase la vanzare! Cine vrea sa aiba o casa ca in povesti poate cumpara cladiri care adapostesc candelabre din bronz, lifturi sau chiar buncare antiatomice. Se. continuă pe Antena3

Tupeul fara margini al proprietarului care a construit ilegal o casa in curtea unei cladiri istorice. Autoritatile sfidate, incapabile sa ii vina de hac

Un nou episod in cazul barbatului care a construit o casa, fara autorizatie, in curtea unei cladiri istorice. in ciuda a doua sentinte care au stabilit ca lucrarea este ilegala, primaria nu poate demola constructia. in tot acest timp, proprietarul constructiei ilegale continua sa sfideze autoritatile.

Se plimba seara prin Parcul Bazilescu din Bucuresti, cand a auzit in spate un zgomot ciudat si... A incremenit. S-a intors si...

Se plimba seara prin Parcul Bazilescu din Bucuresti, cand a auzit in spate un zgomot ciudat si tusea unui barbat. A incremenit de spaima, dar cand s-a intors groaza a fost si mai mare. Si asta pentru ca,.

Romania ideala a Coalitiei pentru Familie: O femeie cu doi copii nu a fost primita la un cinema din Bucuresti - Doamna, nu intelegeti ca nu exista familii cu un singur adult?

O mama a trecut printr-o situatie absolut revoltatoare atunci cand a mers cu cei doi copii ai sai la cinematograful unui mall din Bucuresti. Raluca Zdrobis a cerut un pachet Family, dar vanzatoarea nu a vr.

O tanara din Bucuresti, talharita langa casa: Am simtit ca sunt urmarita si ceva se va intampla. Cazuri de acest fel au loc, asa ca aveti grija! (FOTO)

Numarul infractiunilor pare ca a explodat in Romania. Dupa zeci de cazuri de violuri si furturi, a aparut un nou caz de talharie, in Bucuresti. O tanara a povestit ca a fost atacata pe o strada din.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2196 seconds )