Libnet.ro
UNICEF

18:45

CLASA PREGATITOARE 2014 Marti incepe etapa a II-a de inscrieri. Top 50 cele mai cautate scoli din tara

Adevărul Adevărul,
CLASA PREGATITOARE 2014 Marti incepe etapa a II-a de inscrieri. Top 50 cele mai cautate scoli din tara

Peste 1. 300 de copii urmeaza sa fie inscrisi in invatamantul primar in etapa a II-a, care incepe marti, 25 martie, dupa ce in prima etapa nu au gasit loc in scolile dorite, iar parintii au omis sa bifeze pe cererea de inscriere mentinerea optiunii pentru scoala de circumscriptie. Ca in fiecare an, Ministerul Educatiei a publicat topul scolilor din tara unde au fost depuse cele mai multe cereri. continuă pe Adevărul

CLASA PREGATITOARE 2014: peste 6.000 de copii au fost inscrisi in prima etapa

Pe 21 martie au fost afisate in unitatile de invatamant si pe site-ul Inspectoratului Scolar Judetean Constanta candidatii inmatriculati si lista copiilor neinscrisi dupa prima etapa.

Clasa Pregatitoare Vineri si sambata se afiseaza rezultatele inscrierilor in clasa pregatitoare in prima etapa

Vineri si sambata se afiseaza in scoli si pe site-urile inspectoratelor scolare rezultatele inscrierilor la clasa pregatitoare. Parintii vor putea consulta astfel listele cu copiii inmatriculati, cu numarul de locuri ramase libere si listele copiilor neinscrisi dupa prima etapa, conform calendarului publicat de Ministerul Educatiei. A doua etapa a inscrierilor va incepe in data de 25 martie. Pana la ora publicarii acestui articol, listele cu copiii inscrisi in clasa pregatitoare in anul scolar 2014-2015 au fost afisate pe site-urile inspectoratelor scolare judetene Arad si Dambovita. Vezi in articol unde vor fi afisate rezultatele inscrierilor in clasa pregatitoare 2014, pe fiecare judet in parte.

Rezultate Inscrieri Clasa Pregatitoare: 99,24% dintre cererile de inscriere in clasa pregatitoare au fost admise. Vezi in articol unde se afiseaza rezultatele inscrierilor

Rezultatele inscrierilor in clasa pregatitoare, in cadrul primei etape, arata ca 99,24% dintre cererile de inscriere depuse de parinti au fost admise. Pentru cele 0,76% de cereri respinse in aceasta prima etapa exista, insa, locuri si se vor putea solutiona in a doua etapa de inscriere, care debuteaza in data de 25 martie, anunta Ministerul Educatiei. Vezi aici unde vor fi afisate rezultatele inscrierilor in clasa pregatitoare 2014, pe fiecare judet in parte.

Clasa pregatitoare: 99,24% dintre cererile de inscriere au fost admise.

Ministerul Educatiei Nationale a centralizat rezultatele finale privind admiterea elevilor in unitatile de invatamant, dupa prima etapa de inscriere in clasa pregatitoare. 99,24% dintre cererile de inscriere in clasa pregatitoare, depuse in prima etapa, au fost admise. Pentru cele 0,76% de cereri respinse in aceasta prima etapa exista, insa, locuri si se vor putea solutiona in a doua etapa de inscriere, care debuteaza in data de 25 martie. Din totalul celor 172. 682 de cereri depuse, au fost .

Peste 3.000 de cereri depuse la Olt in prima etapa a inscrierilor la clasa pregatitoare

Prima etapa de inscriere la clasa pregatitoare pentru anul scolar 2014-2015 s-a incheiat vineri, 14 martie, la capatul a trei saptamani. Demarata pe data de 24 februarie, actiunea de primire a cererilor din partea parintilor care au dorit sa-si inscrie copiii in clasa pregatitoare a luat sfarsit in judetul Olt cu un numar de 3. 286 cereri inregistrate. O a doua etapa va incepe marti 25 martie.

CLASA PREGATITOARE 2014Vineri si sambata se afiseaza listele cu elevii inscrisi la clasa zero, in prima etapa

Vineri si sambata 21 - 22 martie), vor fi afisate, atat in unitatile de invatamant, cat si pe site-urile acestora si ale inspectoratelor scolare, elevii inmatriculati la clasa pregatitoare, numarul locurilor ramase libere si lista copiilor neinscrisi dupa prima etapa.

Rezultate Inscrieri Clasa Pregatitoare: 99,24% dintre cererile de inscriere in clasa pregatitoare au fost admise

Rezultatele inscrierilor in clasa pregatitoare, in cadrul primei etape, arata ca 99,24% dintre cererile de inscriere depuse de parinti au fost admise. Pentru cele 0,76% de cereri respinse in aceasta prima etapa exista, insa, locuri si se vor putea solutiona in a doua etapa de inscriere, care debuteaza in data de 25 martie, anunta Ministerul Educatiei.

Peste 4000 de cereri depuse in prima etapa a inscrierilor in clasa pregatitoare in Dolj

Prima etapa de inscriere la clasa pregatitoare pentru anul scolar 2014-2015 a fost programata in intervalul 24 februarie - 14 martie.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2144 seconds )