Libnet.ro
UNICEF

23:00

Clasa pregatitoare 2015. Despre goana dupa cele mai bune scoli si inscrierea la clasa zero, la Adevarul Live de la 13:00

Adevărul Adevărul,
Clasa pregatitoare 2015. Despre goana dupa cele mai bune scoli si inscrierea la clasa zero, la Adevarul Live de la 13:00

Clasa pregatitoare 2015. Prima etapa de inscrieri la clasa pregatitoare s-a incheiat saptamana trecuta urmand ca vineri si sambata, listele cu elevii admisi sa fie afisate la avizierele scolilor. continuă pe Adevărul

Cele mai frumoase lacuri de pescuit. Paltinu, marea din munti cu pesti cat o masina

Lacul Paltinu, format de barajul cu acelasi nume de pe Valea Doftanei, este o destinatie preferata de pescarii din Prahova, dar si din alte judete. Zona extrem de pitoreasca, legendele despre pestii cu dimensiuni aproape monstruoase, speciile variate de pesti rapitori fac din Paltinu unul dintre cele mai frumoase lacuri de pescuit din Romania.

Cele mai bune planuri pentru roaming de la operatorii din Romania

Consilul European a decis ca tarifele de roaming vor ramane la acelasi nivel pana in 2018, anuland planurile de anul trecut, care au stabilit ca tarifele vor fi eliminate din 2015. Analizam cele mai bune oferte de internet si voce in roaming de la operatorii locali.

Cele mai verzi orase din Europa. Pe ce loc se claseaza Bucurestiul

Cele mai verzi orase din Europa pot fi o alternativa mai sanatoasa pentru oricine vrea sa evite efectele poluarii din marile metropole. Cele mai bune orase verzi sunt cele din nordul Europei.

FOTO. Cate cuburi de zahar contin cele mai consumate alimente

Unele dintre cele mai frecvent consumate alimente contin cantitati necunoscute de zahar, care, consumate in exces, duc la crestere in greutate, la diabet sau chiar la cancer. Publicatia Daily Mail a aratat cate cuburi de zahar contin atat alimentele considerate nesanatoase, cat si cele sanatoase.

Persoana cu cele mai multe like-uri pe Facebook

Fotbalistul portughez Cristiano Ronaldo, unul dintre starurile echipei Real Madrid, a depasit-o pe Shakira, logodnica fotbalistului Gerard Pique, si a devenit persoana care a primit cele mai multe Like-uri din lume.

Cele mai poluate orase din Europa

Cele mai poluate orase din Europa. Problema poluarii nu ocoleste continentul european, pe cuprinsul acestuia putand fi intalnite atat orase din Vest care se confrunta cu un nivel ridicat al acestui fenomen, dar si asezari urbane din Est.

Aplicatia la Control - cele mai bune programe pentru iOS, Android sau Windows Phone

De luni, 16 martie, va aducem cele mai interesante aplicatii de iOS, Android sau Windows Phoneintr-o rubrica video regulata.

Vanzarile de retail si increderea in economie in SUA, cele mai dezamagitoare la nivel mondial

Datele economice publicate saptamana trecuta in Statele Unite, precum vanzarile de retail si increderea in economie, au ratat estimarile analistilor cel mai mult in ultimii sase ani si au fost cele mai dezamagitoare la nivel mondial, potrivit Bloomberg.

Datele economice din SUA cele mai dezamagitoare din lume

Datele economice publicate saptamana trecuta in Statele Unite, precum vanzarile de retail si increderea in economie, au ratat estimarile analistilor cel mai mult in ultimii sase ani si au fost cele mai dezamagitoare la nivel mondial, potrivit Bloomberg.

Cele mai bune surse de calciu: zece alimente nebanuite care il contin

Cele mai bune surse de calciu. Calciul este cel mai abundent mineral din corp si se gaseste in mod natural intr-o varietate larga de produse alimentare si bauturi. Va prezentam in continuare o lista cu motive pentru care este necesar sa ne luam doza zilnica de calciu, dar si toate caile neasteptate de a o face.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2042 seconds )