Libnet.ro
UNICEF

07:30

Clasament: Cele mai bune universitati din Europa. Unde vor sa studieze liceenii romani

România Liberă România Liberă,
Clasament: Cele mai bune universitati din Europa. Unde vor sa studieze liceenii romani

Aproape jumatate dintre cele mai bune 800 de universitati ale lumii se afla in Europa. Mai exact 338, topul fiind aici dominat de universitatile din Marea Britanie, care ocupa patru locuri intre primele 10 institutii de invatamant superior de pe continent. continuă pe România Liberă

Ce taxe de scolarizare au cele mai importante universitati din Europa

Un studiu recent arata ca Marea Britanie are cel mai performant invatamant superior din Europa, un sfert din cele mai bune universitati de pe continent provenind din Regat. Nicio facultate romaneasca nu a intrat in Top 200 la nivel european.

Care sunt cele mai bune meniuri din peste 300 de fast-food-uri McDonalds din lume

Un barbat care a calatorit in jurul lumii si a mancat in peste 300 de restaurante McDonalds dezvaluie care sunt preferatele lui. Cartofii prajiti cu alge si pestele uscat sunt printre cele mai neobisnuite meniuri.

Cele mai frumoase case din Venetia

Venetia, cel mai romantic oras din lume, este un muzeu in aer liber. Venetia este un labirint de stradute si canale, iar farmecul orasului este dat de nenumaratele palazzi ce se gasesc aici.

Utile: Ce este virusul Zika si cum te protejezi de el; Cele mai bune solutii naturale pentru micsorarea porilor dilatati; Alergiile de primavara: care sunt cei mai raspanditi alergeni, care sunt simptomele si cum le tinem sub control

Exercitiul de doua minute care te ajuta sa fii in forma. Timpul este pretios pentru oricine si mai ca ne-am dori ca ziua sa aiba mai mult de 24 de ore, ca sa. Obiceiurile proaste care iti cariaza dintii. Una dintre cele mai intalnite afectiuni care ne determina sa pasim in cabinetul medicul stomatolog este caria.

Handbalistele Romaniei pun pe jar Norvegia, dupa victoria zdrobitoare de la Cluj: Poate ca astazi sunt cele mai bune din Europa FOTOVIDEO

Echipa de handbal feminin a Romaniei a invins miercuri seara, in fata a peste 7. 000 de oameni, prezenti la Sala Polivalenta din Cluj, campioana olimpica si mondiala Norvegia, scor 25-20, in calificarile pentru Campionatul European de handbal din 2016. Nordicii au fost impresionati de jocul tricolorelor, iar selectionerul celei mai titrate nationale din handbalulfeminin le considera pe tricolore cele mai in forma din Europa.

Top 5 cele mai verzi tari din lume FOTO

Tarile europene continua sa domine clasamentul celor mai perfomante tari din punct de vedere al mediului inconjurator, Finlanda ocupand primul loc in topul celor mai verzi tari din lume.

O vedeta Antena 1 a trecut Oceanul pentru unul dintre cele mai importante maratoane din lume

Ca sa alergi un maraton trebuie sa ai calitati care nu tin numai de forta fizica. Ai nevoie de determinare, de entuziasm, de un moral bun, dar si de capacitatea de a-ti depasi propriile limite. Unul dintre.

Cele mai furate masini din Romania in ultimul an

Hotii de masini din Romania nu se lasa de meserie nici daca piata auto este la cel mai mic nivel din ultimii ani. Anul trecut, au sustras 1. 668 de autovehicule, majoritatea modele ale producatorului de automobile Dacia, potrivit Directiei de.

Laude de la Norvegia pentru handbalistele Romaniei, dupa victoria de la Cluj: Poate ca astazi sunt cele mai bune din Europa

Echipa de handbal feminin a Romaniei a invins miercuri seara, in fata a peste 7. 000 de oameni, campioana olimpica si mondiala Norvegia, scor 25-20, in calificarile pentru Campionatul European de handbal din acest an. Nordicii au fost impresionati de jocul tricolorelor, iar selectionerul celei mai titrate nationale din handbalulfeminin a ramas impresionat.

Localitatea din Romania unde sunt cele mai multe zile insorite din an. Hasdeu a ridicat aici un templu metafizic

Amplasat intr-un amfiteatru natural si cu o clima aproape ideala, un oras din Prahova este, statistic, localitatea cu cele mai multe zile insorite din an.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2691 seconds )