Libnet.ro
UNICEF

00:07

Clasamentul celor mai sigure tari din lume. Ce loc ocupa Romania?

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Clasamentul celor mai sigure tari din lume. Ce loc ocupa Romania?

Islanda, Noua Zeenlada si Austria sunt cele mai sigure tari din lume, iar Romania ocupa locul 25, potrivit Global Peace Index, un raport pe 2018 care analizeaza 163 de tari in functie de factori precum perceptia criminalitatii, accesul la arme,. continuă pe Wall-Street Ro

Cele mai sigure tari din lume in 2018. Ce loc ocupa Romaniala nivel mondial

Indexul Global al Pacii a publicat un clasament cu celor ai sigure tari din lume in 2018. Clasamentul arata ca Romania se afla pe locul 24 din cele 163 de tari luate in calcul. Pentru al 11-a an la.

Topul celor mai bogati tenismeni din lume: Tiriac, cu multe peste Federer sau Nadal. Pe ce locuri se plaseaza Ilie Nastase sau Simona Halep

In ciuda faptului ca nu a obtinut victorii neaparat memorabile in cariera de tenismen, Ion Tiriac domina clasamentul celor mai bogati 50 de jucatori de tenis din toata lumea, conform Celebrity Net.

SUA: A fost ales cel mai URAT caine din lume! Cum arata buldogul englezesc care a castigat competitia (VIDEO)

Un buldog englezesc, pe nume Zsa Zsa, a fost ales cel mai urat caine din lume, in urma unui concurs care a avut loc in localitatea americana Petaluma din California. Cainelui in varsta de 9 ani, ii atarna .

FOTO VIDEO Un buldog englezesc, desemnat cel mai urt cine din lume

Zsa Zsa, un buldog englezesc in varsta de 9 ani, cu limba atarnand pana la piept, a primit titlul de cel mai urat caine din lume in urma unui concurs de frumusete care a avut loc in weekend, in localitatea americana Petaluma din California, transmite cite-ul cnn. com, citat de Mediafax.

FOTO Povestile fascinante ale celor mai scumpe monede din lume. Fiecare valoreaza peste 7,5 milioane de dolari

In timp ce pentru unii colectionarea de bani este o pasiune, pentru altii s-a transformat in adevarata sursa de imbogatire. Cu cat detii o moneda sau o bancnota mai veche sau mai ciudata cu atat creste sansa de inavutire. Cu trecerea timpului piesele devin si mai profitabile.

A dat lovitura! O romanca il face tatic pe unul din cei mai bogati oameni din lume

A dat lovitura! O romanca il face tatic pe unul din cei mai bogati oameni din lume. in urma cu cativa ani, Lavinia Postolache s-a logodit cu un milionar francez, cu relatii in cele mai importante companii.

Comentatorii TVR, campioni la gafe: Topul celor mai amuzante afirmatii din timpul meciurilor de la Campionatul Mondial

Desi s-au incheiat abia doua etape din grupele Campionatului Mondial din Rusia, comentatorii TVR au reusit sa lase in urma in 11 zile o serie impresionanta de gafe si afirmatii amuzante. Prezentam, mai.

Bucuresti, pe locul 176 in topul celor mai scumpe orase pentru expati

Capitala tarii noastre a urcat, anul acesta, pe locul 176, de pe locul 181 in 2017, in topul celor mai scumpe orase din lume pentru expati, potrivit unui studiu anual publicat de firma de consultanta Mercer, transmite BBC, citat de Agerpres.

Acesta este cel mai vechi pod din lume. Ce varsta are si unde a fost descoperit

Girsu a fost un stravechi oras sumerian. Vestigiile anticei asezari urbane se afla cam la jumatatea distantei dintre orasele moderne Bagdad si Basra, in sudul Irakului. in situl de la Girsu au fost.

Cel mai mic computer din lume face ca un bob de orez sa arate imens

Cel mai mic computer din lume face ca un bob de orez sa fie un gigant si ar putea conduce la schimbari semnificative in industria monitorizarii sanatatii omului. in urma cu cateva luni, la IBM Think 2018, conferinta emblematica a companiei, compania a prezentat cel mai mic computer din lume. Acesta avea o dimensiune de [].

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2408 seconds )