Libnet.ro
UNICEF

13:15

Clasamentul hotiilor din Romania: pagube-record de peste 1.000.000.000 euro

Antena3 Antena3,
Clasamentul hotiilor din Romania: pagube-record de peste 1.000.000.000 euro

Prejudiciile din cele mai mari dosare de coruptie instrumentate acum de DNA sar de suma de un miliard de euro. Iata, mai jos, care sunt cele mai mari prejudicii din dosare. Ele au fost prezentate luni, la o. continuă pe Antena3

Iohannis cere firmelor americane sa evite capcanele CORUPTIEI din Romania

Presedintele Klaus Iohannis le-a cerut firmelor americane din Romania sa respecte legislatia SUA privind prevenirea actelor de coruptie economica.

RECORD. Peste 13 milioane de telefoane iPhone 6S si 6S Plus, vandute in trei zile

In primul weekend dupa lansarea a noilor versiuni ale telefoanelor iPhone, Apple a vandut peste 13 milioane de exemplare de iPhone 6S si 6S Plus, depasind recordul inregistrat dupa ce a pus in vanzare precedentele versiuni.

Povestea Monicai, o fata din Romania care a avut curajul sa ceara sa fie salvata de proxeneti

O singura data, isi aduce aminte un voluntar al unei asociatii din Italia care lupta sa salveze fetele de proxeneti, o fata i-a cerut ajutorul.

Comisia Europeana a aprobat 40 de milioane de euro pentru un drum din Romania

Comisia Europeana a aprobat luni plata catre Romania a 40,7 milioane de euro, reprezentand finantarea din Fondul European de Dezvoltare Regionala FEDR) si Fondul de Coeziune a proiectului de reabilitare a Drumului National 14 - parte din Programului Operational de Transport 2007-2013, a informat executivul comunitar, intr-un comunicat de presa.

Subiectele Zilei: Prima Casa, mai noua si mai mare. Locuintele vechi pot fi date la schimb pentru altele noi; De ce NU muncesc detinutii din Romania. Cat pot castiga pe ora si cati s-au oferit, voluntar, sa aiba activitati lucrative; Dosarul Stapanul ape

Recuperarea prejudiciilor: Nu poate sau nu vrea statul? In afara unor critici la adresa DNA, a unui interminabil sir de scuze din partea ANAF si a unei palide incercari de infiintare a unei noi agentii. A dat slujba de la oras pe viata izolata de la munte. Cum traieste un roman in vechea scoala dintr-un sat cu 3 locuitori. Oricat de nebunesc ar parea, doi tineri din Bucuresti au renuntat la cariere si viata din oras.

Scandal Volkswagen: RAR cauta posibile dispozitive de manipulare a noxelor pe masinile din Romania

Registrul Auto Roman verifica modelele de pe piata auto in cautarea unor posibile dispozitive de manipulare a noxelor. RAR a solicitat Volkswagen Romania si o lista cu masinile implicate in scandalul noxelor.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2023 seconds )