Libnet.ro
UNICEF

20:00

Comisia Europeana a aprobat 40 de milioane de euro pentru un drum din Romania

Hotnews Hotnews,
 Comisia Europeana a aprobat 40 de milioane de euro pentru un drum din Romania

Comisia Europeana a aprobat luni plata catre Romania a 40,7 milioane de euro, reprezentand finantarea din Fondul European de Dezvoltare Regionala FEDR) si Fondul de Coeziune a proiectului de reabilitare a Drumului National 14 - parte din Programului Operational de Transport 2007-2013, a informat executivul comunitar, intr-un comunicat de presa. continuă pe Hotnews

Inca o afacere controversata la Primaria Capitalei: Bucurestenii au platit 40 milioane de euro pentru reabilitarea sediului din bd. Elisabeta, dar lucrarile nu sunt gata nici dupa 5 ani

Lucrarile de amenajare interioara a sediului vechi al Primariei Bucuresti din bulevardul Regina Elisabeta au fost finalizate in proportie de circa 50%, a anuntat duminica primarul interimar al Capitalei, Stefanel Dan Marin. Acesta spune ca lucrarile trebuie terminate, conform contractului cu constructorul, in mai 2016, insa se vor face eforturi sa fie gata in ianuarie 2016. Sorin Oprescu, primarul general al orasului aflat acum in arest, a promis de mai multe ori ca lucrarile vor fi gata in acest an. Pana la finalizarea lucrarilor, angajatii municipalitatii stau fara contract de inchiriere in cladirea de birouri de pe Splaiul Independentei nr.

Coresi Brasov: peste 4 milioane de vizitatori in primele sase luni si vanzari de peste 25 milioane euro pentru comercianti. Ce planuri are Immochan

Inaugurat in primavara acestui an, proiectul Coresi din Brasov se poate dovedi un succes dupa cum il descriu si oficialii Immochan, asta dupa ce in prima jumatate de an de activitate in orasul din centrul tarii peste 4 milioane de client i-au trecut.

Agentia Nationala de Cadastru, licitatie de circa sase milioane de euro pentru cartografiere aeriana

Agentia Nationala de Cadastru si Publicitate Imobiliara ANCPI) a demarat o licitatie deschisa de aproape sapte milioane de euro pentru producerea unui model digital al terenului prin scanare aeriana, fotografii aeriene si productia de harti noi si ortofotoplanuri pentru aproximativ 50. 000 de km patrati din 6 judete: Bihor, Arad, Hunedoara, Alba, Mures si Harghita.

Comisia Europeana aproba plata finantarii pentru reabilitarea DN 14 Sibiu-Medias-Sighisoara

Comisia Europeana CE) a decis astazi aprobarea platii catre Romania a 40,7 milioane de euro, reprezentand finantarea din Fondul European de Dezvoltare Regionala FEDR) si Fondul de Coeziune a proiectului de reabilitare a DN 14 - parte din Programului Operational de Transport, potrivit unui comunicat CE remis redactiei.

Comisia Europeana cere explicatii de urgenta Croatiei in privinta blocarii frontierelor cu Sebia

Comisia Europeana CE) someaza Croatia sa ofere clarificari de urgenta referitoare la blocarea frontierei cu Serbia, masura destinata stoparii fluxului de imigranti, relateaza Agerpres, citand AFP. De.

Afaceri de 33 milioane de euro, pentru Eximtur

Compania de calatorii Eximtur a inregistrat o cifra de afaceri de aproximativ 33 de milioane de euro, in primele opt luni ale anului, in crestere cu 7,3% fata de perioada similara a lui 2014, potrivit datelor prezentate de companie, miercuri.

Sumele de confiscat sunt de doar 150 milioane euro. Jumatate din suma este nerecuperabila

Valoarea prejudiciilor provenite din dosarele instrumentate de DNA cu sentinte judecatoresti anul trecut este de 150 milioane euro, nu de 300 milioane euro, cum a comunicat procurorul sef al DNA, Codruta Kovesi, suma din care peste jumatate oricum nu poate fi recuperata, transmite Agentia Nationala de Administrare Fiscala prin intermediul unui comunicat de presa.

Criza refugiatilor: Germania deblocheaza fonduri suplimentare de 4 miliarde de euro pentru municipalitati si regiuni

Angela Merkel spune ca Germania va debloca, in 2016, fonduri suplimentare de aproximativ 4 miliarde de euro pentru regiunile in care refugiatii vor ajunge, potritiv Reuters. De asemenea, Guvernul de la Berlin a.

Numerele trase duminica la Loto.Report de peste 4,47 milioane euro la categoria I a jocului Loto 6/49

Duminica, 27 septembrie 2015, au avut loc noi trageri Loto 6/49, Noroc, Joker, Noroc Plus, Loto 5/40 si Super Noroc. La Loto 6/49, la categoria I, s-a inregistrat joi un report in valoare de peste 19,78 milioane lei peste 4,47 milioane de euro) iar la Noroc a ramas in joc un report cumulat in valoare de peste 3,8 milioane lei peste 860. 000 de euro).

Companiile din energie investesc peste 600 milioane euro in 2015

Companiile de gaze naturale si electricitate au planuri de investitii in Romania de aproximativ 600 milioane de euro, in 2015. In perioada 2008-2014, companiile de electricitate si gaze naturale au investit 9,7 miliarde de lei in retelele de transport.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2311 seconds )