Libnet.ro
UNICEF

12:45

Clasamentul universitatilor cu cea mai buna reputatie din lume 2016: In premiera, o universitate britanica este cel mai puternic brand universitar. Oxford a detronat Caltech

Hotnews Hotnews,
 Clasamentul universitatilor cu cea mai buna reputatie din lume 2016: In premiera, o universitate britanica este cel mai puternic brand universitar. Oxford a detronat Caltech

Clasamentul universitatilor cu cea mai buna reputatie din lume este dominat si anul acesta de universitatile din Statele Unite ale Americii, cu 7 institutii in top 10 doua dintre ele impartind locul 10), desi prima pozitie este revendicata, in premiera, de Marea Britanie, cu Universitatea Oxford. Alte doua institutii britanice si una elvetiana si-au facut drum in esantionul primelor 10 universitati. Topul celor mai puternice branduri universitare la nivel global este realizat anual de Times Higher Education. Universitatile din Asia isi continua ascensiunea si in editia din aces an. Romania are 4 universitati in top, 2 in intervalul 601-800, si doua in intervalul 801+. continuă pe Hotnews

Omul cu cea mai buna memorie din lume, spaima cazinourilor: care este tehnica de memorare pe care o foloseste

Britanicul Dominic OBrien, 59 de ani, este supranumit barbatul cu cea mai buna memorie din lume. A castigat de opt ori Campionatul Mondial de Memorie, in ultimii zece ani, si nu are voie sa intre in multe din cazinourile mari din lume pentru ca poate sa memoreze ordinea cartilor dintr-un pachet intreg de joc in cateva secunde.

Poate cea mai buna interceptie din istoria handbalului: Joc defensiv de mare clasa in campionatul german (VIDEO)

Kentin Mahe a reusit faza anului intr-un meci de handbal disputat in Germania. Handbalistul lui Flensburg-Handewitt a interceptat o pasa in lungime a adversarilor printr-un salt spectaculos. Pe.

Milioane de euro pentru o...cursa de yacht-uri: cum schimba tehnologia cea mai veche competitie din lume

Se intampla o data la trei sau patru ani si nu participa decat 4-5 echipe, de pe intreg globul. Competitia mondiala are o traditie care precede prima editie a Jocurilor Olimpice cu 45 de ani, radacina si regulile competitiei avandu-si originea la.

Caru' cu vedete: Era anarhie si haos. O fosta bona dezvaluie ce se intampla in casa Angelinei Jolie si a lui Brad Pitt; Dorian Popa, tinta glumelor unuia dintre cei mai buni prieteni. Artistul s-a facut de ras; Cea mai sexy femeie din lume a ramas in san

Adela Popescu, poza din intimitate cu Radu Valcan: Si ravasit esti sexi, nene!. Adela Popescu 29 de ani) si Radu Valcan 39 de ani) au devenit parinti in urma cu. Bianca Dragusanu s-a ingrasat 15 kilograme, dar nimeni nu o crede. Bianca Dragusanu va naste peste doar cateva zile, iar.

Orasul cu cea mai mare suprafata din Romania: Nu este Bucurestiul

Cel mai mare oras din Romania ca suprafata nu este Bucurestiul, asa cum multi se credeau, ci Brosteni. Localitatea suceveana a primit statutul de oras in 2012. Acesta ocupa o suprafata de.

Cea mai buna reteta de pui la cuptor cu legume de toamna

Bogatia recoltei de toamna poate fi prezenta si la tine in bucatarie pentru prepararea celor mai bune bucate. Vezi si tu cea mai buna reteta de pui la cuptor cu legume de toamna si rasfata-te cu cel mai gustos preparat.

Subiectele zilei: Democratia si revolutiile periodice; Cand va fi gata cea mai asteptata autostrada din Romania; Am vorbit cu fosti angajati care exploatau Rosia Montana despre tepele pe care le-au luat

Romania, pe primul loc la fraude cu fonduri europene. Romania ocupa primul loc in UE la numarul investigatiilor privind folosirea. Marile erori judiciare din Romania. Cazuri teribile cu oameni arestati, condamnati si torturati ca sa recunoasca crime si jafuri pe care nu le-au facut. Mai multe dosare de.

Orasul cu cea mai mare suprafata din Romania. Nu este Bucurestiul

Localitatea a primit statutul de oras in urma cu 12 ani. Conform recensamantului realizat in anul 2011, in Romania exista 265 de orase. Dupa cum probabil stiati, cele mai mari.

Fiica lui Nico a facut senzatie la cea mai recenta editie din Supravietuitorul: Tanara si-a surpins colegii de competitie cu un dans iesit din comun (VIDEO)

Alexandra Matei, fata cantaretei Nico, a atras toate privirile colegilor sai de la Supravietuitorul, cu un scurt dans din silicoane. Dupa ce in prima editie a emisiunii a facut.

Fiica lui Nico a facut senzatie la cea mai recenta editie din Supravietuitorul: Tanara si-a surpins colegii de competitie cu un dans din sani! (VIDEO)

Alexandra Matei, fata cantaretei Nico, a atras toate privirile colegilor sai de la Supravietuitorul, cu un scurt dans din silicoane. Dupa ce in prima editie a emisiunii a facut.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2124 seconds )