Libnet.ro
UNICEF

17:45

Orasul cu cea mai mare suprafata din Romania: Nu este Bucurestiul

B1 B1,
Orasul cu cea mai mare suprafata din Romania: Nu este Bucurestiul

Cel mai mare oras din Romania ca suprafata nu este Bucurestiul, asa cum multi se credeau, ci Brosteni. Localitatea suceveana a primit statutul de oras in 2012. Acesta ocupa o suprafata de. continuă pe B1

Orasul cu cea mai mare suprafata din Romania. Nu este Bucurestiul

Localitatea a primit statutul de oras in urma cu 12 ani. Conform recensamantului realizat in anul 2011, in Romania exista 265 de orase. Dupa cum probabil stiati, cele mai mari.

Informare meteo: Persista vremea ploioasa in cea mai mare parte a tarii

Admnistratia Nationala de Meteorologie a emis cod galben de ploi in zona Carpatilor Meridionali si Orientali, precum si in cea mai mare parte a Moldovei si Olteniei si local in Muntenia si Dobrogea. Codul galben este valabil pana marti la ora 10. 00, cand ploile se vor reduce.

Ofiter de la Crima Organizata Sibiu, condamnat la inchisoare cu executare dupa ce a sprijinit cea mai mare grupare de traficanti de etnobotanice din oras

Subcomisarul Alexandru Tancou, fost ofiter in cadrul Serviciului de Combatere a Criminalitatii Organizate SCCO) Sibiu, a facut inchisoare cu executare dupa ce a fost acuzat de procurori ca ar fi sprijinit gruparea de traficanti de etnobotanice a lui Adi Foto, cea mai mare de acest gen destructurata la Sibiu.

Cea mai mare sala de sport a Hunedoarei este parasita de aproape un deceniu. Primaria asteapta deblocarea investitiei

Proiectul de reabilitare si extindere a Salii de sport a Colegiului Tehnic Matei Corvin a demarat din vara anului 2007, insa nici pana in prezent, lucrarile nu au fost finalizate. Sala de sport aflata in santier este inchisa de mai multi ani, iar primaria asteapta fonduri de la Compania Nationala de Investitii pentru continuarea proiectului.

Cea mai apreciata sportiva din Italia, surprinsa de paparazzi in timp ce facea topless (FOTO)

Tania Cagnatto in varsta de 31 de ani este una dintre cele mai apreciate sportive din Italia. Paparazzii italieni au reusit sa o surprinda in timp ce facea topless. Sportiva se afla intr-o va.

Cea mai cunoscuta blonda din politica s-a fotografiat cocotata pe pietre. Imagini de neratat cu Elena Udrea (FOTO)

Elena Udrea continua cu fotografiile din vacanta de la Buzau. Membra PMP se lauda din nou cu iesirile in aer liber si demonstreaza pe Facebook ca este in mare forma. Daca ieri culegea.

Carcasa care ar putea rezolva cea mai mare problema a noului iPhone 7

Multi posesori de iPhone 7 isi vor dori carcasa din imaginea de mai sus, in cazul in care va ajunge pe piata. Dupa cum probabil ati auzit deja, Apple a anuntat ca a reusit sa vanda toate modelele iPhone 7 Plus livrate initial in magazine pe plan global, iar oficialii ardori sa comercializezenu mai putin [].

A terminat sapte maratoane si sapte ultramaratoane pe toate cele sapte continente. Ea e cea mai rezistenta alergatoare din lume. Afla povestea ei

Adriana Istrate este un exemplu pentru toti amatorii de sport. A reusit performanta de a termina sapte maratoane si sapte ultramaratoane pe toate cele sapte continente, in mai putin de 10 luni, stabilind.

E una dintre cele mai sexy femei din Romania, dar in copilarie avea o supercocoasa. Transformare uluitoare

Nicoleta Luciu, unul dintre sex-simbolurile anilor trecuti, a dezvaluit pentru Libertatea. roca a avut o mare problema de ordin estetic in copilarie. in timpul scolii, Nicoleta Luciu,.

Fiica lui Nico a facut senzatie la cea mai recenta editie din Supravietuitorul: Tanara si-a surpins colegii de competitie cu un dans din sani! (VIDEO)

Alexandra Matei, fata cantaretei Nico, a atras toate privirile colegilor sai de la Supravietuitorul, cu un scurt dans din silicoane. Dupa ce in prima editie a emisiunii a facut.

ştiri de la B1

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )