Libnet.ro
UNICEF

11:00

Clasamentul WTA: Naomi Osaka, noul lider mondial; Simona Halep a cobort pe locul trei

Hotnews Hotnews,
 Clasamentul WTA: Naomi Osaka, noul lider mondial; Simona Halep a cobort pe locul trei

Eliminata inca din optimi la Australian Open, Simona Halep a cedat locul intai din clasamentul WTA dupa 48 de saptamani consecutive 64 in total), noul lider fiind, incepand de luni, Naomi Osaka. Campioana la Melbourne, japoneza a urcat in premiera pe cea mai inalta treapta a ierarhiei, avand 7. 030 de puncte. Pe locul al doilea se afla Petra Kvitova 6. 290 puncte), fiind urmata de Simona Halep, cu 5. 582 de puncte. continuă pe Hotnews

Mesajul Simonei Halep pentru Naomi Osaka, noul lider din tenisul feminin

Simona Halep nu mai este numarul 1 mondial, ea predand locul de lider WTA, care de azi este ocupat de japoneza Naomi Osaka.

Cum va arata clasamentul WTA dupa Australian Open. Pe ce loc se claseaza Simona Halep

Clasamentul tenisului mondial feminin WTA va suferit modificari importante dupa rezultatele inregistrate la Australian Open 2019. Cu victoria obtinuta la Melbourne, Naomi Osaka va urca in premiera pe primul.

LiveScore Naomi Osaka vs Petra Kvitova 2-2

Meciul de sambata dintre Naomi Osaka si Petra Kvitova va avea o miza dubla: pe langa titlul de la Australian Open, castigatoarea va obtine, in premiera, pozitia de lider al ierarhiei WTA Simona Halep se va clasa, de luni, pe locul 3 in lume). Partida dintre cele doua are loc la ora 10:30 si va fi in direct pe Eurosport 1 si Livescore pe HotNews. ro.

LiveScore Naomi Osaka vs Petra Kvitova 7-6, 1-2

Meciul de sambata dintre Naomi Osaka si Petra Kvitova va avea o miza dubla: pe langa titlul de la Australian Open, castigatoarea va obtine, in premiera, pozitia de lider al ierarhiei WTA Simona Halep se va clasa, de luni, pe locul 3 in lume). Partida dintre cele doua are loc la ora 10:30 si va fi in direct pe Eurosport 1 si Livescore pe HotNews. ro.

LiveText Naomi Osaka vs Petra Kvitova 7-6, 5-7, 4-2

Meciul de sambata dintre Naomi Osaka si Petra Kvitova va avea o miza dubla: pe langa titlul de la Australian Open, castigatoarea va obtine, in premiera, pozitia de lider al ierarhiei WTA Simona Halep se va clasa, de luni, pe locul 3 in lume). Partida dintre cele doua are loc la ora 10:30 si va fi in direct pe Eurosport 1 si LiveText pe HotNews. ro.

VIDEO Australian Open: Naomi Osaka a cstigat al doilea Grand Slam consecutiv/ Nipona, lider mondial dupa o finala memorabila cu Petra Kvitova

Naomi Osaka este noua campioana de la Melbourne, dupa ce a invins-o pe Petra Kvitova intr-o finala dramatica, scor 7-62), 5-7, 6-4. Nipona a ratat trei mingi de meci in setul secund, la scorul de 5-3 si 40-0 pe serviciul cehoaicei, insa a dat dovada de o putere emotionala incredibila, a ramas calma pe tot parcursul setului decisiv si s-a impus dupa doua ore si 27 de minute, castigand al doilea trofeu de Grand Slam consecutiv dupa US Open 2018) si devenind prima japoneza clasata pe cea mai inalta treapta a ierarhiei WTA, la doar 21 de ani.

Naomi Osaka a castigat Australian Open: Japoneza, campioana ultimelor 2 turnee de Grand Slam si noul numar 1 WTA

Naomi Osaka este noua campionata de la Melbourne dupa ce sambata a invins-o 7-6 5-7 6-4 pe Petra Kvitova intr-un final plina de dramatism. Japoneza isi trece astfel al doilea turneu de Grand Slam din palmaresc.

LIVE Finala feminina de la Australian Open: Naomi Osaka - Petra Kvitova

La un an dupa ce Simona Halep si Caroline Wozniacki se infruntau cu trofeul pe masa la Australian Open, acum este randul altor doua jucatoare sa-si dispute suprematia la Antipozi si, ca bonus, numarul unu mondial. Apasati aici pentru live video .

Asa am trait Finala feminina de la Australian Open: Naomi Osaka - Petra Kvitova

La un an dupa ce Simona Halep si Caroline Wozniacki se infruntau cu trofeul pe masa la Australian Open, acum a fost randul altor doua jucatoare sa-si dispute suprematia la Antipozi si, ca bonus, numarul unu mondial. Apasati aici pentru live video .

Naomi Osaka se impune in Australian Open si castiga al doilea turneu de mare slem la rand

Jucatoarea nipona de tenis Naomi Osaka, favorita numarul 4 si locul 4 WTA, a castigat sambata finala feminina de la Australian Open, primul turneu de Mare Slem al anului, invingand-o in trei seturi, 7-6.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2653 seconds )